MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5565 posts, 1207565 views

Go to page:  1  ... 346 347 348 349 350 351 352  ... 398

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre Metrorex satanistu

Se pare ca pe Drula l-a mancat limba si e foarte aproape sa fie urcat pe faras...

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ ... -1500741

Re: Discuții diverse despre Metrorex ByOnu

Mi se pare de o gravitate maxima cum Citu afirma < Nu te lupți cu sindicatele, cu nimeni >, dandu-i apa la moara lui Radoi. Hai ma baieti... ce naiba...

Re: Discuții diverse despre Metrorex survola

Nu cred că s-a referit la Metrorex, ci la faptul că nu ar fi sindicate in ministere, de unde ar trebui începută reformarea statului.

Re: Discuții diverse despre Metrorex andrei11

Și așa tot i-a dat apă la moară !

Re: Discuții diverse despre Metrorex orex

Drula, e singurul caruia din ”vuvuzelele” acestor zile ii mai arogam o sansa! Sper sa se mentina pe linia de plutire! :yes:

Re: Discuții diverse despre Metrorex aztec

Multe povețe se pot aplica...
Sa nu mai fluiere in biserica.
Sa nu se pipi împotriva vântului.

Până la urmă sa-si vadă de treabă,că se mișca cu ceva talent...

E cel mai ”bengos” ministru din ”Cabinet” de pana acum! Sper sa nu ne oripileze inoportun!

Re: Discuții diverse despre Metrorex alexxd_31

Eu o sa il consider "bengos" atunci cand :
- se circula direct cu trenul intre Bucuresti si Giurgiu,
- incep sapaturile la M 5.2, respectiv M4/M6 ramura sudica
- da in exploatare cateva segmente de autostrada.

Daca se apuca si de linia  Ramnicul Valcea - Valcele atunci chiar merita o medalie de aur!

Re: Discuții diverse despre Metrorex Valentin

https://economedia.ro/video-interviu-cat ... z9tJR2Um

"Interviu Catalin Drula"

de la 00:00 vorbeste de sindicat , nimic nou fata de ce stiam
de la ~10:00 vorbeste de "prioritati", anume ca prioritatea este M5.2 si M4sud, dar n-a scos absolut niciun cuvant asupra stadiului proiectului M4Sud (daca e asa prioritar, ce se asteapta pentru scoaterea licitatiei de PT?).
Va aduc aminte ca pe M4Sud avem doar SPF + SF gata si nu stim cum se va lua "taurul" de coarne, adica PT si apoi executie sau PT+Executie (model M6.1), in orice caz, era o idee buna coordonarea intre M5.2 si M4.S  asupra statiei Hasdeu (prioritizarea lotului de pe M4 intre Hasdeu si E.Revolutiei ar fi fost importanta) de asa natura incat statia sa fie facuta din prima (stiu stiu, sunt oarecum 2 constructii distincte) pentru ambele magistrale, doar ca cei de pe M4.S doar s-ar intepa cu scutul in statie, nu ar mai bloca zona de 2 ori, atunci cand s-ar edifica M4.S, zic si eu...

La Hașdeu NU se blochează toată zona, cele două stații vor avea organizarea de șantier în curtea facultății și se vor închide bulevardele pe rând, respectiv M. Kogălniceanu și Vasile Pârvan.

Re: Discuții diverse despre Metrorex Valentin

Tocmai asta e si ideea, de ce sa inchizi pe rand, cand poti sa prevezi de la inceput la cel mai avansat proiect treaba asta? inchizi odata si dupa doar se vine cu TBM-ul.

Deci blochezi deodată și Kogălniceanu și Vasile Pârvan ? Nu mai lași nicio direcție liberă ? Oricum mi se pare nerealist să faci cele două stații deodată. Vă reamintesc stația Crângași cu 3 linii, nimeni nu mai știe de ce e cu 3 linii. Proiectele în timp se mai schimbă, inclusiv se anulează cu totul.
Dacă în loc de M 4 ( Sud ) se refac calculele și rezultă că un tramvai pe linie separată de trafic Giulești - Gara Progresu e în capacitate ?
Reamintesc pe această cale că în toate calculele făcute M 8 - Sud  ( Inelara ) nu se prea justifică, un tramvai ar fi cică chiar ok. Și revin la stația Crângași cu 3 linii...

Au inceput sa puna ”peria de sarma” la treaba! :rofl:
Pentru publicul neavizat e intrarea-n statia Stefan cel Mare dinspre bd. Barbu Vacarescu.
STM 08.04 si 20.04.2021.jpg (703.22 KB; downloaded 2230 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

Mai degrabă bidineaua.

Go to page:  1  ... 346 347 348 349 350 351 352  ... 398

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433720 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”