Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5257 posts, 1509987 views

Go to page:  1  ... 332 333 334 335 336 337 338  ... 376

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente Cezar210

Probabil șoferul credea că oglinzile alea retrovizoare sunt de decor acolo, să nu cumva să se fi uitat în ele, că-l ardeau ochii...

Re: Accidente / incidente STB Spotting 21

ByOnu wrote here:
Garduri, garduri, garduri!
Dupa modernizare, neaparat, zic eu.

Re: Accidente / incidente 1689

Sincer, soferul autoturismului a avut noroc…

Cupla frontala cred ca e suficient de lunga sa penetreze panoul usii si sa atinga zona lombara daca impactul are loc in dreptul conducatorului auto sau al unui pasager de pe bancheta din spate care are centura de siguranta atasata…

Cupla aia functioneaza fix ca un berbece la impact frontal si ar trebui modificata (stiu ca a fost recent discutia ca la tramvaiele cu masca frontala plierea cuplei necesita imobilizarea in depou), dar implementarea actuala reprezinta un risc major de siguranta (si instalarea gardurilor nu este solutia in cazul de fata, ci doar un panaceu… Se poate intimpla oricind ca un autoturism sa fie aruncat din ricoseu prin gard in fata tramvaiului si atunci…?).

Re: Accidente / incidente Gabi23

Vagonul 278 din imagine are mască frontală și cuplă mobilă.

Re: Accidente / incidente shoppy

Asa se intampla cand folosesti tehnologie de acum 50 de ani si spui ca este foarte buna ca se repara cu patentul si ciocanul, lucruri care acum 50 de ani erau acceptate astazi nu mai sunt acceptate.

Mie, personal, chestia asta cu gardurile (sau, mai rau, cum e linia 41 construita) mi se pare un pericol public. Știu ca sună cam exagerat, dar de exemplu, dacă o mașină de pompieri, o ambulanta sau un autoturism are nevoie să întoarcă de urgenta undeva? De exemplu, între Pasajul Lujerului și Crangasi nu ai cum sa întorci, decât dacă urci pe Podul Ciurel..

Re: Accidente / incidente shoppy

Daca pe romani i-ar preocupa deplasarea fortelor de ajutor sau de ordine atunci nu ar bloca circulatia tramvaielor ca pe acolo ar putea sa circule si fortele de ordine sa dea ajutor, dar nu fac asta, pana la urma bucurestenii au orasul pe care si-l doresc.

În jurul orei 17:15, un mic incident s-a produs pe Calea Moșilor (linia 21), imediat după stația "Bd. Carol I", sens Colentina. La scurtă distanță după ieșirea din stație este un separator, iar după acel separator, nu mai era curent în rețea. Au fost 7 vagoane în blocaj, restul (cred) că au circulat deviat. La fata locului au apărut două mașini de interventie ale STB, autoturnuri. Problema a fost rezolvată iar undeva la ora 17:25 s-a revenit la normal.

Re: Accidente / incidente nathalael

Inca o zi buna pentru inelara.
Apropo, luna asta nu trebuia sa fie gata substatia de la Nitu Vasile? Nu se laudau ca 1 an jumatate le este suficient pentru a repara o amarata de substatie?
1.PNG (61.99 KB; downloaded 2220 times)

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente V2A

Imperio 3851 și V3A-93 239 s-au ciocnit pe Șos. Ștefan cel Mare...

Re: Accidente / incidente bercenicity

Soldat cu raniti

V3Aul avea firma pe linia 5 si se înscria spre Lizeanu

Cu ocazia asta unele 335 full electric a fost duse la Basarab in loc de Baneasa
PXL_20231224_051550189.jpg (1.86 MB; downloaded 2123 times)
PXL_20231224_052027075.jpg (1.91 MB; downloaded 2117 times)
PXL_20231224_052749332.jpg (1.94 MB; downloaded 2105 times)

Re: Accidente / incidente ANTENA

Acces de la dep.Victoria spre Obor si P-ta Sf Gheorghe ?
Si o fi sarit macazul pe stanga la Lizeanu ? Asta pare cel mai probabil

Re: Accidente / incidente Gabi23

Poate fi și accesul la Aeroport Băneasa că se face prin Ștefan cel Mare - Lizeanu - Turmelor - Obor.

Întrebare: se știe starea exactă a vatmanilor? Am auzit niște zvonuri nu tocmai fericite despre cel de pe Imperio, de aceea intreb...

Go to page:  1  ... 332 333 334 335 336 337 338  ... 376

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2450 forum members have written 436459 posts in 5444 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”