Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 310165 views

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic. Serban

Intr-adevar, niciodata, cum zice Nightwolf. Odios lucreaza baietii astia. Ori vin la pachet cu o reasfaltare a intregii strazi, ori sunt doar nesimtiti. Nici nu s-au obosit sa decupeze marginile...

In comparatie, am facut o poza la o interventie mai veche, reparata cum trebuie. Se vede ca au refacut si marcajul lipsa peste noul petic.
photo 1.JPG (136.88 KB; downloaded 2488 times)
photo 2.JPG (128.23 KB; downloaded 2488 times)
photo 3.JPG (111.27 KB; downloaded 2488 times)

Re: Refacere covor asfaltic. Costin

S'ar putea sa decupeze la urma, inainte de asfaltul final, am mai vazut tehnica asta. Oricum, ca rezultat finit, gazul lucreaza mult mai ingrijit decat apa...

Re: Refacere covor asfaltic. Serban

Culmea e ca aici e invers...  :cry:

Re: Refacere covor asfaltic. Nightwolf

anitzei wrote:
Nightwolf wrote:
Pai... e simplu... trebuie doar sa te uiti in orice groapa, pe panourile cu indicatoare, pe salopetele UNOR muncitori sau pur si simplu sa-i intrebi ...

La tine e 'defect' profesional sa observi/ cercetezi detalii..  :)
Scuze de offopic.

Deh.... :P

Re: Refacere covor asfaltic. alchimistul

Si pe calea Rahovei, cel putin intre Chirigiu si Sebastian, au fost sapate astfel de gropi pe banda 1. La orele de varf incurca la greu traficul si asa destul de gatuit

Re: Refacere covor asfaltic. fbsoft

Aseara pe Stefan cel mare au inceput sa mazgaleasca soseaua pe la crapaturi cu zmoala... Supeeer si asa o sa rezite 100 de ani... Great job, bleah... Ma rog macar se incearca ceva. Si unele canale au fost refacute ici colo...

Re: Refacere covor asfaltic. Nightwolf

Nu ca mazgalesc cu smoala, vopsesc cu ea totata partea carosabila ... lunea trecuta am avut un accident oribil vis-a-vis de Bellagio si a trebuit sa stam cam vreo 2h 30' prin zona ... seful meu si-a distrus pantofii in smecleul ala de pe asfalt, mastic ce mama ma-sii e. Eu am curat la ghete 1h dupa aia de mi-a venit rau ... zici ca au varsat un butoi si l-au intins cu T-ul dar nu pot sa zic daca e smoala sau altceva ca e compozitia ca o guma de mestecat amestecata cu jeleu...

Re: Refacere covor asfaltic. fbsoft

La temp din timpul zilei... Totul se topeste... Insa am vazut ca in zona spitalului de urgenta au taiat o fasiuta asfaltul, au pus altul si zmac pe langa si au pus si niste ... Nisip cred, pe deasupra sa impiedice fenomenul descris de tine, insa in rest e exact cum ai zis ... Zmac,zmoala what ever... Pe sosea... Se credeau Picasso. Pasul urmator sa faca ca la drumurile de tara... Sa toarne pietris si sa'l lase sa se taseze de la masini :)) ( ne reamintim centura ... Anu trecut )

Intradevar e o solutie de a izola crapaturile si fisurile aparute, insa anul trecut la ordinea zilei era reasfaltarea anul asta ii doare buzunarul ? Exemple de dat sunt cu nemiluita din toate sectoarele... Plus de asta Stefan cel Mare a cam fost lasat de izbeliste, precum si alte strazi ce anul trecut sau acu 2 ani au primit reparatii semi-capitale... Acu le zmacuiesc si aia e? Nici macar o mana de nisip nu sunt in stare sa puna?

Sa nu mai zic de marcaj... Care a disparut ... Inteleg ca baietii au de munca ... Dar... sos. Stefan cel mare nu e deloc importanta ? Zilnic trec zeci de mii de masini pe acolo wtf, incep lucrurile sa se faca cu dosul...!?!

In alta ordine de idei, de sapt trecuta au terminat cu bd Gloriei de raschetat local si turnat asfalt si au terminat si cu capatul tramvaielor de la  Damaroaia de refacut. Evident acel km de sina cu piatra cubica de pe vremea strabunicii nu au bani sa schimbe asa ca drumul tot saltaret va fi :)

Re: Refacere covor asfaltic. mihai_atanasiu

asteptam sa vina iarna si atunci se gandesc ca trebuie refacut marcajul; dar surpriza ! temperatura e prea mica; deci in 2014 prin luna mai o sa vezi marcaje.

Re: Refacere covor asfaltic. florin

Oricum, şi pe unde le-au făcut le-au făcut în bătaie de joc. Pe Mihai Bravu n-au şters marcajele vechi care încă se văd bine pe unele porţiuni, şi cum sunt decalate fiecare şofer urmăreşte marcajul care-i convine. Benzile de ghidaj din intersecţii sunt făcute şi alea în bătaie de joc, acolo unde e evident cum se continuă sunt trasate, unde sunt benzile decalate n-au mai ştiut să le facă. Ca să nu mai zic că la un moment dat (Laborator) benzile 2 şi 3 devin brusc una singură (după o trecere de pietoni), iar aproape de Obor au trasat nişte benzi late ca pe autostradă în timp ce banda 1 e intră încet încet sub maşinile parcate. Încep să cred că era mai bine fără marcaje.  :evil:

Re: Refacere covor asfaltic. neder

Toata portiunea de la Obor la Calea Vitan a fost "refacuta" dpdv al marcajelor: s-au adaugat aceste minunate benzi de stanga in toate intersectiile. Evident ca bizonii sunt calare pe ele si merg toti inainte. Ieri am patit-o cu un specimen care se bagase pe noua banda de stanga de la intersectia cu Iancului. Banda accea se opreste in intersectie si cativa oameni cuminti faceau stanga. El a intrat in panica, a bagat botul, a oprit toata circulatia fluenta spre inainte si s-a bagat cu nervi.. Din pacate fenoemenul se intalneste peste tot unde sunt benzi de stanga si, mai nou, cu marcajele de ghidare cand tu iti tii frumos banda vine un dobitoc din asta si te injura de tot ce-i trece prin cap (vezi Grivita cu Clabucet).

Pe de alta parte, marcajele noi par a fi facute de niste baieti in birouri care nu stiu ca atunci cand ajungi pe traseu dai de masini parcate in spic si e periculos sa termini o banda de cirulatie in masinile alea. Ori vine politia si ridca toate masinile si te joci tu cu benzile ca la tine la birou, ori tii cont de situatia din teren si te adaptezi.. Acest inel de circulatie care ar trebui sa permita un flux decent e un cosmar. Eu urasc sa merg pe el mai ales in portiunea Victoriei - Obor acolo unde este legea jungei si masinile se baga pe toate directiile posibile. In loc sa mergi fluent inainte cu viteza constanta si sa ai unda verde, trebuie sa fii atent la bizonul care s-a bagat pe prima banda si musca putin dupa intersectie din banda ta (sa zicem banda 2) pentru ca pe prima banda sunt masini parcate. Da se pare ca nu ii pasa nimanui.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Refacere covor asfaltic. sss

neder wrote:
Toata portiunea de la Obor la Calea Vitan a fost "refacuta" dpdv al marcajelor: s-au adaugat aceste minunate benzi de stanga in toate intersectiile. Evident ca bizonii sunt calare pe ele si merg toti inainte. Ieri am patit-o cu un specimen care se bagase pe noua banda de stanga de la intersectia cu Iancului. Banda accea se opreste in intersectie si cativa oameni cuminti faceau stanga. El a intrat in panica, a bagat botul, a oprit toata circulatia fluenta spre inainte si s-a bagat cu nervi.. Din pacate fenoemenul se intalneste peste tot unde sunt benzi de stanga si, mai nou, cu marcajele de ghidare cand tu iti tii frumos banda vine un dobitoc din asta si te injura de tot ce-i trece prin cap (vezi Grivita cu Clabucet).

Pe de alta parte, marcajele noi par a fi facute de niste baieti in birouri care nu stiu ca atunci cand ajungi pe traseu dai de masini parcate in spic si e periculos sa termini o banda de cirulatie in masinile alea. Ori vine politia si ridca toate masinile si te joci tu cu benzile ca la tine la birou, ori tii cont de situatia din teren si te adaptezi.. Acest inel de circulatie care ar trebui sa permita un flux decent e un cosmar. Eu urasc sa merg pe el mai ales in portiunea Victoriei - Obor acolo unde este legea jungei si masinile se baga pe toate directiile posibile. In loc sa mergi fluent inainte cu viteza constanta si sa ai unda verde,trebuie sa fii atent la bizonul care s-a bagat pe prima banda si musca putin dupa intersectie din banda ta (sa zicem banda 2) pentru ca pe prima banda sunt masini parcate. Da se pare ca nu ii pasa nimanui.

Aproape ai dreptate, dar ai dat cu mucii in fasole la sfarsit! Cine merge pe prima banda e bizon pentru ca se parcheaza ilegal pe prima banda??? Atunci, logic, sa mergem toti pe banda 2, sa parcam toti pe 1 si sa lasam banda 3 pentru la stanga? Sigur se va circula mai bine!  :shock:

Re: Refacere covor asfaltic. andrei11

# neder ,si inainte de modernizare tot asa era, nu stiu care e problema ta. Stau de o vesnicie in Piata Iancului si stiu Mihai Bravu / Stefan cel Mare / Iancu de Hunedoara ca-n palma.
Si pana acum prima banda se termina in "masinile acelea".
Portiunea Victoriei - Obor e chiar ok, o tranzitez chiar bine.

Re: Refacere covor asfaltic. neder

Permite-mi sa te contrazic. De exemplu intersectia Mihai Bravu cu Iancului nu avea banda de stanga. Erau 3 benzi pur si simplu. Acum s-a facut banda de stanga si toate benzile o iau spre dreapta ca sa faca loc benzii de stanga.
Si pentru ca vad ca esti prea sigur pe tine, uite aici dovada: http://goo.gl/maps/mQJHX

Daca tu consideri ca e ok:

1. Sa avem in continuare masini parcate pe prima banda aici: http://goo.gl/maps/Y7zh4

2. Taxiuri si masini oprite cu avarii MEREU aici: http://goo.gl/maps/ed8g1

3. Masini parcate tot timpul dupa semnul care indica terminarea zonei de parcare si care ocupa o banda de circulatie, aici: http://goo.gl/maps/4VE9H

4. Taxiuri oprite aici pe banda de dreapta: http://goo.gl/maps/vySRS

atunci ma bucur pentru tine.

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433369 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”