Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj suprateran Doamna Ghica (parte din inelul median) (FINALIZAT 2023, NERECEPŢIONAT)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

528 posts, 153151 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului turby

Am trecut luni, 17 Aprilie, prin intersectie: in afara de randul acela de predale deja fotografiate, nimic nou. Concluzia mea personala a fost ca au trecut degeaba primele doua saptamani din Aprilie...

Re: Aprilie 2023 Cristi N

cris_m wrote here:
Mai devreme aduceau materiale.

Este a doua transa din esafodajul folosit pentru montarea predalelor. Prima transa a fost adusa joi.

Re: Aprilie 2023 1689

Nu am studii de constructii civile, dar mie mi se pare evident ca structura pasajulului acestuia nu e proiectata sa sustina incarcarea asociata cu un tramvai…

Asta e doar o pasarela pentru autoturisme - e suficient sa comparati arcul maxim peste liniile de tren de la Grant in conditiile in care acolo vorbim tot de doua linii de tramvai si (teoretic ?!?) doua benzi de ciculatie…

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

Aparentele sunt inselatoare, proiectarea si testele se fac pentru situatia cea mai defavorabila posibila, adica o deschidere incarcata la maxim(adica basculante pline cu nisip bara la bara pe toate benzile) si celelalte deschideri goale, daca pui un tramvai atunci scoti 2 basculante si un tramvai este mai usor decat doua basculante, deci nu-i problema.

Re: Mai 2023 Albert

cris_m wrote here:
Este cam liniste pe aici, nu se vad progrese. Iar au ramas fara bani?

TCMB este in proces de recepționare a tablierului. După ce îl recepționează, încep sa monteze predalele.

https://www.g4media.ro/infrastructura-la ... i-g.html

Deci ca sa se respectul costul foarte ieftin italienii au trebuit sa faca economie cu transportul, asa ca a trebuit impartit in mai multe segmente decat erau in proiectul initial, rezultand mai multe suduri in site, asa ca acum trebuie refacuta toata documentatia.
Directorul de Intentionat nu a spus ca trebuie o deschidere centrala mai larga ca sa ramana loc pentru metrou ca metroul nu este la ei, in rest batut campii la greu cu arta, aspectul, economia de materiale, tramvaiele, toti ceilalti care fac sunt prosti si noi care nu facem suntem destepti.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului survola

Potrivit acestuia acum se intră în linie dreaptă. „Trebuie să se monteze predalele prefabricate care vor servi drept cofraj pentru placa de beton, apoi structura rutieră, marcajele, stâlpii de iluminat, parapetele și cam asta este”, a concluzionat el.

:lol:  E cam gata!

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului General_Katana

Ar trebui data o lege in care daca tragi de timp cu o lucrare, sa platesti proportional amenda / penalizari cu nr de zile pierdute inutil. O portiune atat de mica trebuia realizata in maxim 3 luni cum se intampla in tarile civilizat, nu colonia asta.
La mafiotii astia totul se intampla in mii de ani si poate nici atunci sau o lasa balta (vezi lucrarea podul de la Cernica).

Cat mai trag mata de coada cu podul asta proiectat doar ca sa fie pentru plimea de rand ??

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Media

Eu cred ca exista legislație. Curtea de Conturi ar trebui sa urmărească dacă se respecta bugetul. Si dacă nu, de ce nu. Si sa intervină.
Dar despre instiuții care nu fac ce trebuie făcut s-a mai discutat.

Am văzut ca au stâlpii provizorii sunt folosiți în continuare. A fost înlocuit numai segmentul din partea superioara, cel metalic cu unul de lemn.
Au și senzori sa monitorizeze eventuale deformări? Care mai este rolul lor? Podul nu ar trebui sa se susțină numai pe pilonii de beton?

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului andrei11

Nu te agita, stâlpii provizorii vor dispare de acolo.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului survola

Pare un ritm bun, estimez în două - trei săptămâni termină cu predalele.
Apoi e mai complicat, cu armarea, betonarea, hidroizolația șamd.

Nu are de ce sa fie complicat dar daca iar mai gasesc vreo chichita in acte de trebuie sa stea 2 luni degeaba ca s-o rezolve, degeaba ne mai gandim.

Eu știu ca acei stâlpi provizorii vor dispera. Întrebăm de ce mai e încă nevoie de ei.
După ce terminaseră structura metalică scoseseră partea superioara care sprijinea tablierul. Acum au montat la loc partea care sprijină tablierul.

Nu știu la ce ajuta acum. De ce sprijină încă? Etapele care mai urmează mai au nevoie de ei? De ce?

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj suprateran Doamna Ghica (parte din inelul median) (FINALIZAT 2023, NERECEPŢIONAT)  • 
Choose destination

Since our 2406 forum members have written 432394 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”