De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Să mai şi râdem...

1635 posts, 422751 views

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 117

📖 Pagination options
  • Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Sa mai si radem... Mircea G

shoppy wrote:
Singura problema e ca aia isi noteaza pe ce masini blocheaza rotile, si scrie pe ala ca demontarea rotii si parasirea locului se incadreaza la furt.
" Aia " pot scrie multe dar nu conteaza . Nici demontarea nici parasirea locului sau abandonarea blocajul scos , nu poate fi incadrat la furt !

Re: Sa mai si radem... andrei11

1) Vad ca poza e din plina vara si nici nu sunt sigur ca e din Bucuresti.
2) Daca scrie in lege ca e furt, e furt. Adica n-ai avut grija de "unealta''  firmei.
3) Nu te grabi sa spui ca "e masina mea", mai inainte trebuie sa raspunzi la intrebarea de ce ai parcat masina in loc nepermis ?
4) Oricum nu e topicul potrivit pentru asemenea discutii.
Eventual aici.

Re: Sa mai si radem... shoppy

Poza e veche de mai multi ani de pe cand se blocau rotile in Bucuresti, face parte dintr-un sir mai lung, initial omul a tebuit sa ridice masina pe 2 caramizi de bca ca altfel nu putea sa o scoata.

Re: Sa mai si radem... Axel

:lol:  :lol:  :lol:
1805_217006121774501_1283569287_n.jpg (20.37 KB; downloaded 2189 times)

Re: Sa mai si radem... DanCld

Ar fi de ras daca nu ar fi de plans; pe net sunt cateva scamatorii cu teste de inteligenta pe care le bifezi din cateva click-uri in 5-10 minute insa pentru a afla rezultatul trebuie sa trimiti SMS-uri suprataxate sau sa te abonezi la vreun serviciu similar care te lasa fara credit pe cartela sau iti multiplica factura lunara. Foame mare...  :roll:

Cat costa  :?:
1 Salam  :P  :lol:
8486_578535475497497_1219768459_n.png (344.17 KB; downloaded 2466 times)

:roll: Produsele etnobotanice  :idea:
579206_579069965444048_150737566_n.jpg (83.76 KB; downloaded 2411 times)

Si astazi vine profesorul vostru '' drag '' :twisted:  cu panarama zilei. :P  :lol:
536493_579684872049224_1761544599_n.jpg (17.42 KB; downloaded 2383 times)

Re: Sa mai si radem... ikarus13

Axel wrote:
Si astazi vine profesorul vostru '' drag '' :twisted:  cu panarama zilei. :P  :lol:

Pacat ca azi nu se face scoala  :lol:

Ce noroc aveti  :P  :lol: , anul trecut altii se chinuiau 2 ore cu 335 sa ajunga. :twisted:  8-)

Re: Sa mai si radem... shoppy

"Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, calculatorul meu si-a pierdut sculele..."

Re: Sa mai si radem... iliutu

Intr-un compartiment de tren doua tinere si o babuta care croseta linistita.
Cele doua discuta cam ce si-ar dori fiecare de la un barbat.
Prima zice:
-Îmi doresc un barbat tânar, cu apartament si masina, cu diploma de inginer, cu loc de munca bine platit si.. la pat sa fie... ca tot suntem în tren... ca un accelerat!!
A doua d-ra zice si ea:
-Pe lânga ce-ai spus tu, eu îmi doresc sa aiba si o vila la munte si una la mare, iar la pat sa fie... ca tot suntem în tren... ca un rapid!
Babuta îsi cere scuze ca se amesteca în discutia lor, dar:
-Daca as mai fi tânara... nu m-ar mai interesa apartament, vila , diploma, dar mi-as dori ca la pat sa fie... ca tot suntem în tren... ca un marfar!!
-Vai bunico! Dar marfarul e murdar!
-Da!! Dar e LUNG, in gara STATIONEAZA MULT ... si mai FACE SI MANEVRE!!!

Re: Sa mai si radem... MariusCFRBucuresti

Pensionar, surprins circulând cu tramvaiul fără să bombăne împotriva tinerilor din ziua de azi

Tramvaiul 41 din Capitală a fost recent scena unui eveniment desprins din filmele ştiinţifico-fantastice! Potrivit mai multor martori, în cursul acestei dimineţi, un pensionar ar fi urcat în mijlocul de transport şi ar fi mers patru staţii fără să scoată un cuvânt despre tinerii din ziua de azi şi lipsa lor de respect.

“A fost incredibil”, declară Robert Acrişor, unul dintre călători. “Era un pensionar în toată regula: bască, păr în urechi, trenci ponosit, sacoşă de pânză. Când s-a aşezat lângă mine şi nu mi-a reproşat că stau jos, că locurile sunt pentru bătrâni, am ştiut că e ceva ciudat. Apoi a mers patru, poate chiar cinci staţii fără să zică nimic despre cât de prost crescuţi sunt tinerii din ziua de azi! Ştiu eu, poate era pensionat de curând şi nu ştia obiceiurile, sau era unul dintre pensionarii aceia deosebiţi, care îşi amintesc că au fost şi ei tineri la un moment dat.”

Deşi pentru cei mai mulţi călători apariţia bătrânului ne-morocănos a fost o surpriză plăcută, ceilalţi pensionari din tramvai s-au arătat indignaţi, agitându-şi bastoanele: “Tinerii din ziua de azi sunt de vină!”, a explicat unul dintre ei.

Sursa: http://www.timesnewroman.ro

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Sa mai si radem... Utilizator anonim

Putine sunt zilele cand pe linia 41 nu se consuma scene de scandal cu pensionarii.  :ugeek:

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433654 posts in 5400 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”