MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.

620 posts, 225030 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 45

📖 Pagination options
Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. Victor92

Sunt curios ce solutie vor alegere pentru liniile RATB (Sens Centru): daca se va opta tot pentru varianta Elefterie sau le vor muta pe Gh.Marinesacu - Eroilor Sanitari - Eroilor, desi presimt ca se va alege a doua varianta cu statie vis-a-vis de Facultatea de Medicina ...

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. icee

RATB nu a anunțat nimic. Îs pe treaba lor...
O să rămână așa cum e acum pe direcţia centru.. Marinescu nu poate să preia tot fluxul de la Academia Militară.

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. Victor92

RATB oricum va anunța când vor avea un act din partea Primăriei. Înclin să cred că autobuzele nu vor rămâne pe Elefterie. Să ne aducem aminte ca pe strada respectiva nu au acces autovehicule cu masa de peste 3,5 tone. Am trecut luni pe la Eroilor și am văzut că se lucra și la asfaltarea stației de autobuz (sens Centru).

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. aztec

Teoretic la noapte se poate trece la circulatia noua...
Santul a fost astupat, trotuarul asfaltat, trecerea pietoni de la gaura de metrou se marca, semaforul pozitionat si functional.
E adevarat, era marcata si statia de autobuz spre centru .. Acum cine stie cum se decide.
In varianta prezentata de Andrei, mai scurta apar 2 conflicte de trafic cu cedeaza prioritatea, jos la panta de la Academie si la poarta Cotroceniului unde ar trebui sa astepte si sa cedeze trecerea...fara semaforizare...
In varianta Elefterie..ar avea doar la Opera...
Lucrez la harta....
Verde varianta noua si prioritatile,
Rosu strada blocata
Albastru...probleme prioritate
trasee.jpg (100.19 KB; downloaded 4120 times)

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. George

Jos la Academie deja e un ambuteiaj major, majoritatea soferilor merg pe acolo intrucat la Elefterie e efectiv blocat, deci cozile au inceput, cu titlu de noutate, inca de pe deal (!). Imi inchipui cum va fi in noua configuratie, in care cam toata lumea o sa vireze stanga pe Gheorghe Marinescu.
Din pacate, devierea actuala va fi si ea foarte problematica.

Totusi, cand intra cartitele alea in statie, odata?

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. aztec

Bine, cam tarziu ma trezesc sa spun si eu..dar sunt variante ajutatoare la blocajul de pe Elefterie...
Jos la panta se face dreapta...spre benzinaria Petrom ..spre Arenele BNR...si apoi iesire Opera...
Si la Intoarcere..sensul invers....se scurteaza cateva minute.

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. t530

Si in fiecare dimineata de la Arenele BNR  pana la opera este bara la bara...

Exact, ala e traseul meu de bicicleta  :lol: am mers de cateva ori si cu masina, dar acum nu mai e o solutie, e literalmente full! Azi am preferat sa stau in coada oficiala, de la Elefterie...

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. icee

Victor92 wrote:
RATB oricum va anunța când vor avea un act din partea Primăriei. Înclin să cred că autobuzele nu vor rămâne pe Elefterie. Să ne aducem aminte ca pe strada respectiva nu au acces autovehicule cu masa de peste 3,5 tone. Am trecut luni pe la Eroilor și am văzut că se lucra și la asfaltarea stației de autobuz (sens Centru).

Sa ne amintim ca pe acolo au circulat ani buni troleibuzele :)

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. subway guru

Deschiderea circulatiei e gata de ieri, azi a fost in 'inspectie' don preamare, sa vedem ce pretexte se mai inventeaza si se mai invoca si ce fapte marete de arme face birocratia cretina... Deocamdata e -1...la capitolul ne cam doare undeva de problemele cetatenilor...noi vrem 'hartiile higienice' sa ne pitim in dosul lor...si sa ne stergem la fund cu ele...
:twisted:

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. subway guru

Cica se da drumul la circulatie de luni...alta prostie, trebuia dat drumul din weekend, cand e circulatia mai mica, asa s-a procedat totdeauna...
Imi poate spune si mie cineva de ce nu s-au adunatara azi sa dea avizul?...era zi scurta si le era lene ??? :twisted:

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. misterr

La ora la care am trecut eu, era așteptat primarul Sorin Oprescu pentru a inaugura noua deviere:
P1050327.JPG (521.37 KB; downloaded 3638 times)
P1050328.JPG (539.7 KB; downloaded 3640 times)
P1050335.JPG (554.44 KB; downloaded 3635 times)
P1050329.JPG (576.88 KB; downloaded 3639 times)
P1050330.JPG (538.06 KB; downloaded 3707 times)
P1050336.JPG (568.13 KB; downloaded 3646 times)
P1050340.JPG (552.78 KB; downloaded 3634 times)
P1050341.JPG (548.27 KB; downloaded 3629 times)
P1050342.JPG (557.57 KB; downloaded 3638 times)
P1050343.JPG (560.13 KB; downloaded 3638 times)

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. misterr

O fi fost alături, în spital (zicea că „îi mai ajută pe băieți”)...
P1050344.JPG (541.74 KB; downloaded 3634 times)
P1050351.JPG (555.33 KB; downloaded 3631 times)
Bonus - au înflorit copacii
P1050350.JPG (557.48 KB; downloaded 3640 times)

Oprescu?!  :lol: nu era...retinut?!

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 45

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463974 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”