Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Aspecte negative în circulația bucureșteană

1448 posts, 411083 views

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 104

📖 Pagination options
Re: Stiri, proiecte, perspective andrei11

N-am inteles pentru ce pledezi, pentru parapeti NJ in oras ? Pentru radare fixe in cascada sa-ti vina amenda 7000 lei de la centura la Unirii ? Precizeaza.
Chestia cu Dobrogea intr-o zi tine si nu tine. Dupa 9 ore de condus efectiv ( cu pauzele regulamentare ) e cazul sa tragi pe dreapta. Chit ca te opresti la km 18 la motelul acela de langa Politia Autostrazii. Daca nu-ti cunosti limitele ( inclusiv cele legale ) tine de inconstienta. Adica pe Mihai Bravu intr-un hal de oboseala peste limitele normale risti sa faci accident sau sa provoci o situatie de conflict catastrofica. Ti-o spun eu care desi nu scrie pe undeva ca sunt sofer profesionist cam aia sunt.
Uite asa, pentru tine, maine sunt in cursa, Bucuresti - Buturugeni ( GR - langa Mihailesti ) iar Bucuresti - Posada - Mogosoaia - Bucuresti. Stii cati km voi face ? Aproape 350 km. Uite asa, o nimica toata, pe langa Bucuresti, ca daca spun Posada pot spune Comarnic fara sa gresesc prea mult. Si Comarnicul nu e prea departe de Bucuresti la o adica.

Re: Stiri, proiecte, perspective shoppy

Pledez pentru un parapet care sa permita scoaterea acelor limitatoare in special si, in general, impotriva solutiilor complet cretine cu x km de drum pe camp cu limitatoare sau a drumurilor considerate in localitate pe x km de camp doar prin mutarea unei table. Aceste solutii nu sporesc siguranta in trafic ci doar dau ocazia politiei rutiere sa se justifice la modul "daca ala vede semnul de 50 sau e in localitate si el merge cu peste 100, nu e ca e politia incompetenta, e ca e ala cretin cu C mare, si nu putem pazi toti cretinii sa nu se sinucida, deci hai pa".

Acolo este o situatie speciala, este nevoie de parapet, si a si fost glisiera w dar a fost furata in mod organizat si cu permisiunea politiei. Daca s-a ajuns sa nu se mai fure glisiera w de pe DN si de pe autostrada atunci trebuie si acolo sa se remonteze glisiera si sa nu se mai permita furarea ei.
Cu adevarat in interiorul orasului, adica dincolo de podul de la Autovit, nu sunt probleme, rar mai scapa cate unul in garla si nu destul de rau incat sa se innece, deci este suficient gardul actual.

Re: Stiri, proiecte, perspective Nightwolf

Eşti pe lângă subiect total ... cei mai mulţi înecaţi i-am avut în oraş din toate timpurile nu acolo. Asta unu la mână. Doi la mână -- iar te erijezi într-un cunoscător al legilor neavând habar de procedură penală sau, mai puţin, de codul penal. Dacă ai fii citit măcar un pic, nu te-ai fii aruncat ca musca la gâtul poliţiei. Dar, evident, cum noi românii ne pricepem la ORICE, în primul rând la treaba POLIŢIEI fie ea de circulaţie, OP, SIC, Omoruri, Criminalistică etc., ne permitem să discutăm de toate pentru toţi.

Nu o să-mi încarc timpul şi nervii să dezbat cu tine această problemă. N-are rost, concepţia ta deja a vazut-o toată lumea şi este pe cât de insipidă, pe atât de incoloră şi inodoră. Într-o expresie mai din popor -- nu prea ne interesează de ea. Măsurile pe care Primăria le-a luat, le-a luat pe baza deciziilor ei. Poate Poliţia nu a fost în acord cu ele. Asta nu interesează pe nimeni. La fel cum pe mine nu mă interesează faptul că tu conduci 9 ore în continuu. Ultimii doi care mi-au zis treaba asta au sfârşit tragic. Au mai apucat sa trăiască exact atât cât să ne spună lucrul ăsta. Bine... unul a vbit prin taică-su dar asta e altceva. Aşa că acest procedeu de conducere e FIX pe barba ta. Te rog un singur lucru însă: dacă vrei să faci o cascadorie, fă-o singur, nu lua şi pe alţii cu tine.

Eu am spus-o de 1000x: pentru Bucureşti trebuie permis special. Bazat în primul rând pe proba teoretică şi în al doilea rând pe psihologic. Eu de ce nu sar cu maşina în DB?? Sau de ce nu mă înfig în stâlp? Sau de ce nu mă tamponez cu altul? Şi am o medie de 150km/zi în Bucureşti, km care îi conduc în toate stilurile şi regimurile posibile şi imposibile...

L.E.: Ca să nu par a fi sarcastic sau... caracterizat în orice alt fel. Nici eu nu sunt de acord cu acele limitatoare. Dar este o părere personală. Sunt ff mulţumit de noua sistematizare verticală instalată pe Splai. Indicatoare noi, curate, super-vizibile etc. Şi eu sunt pentru a nu instala nimic pe nicăieri. Pentru că nici mie nu-mi convine ca din impozitele pe care şi eu le plăstesc, statul să încerce să-i impiedice pe alţii să fie mai puţin cretini. Aş prefera ca acei bani să fie folosiţi în campanii educaţionale, în sisteme avansate de e-learnig sau pur şi simplu de MODERNIZARE a societăţii. EOF.

Re: Stiri, proiecte, perspective shoppy

Adica te bagi in discutie doar ca sa spui ca nivelul tau e prea ridicat ca sa-ti calci tu pe mandrie si sa te cobori la nivelul discutiei si sa contribui cu ceva, vai cine esti tu, vai ce pomana ti-ai facut.
Ca dupaia sa te apuci sa te bagi in discutie.
Si mai rau, sa-mi dai dreptate.

Pe langa faptul ca ai o problema, si pe langa faptul ca te simti obligat sa aperi politia cum ridica cineva cel putin o aluzie, nici macar nu inelegi ca nu am criticat politia. Pe scurt, faptul ca cineva ia masuri aberante nu inseamna ca ala e prost sau altcumva, inseamna ca activeaza intr-un sistem prost unde nu poate lua decat masuri aberante. Si nu trebuie sa studiezi 5 ani legislatie incepand cu dreptul roman ca sa vezi ca sa vezi ca o masura e aberanta, logica si bunul simt sunt suficiente, sau ar trebui.

Re: Stiri, proiecte, perspective Costin

Nu va atacati.

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană ClaudiuL

Semnalizarea rutiera in zona mall-ului Baneasa e varza. Au fost si accidente. Chiar daca este propietate privata, fiind totusi drum public nu ar trebui verificati de vreo institutie ?

Re: Stiri, proiecte, perspective Nightwolf

shoppy wrote:
Adica te bagi in discutie doar ca sa spui ca nivelul tau e prea ridicat ca sa-ti calci tu pe mandrie si sa te cobori la nivelul discutiei si sa contribui cu ceva, vai cine esti tu, vai ce pomana ti-ai facut.
Ca dupaia sa te apuci sa te bagi in discutie.
Si mai rau, sa-mi dai dreptate.

Pe langa faptul ca ai o problema, si pe langa faptul ca te simti obligat sa aperi politia cum ridica cineva cel putin o aluzie, nici macar nu inelegi ca nu am criticat politia. Pe scurt, faptul ca cineva ia masuri aberante nu inseamna ca ala e prost sau altcumva, inseamna ca activeaza intr-un sistem prost unde nu poate lua decat masuri aberante. Si nu trebuie sa studiezi 5 ani legislatie incepand cu dreptul roman ca sa vezi ca sa vezi ca o masura e aberanta, logica si bunul simt sunt suficiente, sau ar trebui.

Nu văd ce treabă are nivelul meu (oricare ar fi el) cu discuţia asta. Chestia asta ai aruncat-o doar aşa, să fie acolo.

Cât priveşte simţurile obligaţiei de a apăra Poliţia Română, da, ele există şi sunt foarte ascuţite. Pentru că e uşor să denigrezi din afară neavând habar cu ce se mănâncă. Şi ţi-am mai spus treaba asta. În orice problemă e vinovată poliţia. În orice problemă să vină poliţia. Dacă vine poliţia, mamă ce proastă e poliţia. Dacă nu vine poliţia, mamă ce frecători de mangan sunt poliţiştii. E un cerc vicios din care, cel puţin momentan, nu suntem în stare să ieşim, oricâţi poliţişti cu doctorat luat pe bune ar ajunge să-ţi rezovle ţie/mie/nouă o problemă. Dacă dintre o mie de poliţişti unul e uscat, toţi sunt uscaţi. Înţelegi de ce simt necesar să apăr această instituţie?

Re: Stiri, proiecte, perspective aztec

Responsabil este  a administratorului  drumului, in speta primaria.
Parca asa era  legea...inclusiv cu viteza pe anumite tronsoane, o poate modifica intre 30 si 70 sau 80 in interiorul localitatii. Atata timp cat nu este DN...se pot pune si limitatoare( speeedbumper)
Politia doar da avizul.

Re: Stiri, proiecte, perspective realistul

Folosiți cu încredere formularul,,România fără gropi" :)

Re: Stiri, proiecte, perspective Florinds

Mi se pare destul de amuzant ca inainte gandeam si eu ca shoppy, ce fac astia, imi strica masina etc. Cand imbatranesti iti mai schimbi ideile, iar acum dau dreptate Primariei.
Daca nu le-ar fi pus si s-ar mai fi intamplat iarasi vreo nenorocire sareau toti ca de ce nu se ia nicio masura.
Exclus sa vedem parapeti pentru prapastie, e hilar sa ai asa ceva in oras si cred ca este si o investitie mult mai mare decat cea de acum, adica in niste cauciucuri cu suruburi.
Parerea mea...

Re: Stiri, proiecte, perspective florin

Nightwolf wrote:
Nu văd ce treabă are nivelul meu (oricare ar fi el) cu discuţia asta. Chestia asta ai aruncat-o doar aşa, să fie acolo.

Cât priveşte simţurile obligaţiei de a apăra Poliţia Română, da, ele există şi sunt foarte ascuţite. Pentru că e uşor să denigrezi din afară neavând habar cu ce se mănâncă. Şi ţi-am mai spus treaba asta. În orice problemă e vinovată poliţia. În orice problemă să vină poliţia. Dacă vine poliţia, mamă ce proastă e poliţia. Dacă nu vine poliţia, mamă ce frecători de mangan sunt poliţiştii. E un cerc vicios din care, cel puţin momentan, nu suntem în stare să ieşim, oricâţi poliţişti cu doctorat luat pe bune ar ajunge să-ţi rezovle ţie/mie/nouă o problemă. Dacă dintre o mie de poliţişti unul e uscat, toţi sunt uscaţi. Înţelegi de ce simt necesar să apăr această instituţie?

Când nu o să vă mai plimbați șefii la spa pe banii și nervii oamenilor atunci poate o să găsiți și respectul mult căutat. A trebuit să vă moară un coleg ca să se afle (și chiar și atunci ați tăcut), altfel probabil și acum stăteam ca proștii blocați de zeci de "coloane oficiale" pe zi. În rest, despre eficacitatea voastră cred că vorbește de la sine modul cum se circulă în oraș. Continuați să stați cu radarul prin boscheți (aceiași mereu, să fiți sigur că-i luați doar pe fraieri), sigur ajută. Și nu mă lua cu "șefii și ordinu" că Godină a demonstrat că se poate, doar că v-ați obișnuit să stați în poziția ghiocelului.

Re: Stiri, proiecte, perspective Serban

Eterna problema a soferului roman. In loc sa-si asume cand depaste viteza, pe el il deranjeaza ca nu stia unde e radarul, sa-i dea blana si sa incetineasca doar unde il vede. Asta pe langa metrologie, ordin de serviciu si alte aberatii nascocite.

Ai gresit, iti asumi, simplu.

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, proiecte, perspective ClaudiuL

@Serban : Daca cumva ai intentionat sa-i raspunzi lui Florin cred ca nu ai reusit. El tocmai asta spunea caradarele    :D  in Bucuresti sunt mereu in acelasi loc deci cu efect preventiv scazut.

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 104

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463933 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”