MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723046 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 324 325 326 327 328 329 330  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

Eu stiu un minister intreg in care functionarii vinerea au munca de teren...in piata Matache!  :o
Munca grea, pe banul contribuabilului... :mrgreen:
:bere:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Florinds

Acum degeaba muncesti si noaptea daca ai utilajele stricate si dai cu harletul si lopata...

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) icee

Totul se întâmplă în funcție de dacă: merită să aduc utilajul X?
Ne mirăm ca la poarta nouă...

Daca nu ai front de lucru...cred ca nu...din pacate...

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) aztec

La Parc si Raul Doamnei au lucrat si ieri...azi dimineata la 7.00 am vazut ca lucrau deja la Orizont...se aprope concediul de sarbatori si trag tare....
Ce pacat ca nu au lucrat pana acum cu acelai zel.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) freyutz

Am vazut de la guru ca la DT 34 s-au inceput lucrarile premergatoare montarii caii de rulare. Este singurul loc in care s-a inceput asta, sau mai avem si alte zone in executie pentru pregatirea montarii liniei?

Urmeaza si celelalte statii si tunele, cat de curand...deocamdata au prezentat proiectul spre aprobare, ca daca proiect aprobat nu e, nimic nu e!
:ugeek:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Adrian Rosca

S-a publicat proiectul bugetului pe 2016: http://discutii.mfinante.ro/static/10/M...urilor.pdf

Interesant e ca la M5 PIF-ul e programat in martie 2015.

^^ scuze, 2018.

Daca lucrarile de constructii nu se termina pana in martie 2017 e cam nashpa, riscam sa returnam toti banii 'rambursati'...doamne fer'...melearde de melearde
Esti sigur ca scrie acolo 2018 nu 2017???...ori o fi o greseala de tipar, ca a gresit 'calculatorul'!... :mrgreen:

Vezi pagina 74 a documentului din link, anexa 3 /24/ 29, MAGISTRALA V - METROU, ETAPA I-A DRUMUL TABEREI - UNIVERSITATE:

Data programata a terminarii si PIF (luna/an): 03/2018

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) TibiV

Este full de greşeli....
Dar oamenii ăştia au venit de două săptămâni, iertaţi-i...
Cifrele sunt însă corecte.
Chiar dacă nu sunt frumoase... :(

Da, e clar...a gresit calculatorul...trebuie citit 2017
Poate maine dupa sedinta 'informala' de guvern se corecteaza...ce facem? Punem de o sezisare la prietena ministra insarcinata cu relatia cu societatea civila?...ca Violeta e o femeie de toata isprava (puteti sa ma credeti pe cuvant, am avut placuta ocazie sa o cunosc personal si asa e)...sau apelam la Dna Raducu, alta doamna de toata isprava de la fondurile europene si sezisam 'neconcordanta'?
Sau pur si simplu o luam abrupt si bagam la 'consultarea publica' pe care mai nimeni nu o baga in seama?
:o
Parca 'democratic' mie asa mi s-ar parea normal intr-o societate democratica...hai, luati-va inima in dinti si umflati pieptul de adevarat cetatean...so pe ei la 'consultare'!...ca timpul e scurt...si nu iarta...
:bere:
Adrian Rosca wrote:
Vezi pagina 74 a documentului din link, anexa 3 /24/ 29, MAGISTRALA V - METROU, ETAPA I-A DRUMUL TABEREI - UNIVERSITATE:

Data programata a terminarii si PIF (luna/an): 03/2018

Aici mai e o 'belea', ca se face vorbire de Universitate nu de Eroilor...alta bulibaseala...

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

t530 wrote:
http://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-20643663-bugetul-2016-transporturi-cati-bani-sunt-unde-duc-deficitul-bugetar-urias-spulbera-sansele-scenariului-optimist-din-master-plan.htm

Metrou

- extinderea retelei de metrou prin executia tronsoanelor: 1 Mai-Laminorului-Lac Strauleşti; Drumul Taberei-Universitate-Pantelimon;
- achizitia de material rulant pentru innoirea parcului existent cat si dotarea noilor magistrale de metrou cu trenuri

In cadrul bugetului, proiectul M5 Drumul - Taberei - Universitate primeste o alocare de 492 milioane lei, iar M4 primeste o alocare de 270 milioane lei. Tronsonul M5 Universitate - Pantelimon primeste 212 milioane de lei in 2015.

Sa inteleg ca nu o sa se termine la PS Opera ?

Ba da, numai ca Valea Ialomitei e bagata la "Universitate-Pantelimon"  :lol:

Go to page:  1  ... 324 325 326 327 328 329 330  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”