MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1882 posts, 567090 views

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 135

📖 Pagination options
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing ZOLI

Apropo de Piata Sudului...
Mie imi apare in sistem o poarta "modernizata" pe pozitia 12 din vestibulul X !
E bidirectionala si se pare ca e functionala.
Dap ;)

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing punmeister

A zis @GPS pe undeva ca a fost inlocuita.

punmeister wrote:
A zis @GPS pe undeva ca a fost inlocuita.

Da, colegii mei au inlocuit-o ca sa putem face teste (nu stiu de ce au ales Pta Sudului).
A fost printre primele, aproape ca uitasem de ea...

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing adila

La foarte multe statii s-a instalat deja cate o poarta bidirectionala pentru a putea face usor accesul cu carucior si bagaje. In mod asemanator avem si la Brancoveanu. Traficul cu carucioare pentru copii este mare in aceasta statie.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Serba

Zoli, ai idee cand/daca se va putea plati cu card contactless la turnichetii noi? Stiu ca s-a mai pus problema cu vreo 4 pagini in urma, dar ma gandeam ca intre timp s-a mai auzit ceva de asta...

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing mcosmin

Asta e o intrebare buna. Am vazut ca reactioneaza la NFC dar da mereu eroare.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing sab

Mai trebuie stabilita si comunicarea cu o banca...
adila wrote:
La foarte multe statii s-a instalat deja cate o poarta bidirectionala pentru a putea face usor accesul cu carucior si bagaje. In mod asemanator avem si la Brancoveanu.

Toate statiile la care s-au montat lifturi acum cativa ani au fost "dotate" si cu astfel de porti bidirectionale, care sa faciliteze accesul persoanelor in scaune cu rotile in principal. Insa acum se inlocuiesc inclusiv aceste porti. Si nu inteleg de ce...Nu sunt compatibile cu cele noi?Totusi, au doar cativa ani de cand au fost instalate, nu poti sa spui ca sunt depasite..Si nici ca au un design total diferit...

adila wrote:
La foarte multe statii s-a instalat deja cate o poarta bidirectionala pentru a putea face usor accesul cu carucior si bagaje. In mod asemanator avem si la Brancoveanu. Traficul cu carucioare pentru copii este mare in aceasta statie.

Precizare, ca sa nu facem confuzie:
Poarta de acces din Pta Sudului este model nou (seamana cu portile bidirectionale vechi, dar exista multe diferente).

Serba wrote:
Zoli, ai idee cand/daca se va putea plati cu card contactless la turnichetii noi? Stiu ca s-a mai pus problema cu vreo 4 pagini in urma, dar ma gandeam ca intre timp s-a mai auzit ceva de asta...

La ce tip de card contactless te referi? Mifare (cum are RATB) ?
Si despre ce "turnicheti noi" e vorba ?! Te referi probabil la noile porti de acces?

sab wrote:
... Insa acum se inlocuiesc inclusiv aceste porti. Si nu inteleg de ce...Nu sunt compatibile cu cele noi?Totusi, au doar cativa ani de cand au fost instalate, nu poti sa spui ca sunt depasite..Si nici ca au un design total diferit...

Nu sint 100% compatibile cu modelul nou. Exista diferente mari.

scuberula wrote:
La ce tip de card contactless te referi? Mifare (cum are RATB) ?
Si despre ce "turnicheti noi" e vorba ?! Te referi probabil la noile porti de acces?

Ma refer la card bancar contactless la noile porti de acces. Vazand simbolul contactless, ma gandeam ca se va integra si metoda asta de plata in ele. E foarte utila si rapida cand ai nevoie de o singura calatorie.

Serba wrote:
Ma refer la card bancar contactless la noile porti de acces. Vazand simbolul contactless, ma gandeam ca se va integra si metoda asta de plata in ele. E foarte utila si rapida cand ai nevoie de o singura calatorie.

Da, se va implementa si asta, dar nu stiu cind...

Ok, merci! In cazul asta, banuiesc ca trebuie facut un alt tip de contract cu banca...

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Celestin Draganescu

Inteleg ca portile vechi de acces bidirectionale (care afieaza sigla Metrorex pe ecran) vor fi inlocuite cu totul sau doar la nivel software?
Care sunt diferentele majore dintre ele? Unde au probleme de compatibilitate?

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 135

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2722 forum members have written 466878 posts in 5825 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”