De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4484 posts, 1239085 views

Go to page:  1  ... 311 312 313 314 315 316 317  ... 321

📖 Pagination options
  • TPB
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" TPB

Tineti cont ca fiecare server de Discord are regulile si sanctiunile sale (pentru care unii utilizatori pot fi ,,trimisi in vacanta pe perioada nedeterminata"), diferite de acest forum. De asemenea, pe orice forum, server sau grup public/privat pot aparea atat informatii corecte, cat si zvonuri. Daca ati fost membri intr-un numar foarte mare de comunitati pe platforma Discord, atunci puteti face critici, dar daca ati participat in 2-3 comunitati din care au rezultat posibile certuri, atunci nu aveti de ce sa criticati. Nu este usor sa va ocupati de un server / o comunitate, insa atat timp cat sunt stabilite niste reguli de bun simt, nu apar probleme.
Cat despre ,,sefii si membrii de rang inalt", acesta este un subiect diferit care nu are neaparata legatura cu Discord-ul.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Just a User

Ideea e că pe multe servere de Discord se fac miștocăreli la greu, atât de membrii de rang inalt (staff), cat și de membrii de rang mic, dacă se face o ceartă cu înjurături pe un server, nu se fac sancțiuni, participă tot serverul la scandal. :popa:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Mihai Neagu

Dau un exemplu negativ, in care un membru incepe dintr-un motiv x sa injure pe toata lumea si sa fie vulgar, cei din "administratia comunitatii" in loc sa ia masuri, participa si ei , raspunzand la injuraturi cu unele mult mai incarcate. Inca un motiv pentru care nu mai particip in nicio comunitate in afara de Forumul Metrou Usor.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Luca M.

Pentru ca sunt toti prieteni intre ei si li se pare distractiv sa faca asa. Pur si simplu nu merita participarea in serverele sau grupurile unora de genul.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" ANDREI_TB_CFR_413

Luca M. wrote here:
Nu mai participati in toate serverele astea. Singurul forum in care merita sa ramai este MU, aici nu exista abuz de putere din partea adminilor si nici insultele si alte actiuni de genul nu sunt permise, iar info sunt corecte pentru ca sunt verificate. Nu mai participati in serverele de Discord ale unor copii ,,suparati” pe toata lumea.

E..., și aici mai sunt „chichițe”, când unii membri devin autoritari și caută cu orice preț să fie nemulțumiți de orice legat de transportul în comun. Plus că am primit vacanță de 30 de zile pentru flame, legat de modul meu de exprimare, când vorbeam despre defecțiunea lui 5247.

Continuând pe tema legată de Discord, mie îmi este de ajuns la cât de mult am fost batjocorit de alți așa-ziși membri puși mereu pe miștouri. M-a determinat să renunț la Discord, singura excepție e când mai intru pe serverul creat de mine, în rest, nu intru.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Stefan_79

Off topic: De ce nu vorbiți și de unii colegi de-ai noștri ce devin autoritari și își însușesc postul moderatorului și încep să spună fiecăruia că poza e strâmbă, că nu a pus o virgulă sau că „dom'le informația x s-a anunțat deja de mine, nu ești atent deloc” (exagerare)? Fără supărare pentru oricare se simte cu musca pe căciulă. Consider că treburile de genul ar trebui administrate strict de moderatori, nu de noi, membrii forumului, că de aia există și o „autoritate” care are rolul de a pune în aplicare regulamentul. Nu vă mai „mâncați” între voi, acesta este sfatul meu.  :bere:
On topic: Un server de Discord descris de @Mihai Neagu mai sus = O discuție cu un șofer care îți spune visele lui despre care mașină și-ar dori să revină și ce autobază se va închide (aberații). Strict părerea mea. ;)

Păi, uită-te la mesajele lui WT_fan06, spre exemplu, care, de la o vreme, văd numai nemulțumiri, ceea ce înainte nu era așa. Nu am nimic cu dumnealui, însă mie nu-mi place cârcoteala.

Sau poate nu-l cunosc foarte bine, mai ales că am interacționat numai în mediul online.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" ByOnu

Cealalta varianta este raportarea oficiala a mesajului cu fotografia neconforma si tot tacamul.

Daca cineva ti-a atras atentia este pentru ca i-a pasat sa-ti dea un sfat colegial.

A nu ne "manca" intre noi nu inseamna a inchide ochii de la abateri.

Si mie mi s-a atras atentia cu bun simt, de-a lungul anilor. Am zis merci si am fost mai atent pe viitor.

Invatati sa acceptati si feedback-uri neplacute. Viata este PLINA de ele.

Mda... Cu riscul de a mă repeta, îmi asum greșeala vis-a-vis de modul în care m-am exprimat legat de defecțiunea troleibuzului Astra Ikarus 415T 5247 sau pe tema iluminatului din saloanele tramvaielor V3A-93. Am crezut că par un tip prost, care este paralel cu transportul în comun, precum și faptul că m-am luat de dumneata degeaba. Am vrut să fiu cult, la fel ca restul membrilor.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" ByOnu

Imi pare rau, dar chiar nu retin discutia punctuala la care faci referire. Este ok. Inteleg ca ti-ai facut o introspectie, iar asta este un lucru foarte sanatos. That's how we grow. :)

:bere:  :bere:  :bere:

Re: Sa ne cunoastem mai bine Butterscotch

Bună, eu fac parte din acest forum nu de mult timp, cred ca am cam 2/3 ani. Ideea este ca in decursul acestor ani petrecuți aici, am observat cum acest forum se destramă și cum a ajuns să fie de o calitate din ce în ce mai josnică. Observ ca total random se iau decizii, copii care doresc sa faca parte nu sunt lăsați pentru ca vai draga fac nu știu ce chestii, darrrr totodată avem parte pe acest forum de persoane care sar cu gura imediat daca cineva “se ia” de un superior sau isi zice propria parere. Desi stiu poveștile din trecut cu mult mai multe polemici și discuții contradictorii observ ca acest forum chiar a început să o ia în jos și cu părere de rău, dar acesta este adevărul, Utilizator Anonim a avut o mare dreptate când a ales să părăsească acest forum. Oamenii de aici au devenit toxici, au ajuns sus și nu își mai văd vârful nasului, toți din jur sunt sub ei, iar ei au mereu dreptate. Ca un mic sfat, dacă veți continua așa se va alege praful de munca depusă de Utilizator Anonim și de acest forum 👌🏻

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Dristorul Nr.3

Costin wrote here:
Ce spui tu e corect in sensul ca si un forum, precum un server Discord, e o adunatura de oameni. Ramane la fel de valid ca, daca gasesc o informatie pe forumul X, nu o preiau aici spunand "sursa: forumul X", ci macar dau numele de utilizator daca nu link direct.

Ceea ce ne conduce la diferente. Un server de Discord e un grup inchis. Nu este accesibil de oricine, oriunde si oricum. Ceea ce face conceptul de "link catre sursa" sa fie tehnic imposibil. Ceea ce sterge orice urma de responsabilitate privind continutul citat.

Citarea surselor prin linkuri explicite, sau macar prin numirea autorului, transfera o parte a responsabilității catre sursa originala. Iar noi, cititorii, putem discerne, pe baza reputatiei sursei, daca e de încredere. De aceea, citarea unei surse ca fiind un server de Discord e la fel de gresit precum citarea "sursa: Google", care e si interzisa prin regulament, de altfel.
Din pacate fara un watermark (in limitele bunului simt) de multe ori sursa se pierde foarte usor.

Re: Sa ne cunoastem mai bine ANDREI_TB_CFR_413

Butterscotch wrote here:
Bună, eu fac parte din acest forum nu de mult timp, cred ca am cam 2/3 ani. Ideea este ca in decursul acestor ani petrecuți aici, am observat cum acest forum se destramă și cum a ajuns să fie de o calitate din ce în ce mai josnică. Observ ca total random se iau decizii, copii care doresc sa faca parte nu sunt lăsați pentru ca vai draga fac nu știu ce chestii, darrrr totodată avem parte pe acest forum de persoane care sar cu gura imediat daca cineva “se ia” de un superior sau isi zice propria parere. Desi stiu poveștile din trecut cu mult mai multe polemici și discuții contradictorii observ ca acest forum chiar a început să o ia în jos și cu părere de rău, dar acesta este adevărul, Utilizator Anonim a avut o mare dreptate când a ales să părăsească acest forum. Oamenii de aici au devenit toxici, au ajuns sus și nu își mai văd vârful nasului, toți din jur sunt sub ei, iar ei au mereu dreptate. Ca un mic sfat, dacă veți continua așa se va alege praful de munca depusă de Utilizator Anonim și de acest forum 👌🏻

Stai să vezi ce e (sau ce era, căci nu știu dacă situația s-a schimbat) pe Mobilitate.eu. Comunism total. Utilizatorul anonim nu lasă pe alții să-și dea cu părerea.

Exemplu: Deci va rog sa nu vad nicio discutie legata de acest detaliu deloc important. Cine face orice referire la pozitia numarului de parc va fi sters definitiv de pe forum, pentru ca din nou, nu vreau sa devenim metro greu unde se discuta pagini intregi despre nimic.

Cum îți permiți, frate, să ștergi utilizatorii de pe forum doar pentru discută despre „detaliul deloc important”? Numai un om cu probleme serioase la mansardă își permite un astfel de comportament. Colac peste pupăză, a mai și avut tupeul să spună lucruri negative despre forumul Metrou Ușor, când el l-a făcut cu propriile mâini!  :headbash:

Iertați-mă că m-am aprins așa, e strigător la cer cum își bat unii joc de propriul efort depus...  :no:

Clubul "Flacăra Roșiatică" Andrei Andraș

Dreptatea e de ambele părți.

Pe deoparte forumul ăsta a început în ultimii ani să se umple de tot felul de copii (a se citi minori) atotștiutori în tot și toate ce confundă forumul cu chat-ul de WhatsApp. Se vede de la o poștă după limbaj, ortografie (ai zice că fiind încă la școală ar trebui să dea un exemplu, dar se vede nivelul educației) ori pur și simplu după "nickname"-ul copilăresc ales. Iar derapajele sunt pedepsite prea rar (nu e totuși indiferența prezentă pe Tramclub unde un membru înjură tot ce prinde), pare că se preferă cearta și ruperea legăturilor cu membrii vechi decât cu grădinița din prezent.

De aici și "comunismul" manifestat pe forumul de peste drum, atitudine pe care o felicit, m-am săturat și eu de toți kinderii "pasionați" culeși de pe drumuri. Umpleți 2 pagini cu discuții inutile despre numere de parc, propuneri visătoare, "ce aș face dacă", "ce păcat că". Omul ăla vrea calitate și discuții utile pe site-ul lui, nu cantitate echivalentă cu un mare 💩. Problema "la mansardă" o aveți voi că nu înțelegeți cum funcționează un forum și persistați în prostie. Din două în două mesaje menționezi ai "înțeles" ce ai greșit în mesajul X de acum nu știu când timp, doar că nu și dovedești. Pare că ne ducem spre analfabetism funcțional.

Mulți membri cât de cât cu o vechime apreciabilă știm cum a fost și ce discuții aveam acum X ani și știm unde s-a ajuns. Mulți am început să ne restrângem activitatea, aici mă includ și pe mine, postând strictul necesar, nemaiparticipând la discuții, că cel puțin în cazul meu la Brașov pare că kinderii bucureșteni știu mai bine ce și cum se întâmplă în oraș. Nu mai are niciun rost.

Am citit ce planuri are respectivul vizavi de mesajele sale de aici. Dacă acțiunea va avea câștig de cauză, forumul ăsta nu va deveni decât un alt Tramclub, încă un forum în moarte clinică, ținut în viață de câțiva membri numărați pe degetele de la o mână și concentrați asupra unor două - trei subiecte.

Eu încă mențin MU ca forum principal pentru activitatea mea, chit că am conturi și pe Tramclub, Transira, Mobilitate etc. Le urmăresc pe toate când pot. Postez în celelalte părți dacă pot fi util discuției, nu sunt adeptul postării aceluiași mesaj în toate locurile, n-are sens și nu am timp pentru așa ceva.

"Eu încă mențin MU ca forum principal pentru activitatea mea" - voi vedea și pentru cât timp de acum încolo.

Go to page:  1  ... 311 312 313 314 315 316 317  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464294 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”