Transportul feroviar în RomâniaPrezentări și discuții - material rulantLocomotive electrice

Topic: Locomotive clasa 400 (ex 40) (Electroputere Craiova România)

2731 posts, 899804 views

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 196

📖 Pagination options

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Locomotive seria 40 (Electroputere Craiova Romania) Utilizator anonim

1023, 914, 089

IMG_2870 by MetrouUsor, on Flickr

IMG_2927 by MetrouUsor, on Flickr

IMG_2929 by MetrouUsor, on Flickr

IMG_2948 by MetrouUsor, on Flickr

IMG_2995 by MetrouUsor, on Flickr

Re: Locomotive seria 40 (Electroputere Craiova Romania) didi

Frumoasa 914.Pe la ce ora a trecut la Baneasa ai idee? si eu am fost duminica la poze si cred ca am vazut vreo 6 marfare in 3 ore (ba veneau de la chiajna , ba de la chitila pe racordare)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Plecarea din Baneasa o avea la 9:30, insa a plecat la 10:20, e bine ca asa am reusit sa ajung la timp sa o prind. La ora asta e undeva aproape de Palas, abia diseara ajunge in port.
Marfare la Baneasa in special in intervalul orar 07-13 si 19-02. Dar sunt programate pe zile si saptamani, asa ca azi poti sa prinzi 10 marfare in 2 ore, urmatoarele zile 10 marfare in total  :lol:

Re: Locomotive seria 40 (Electroputere Craiova Romania) shoppy

Pai si cum se face programarea asta? Zi-ne si noua ca sa nu ma duc degeaba.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

shoppy wrote:
Pai si cum se face programarea asta? Zi-ne si noua ca sa nu ma duc degeaba.

Orele sunt in functie de trasa, nu se schimba, traficul zi de zi este diferit din cauza fluxului marfii. Mai pe scurt depinde de cata marfa este de transportat.

Nu cred ca e asa, multe sunt navete care merg zilnic, daca treci pe la 8 dimineata pe langa Baneasa sigur vezi doua marfare in gara dar mereu altele, ori alumina, ori containerele, ori cisterne, ceea ce mi se pare ciudat.
Cred ca defapt problemele apar de la tronsonul Fetesti - Medgidia unde se gatuie ca preia si traficul de pe 702 si e cumva alternativ pe zile, adica o zi sa fie cu dedicatie pentru 800 si o zi pentru 702.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Alumina e zilnic.

Re: Locomotive seria 40 (Electroputere Craiova Romania) DrulaM

nu neaparat .
programul la trenurile de marfa il face RC .
cum adica orele sunt facute in functie de trasa? de ex 23500-1 care a trecut ieri pe la 17 prin Simeria Triaj nu a mai circulat de anul trencut . El a circulat in trasa trenului 21001 care e dimineata la noi . La marfa se merge cum se merge . Naveta de Lupeni de dimineata 23814 azi vine la 7 maine la 11 poimaine la 10. Deci nu ai cum sa sti exact la ce ora trece .
Faza cu fluxul de marfa : in port e un vapor de carbune ce trebuie dus la Mintia tot dar din cauza vremi, din cauza lipsei de locomotive , vagoane , etc
Minerii scot in fiecare zi 3-4 naveta dar nu ajung si toate la destinatie . Curticiul e plin nu le da drumul la trenuri etc.

Da, eu ziceam de mersul in general, in weekend alumina trece spre Constanta pe la 13, sambata e o singura trasa libera printre trenurile Calatori de Constanta, Obor si Tulcea, deabia duminica mai multe sanse sa vezi ceva ca dispar din trasele de Obor. Da mai ales ca intra acum si podurile de la Dunare in reparatii, mersul in general ramane pentru mai incolo.

Re: Locomotive seria 40 (Electroputere Craiova Romania) Vlad0012

EA 635 cand era curata :

EA 635 by Vlad0012, on Flickr

GFR1 by Vlad0012, on Flickr

Picture 065 by Vlad0012, on Flickr

Re: Locomotive seria 40 (Electroputere Craiova Romania) redeme

40-0220-0 Servtrans Invest - 28.02.2012:

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 196

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Locomotive electrice  • 
Choose destination

Since our 2454 forum members have written 436841 posts in 5455 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”