Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 352969 views

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 106

📖 Pagination options
Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera elloyy

Serban wrote:
4 pile turnate + 1 se toarna azi

6 pile turnate, a 7a 'cofrata', aseara la 7:30

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Serban

Astazi montau pe pilele turnate suportii aia pentru grinzi, sau cum s-or numi. Cred ca in curand incepe pozitionarea lor.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera mihai_atanasiu

Asa cum ziceam mai demult: nu mi se pare ca se misca repede;

Ca termen de comparatie as lua Podul Basarb; acolo se vede o coerenta in lucrari;

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera shoppy

Pai si ce percepi tu ca incoerent? La pasaj ai intre 3 si 5 turnari pe saptamana, si asta facand abstractie de turnarile de la piloti si de la canalizare, ce vrei mai mult?
O sa refac mai incolo schema dupa pozele lui dorel, ca eu am fost in concediu weekendul asta.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera elloyy

mihai_atanasiu wrote:
Asa cum ziceam mai demult: nu mi se pare ca se misca repede;
Ca termen de comparatie as lua Podul Basarb; acolo se vede o coerenta in lucrari;

asa cum am mai zis si eu (sau altcineva) : tu ori te uiti la alt santier ori zici dinadins ca iti place sa fii contrazis :D.
Trec zilnic prin zona, ma duc la work pe dimitrie pompeiu si vreau sa iti zic ca sunt zilnic intre 5 si 10 utilaje pe santier, si cel putin 30 de oameni, dimineata cand vin la 9 si seara cand plec la 19.
Progrese nu sunt la fel de estetice sa zic, ca la basarab, una e sa vezi suprabetonari si alta e sa (nu prea) vezi forari de piloti.Ca sa nu mai zic de lucrul la utilitati, ca un mic (vorba vine) exemplu, pe Sos Pipera intre floreasca si petrom, au inceput sa sape din intersectie spre str aviatiei un magaoi de groapa, catacomba, ca nush cum sa ii mai zic, de vreo 10 m adancime, ca ma si intreb de ce trebuia sa fie atat de adanca. Inainteaza cu ea spre Petrom si pe masura ce fac asta, o astupa spre Avionului.In acelasi timp armeaza si betoneaza pile, pregatesc fundatii pt culee, sparg si niveleaza pe la Petrom pentru breteaua laterala,  lucreaza serios la utlitati/fundatii si de la directia permise inspre podul CFR; la fel in fata la skoda, pregatesc breteaua, adica sparg zidul & bucata aia de parcare, pregatesc fundatia si ce o mai trebui sa mute teava aia galbena de gaz, si vis-a-vis, tot pe Barbu, iar asa cu fundatia pentru breteaua de mers spre Pipera, dinspre centru cum ar veni. Deci se lucreaza pe toate fronturile, efectiv.
Daca te uiti doar pe camera, poate ca nu vezi multe schimbari dar daca te uiti si la poze trebuie sa fii rauvoitor sa nu vezi ce transformari/progrese  au loc zilnic.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera shoppy

In groapa aia adanca este canalul colector (scuzati expresia).
Probabil ca mihai e lafel ca aia care posteaza comentarii pe Jurnalul National, adica se uita doar pe camera si vad ca nu merge, uite-te mai atent, s-a mai armat la pile si o sa le si toarne si pe alea peste vreo 2 saptamani. De asemenea observati in pozele lui dorel ca s-a turnat si culea Petrom.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera alex230ro

si eu trec zilnic prin zona(lucrez pe Pipera Tunari) si pot sa zic ca se misca nesperat de bine pana acum,chiar e posibil sa termine cum au promis pana in dec sau ian 2012  8-)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Utilizator anonim

Timpul il vom afla cand se apuca de tablier, daca este prefabricat sau turnat ca la Basarab, in al doilea caz timpul fiind mai lung.

Nu cred ca mai dureaza mult pana se apuca de tablier, deja lucrau la suportii de pe pile.
App: azi s-a mai turnat o pila.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera mihai_atanasiu

Si eu trec zilnic pe acolo; vin pe Alexandru Serbanescu si o virez la stinga pe Pipera;
Eu am vrut sa spun ca pe partea dinspre Voluntari se lucreaza mai putin; poate din cauza ca s-au mutat spre Aurel Vlaicu;
Adica puteau de mai demult sa lucreze la partea de largire a soselei Pipera; cit despre turnarea pilelor: numai un singur cofraj ?
In rest am vazut;
V-ati inflamat cam repede...

Ordinea de etapelor de constructie e cat se poate de logica (adica pasaj si dupa supralargire). Cat despre ritmul lucrarilor, cand mai multi iti zic ca esti in eroare.......

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera alex230ro

pai partea dinspre Voluntari o vor face ultima banuiesc .

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Techno

Este prevazuta o solutie pentru ca traficul de pe Dimitrie Pompei sa nu mai ajunga pe strada Gara Herastrau in intersectia cu Fabrica de Glucoza? Sa se devieze spre pasaj cumva? In acea intersectie (Fabrica de Glucoza cu Barbu Vacarescu) e teroare de cand lumea si acum si mai si de cand cu pasajul.

Astazi au aparut 2 macarale mari, suportii sunt montati pe pile....sa vina grinzile!! :)

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463806 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”