Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

540 posts, 145011 views

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 39

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului telvanni

Azi am vrut si eu sa folosesc pentru prima oara parcarea. SURPRIZA: ERA INCHISA. N-am aflat asta decat cand am ajuns in fata intrarii pentru ca era blocata cu balize.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Druida

Indicatorul electronic de la coltul cu Academiei afiseaza 'LIBER' (si, banuiesc, nu afiseaza nimic daca e plina)... si, intr-adevar, am vazut si eu ca pun balize de plastic sa opreasca accesul.

In alta ordine de idei, apropo de o discutie mai veche: la coltul Academiei/Doamnei a aparut un indicator pe care scrie 'Piata Universitatii' cu semn de parcare si orientat oblic, spre parcare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Asta am vazut ieri. Era un nene de la firma de paza care punea doua balize la intrarea in parcare de la Academiei si nu stiu ce discutie avea cu un taximetrist. Apropos de taximetristi acestia parcheaza dupa vechea meteahna in statiile de troleibuz. Trece politia, î-i goneste ei revin dupa aceea. Azi pe la ora trei era plin de taxiuri. Parcheaza chiar si in dreptul intrarii  in parcare si cred ca deaia pun balize ca i-au disperat si pe paznicii de l parcarea subterana. Deh nu stiti ca ei sunt o specie aparte?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului DanCld

Azi am parcat si eu acolo; chiar e facuta dupa standarde occidentale. Ce am remarcat e ca sunt 3 nivele subterane ale parcarii, nivelul inferior fiind inca in finisaje. E o senzatie de "ingust" peste tot insa cred totusi ca doar o "blonda" ar lustrui colturile masinii  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Detaliaza care sunt standardele occidentale, si care sunt diferentele intre parcarea Universitate si parcarea Intercontinental ( comunista ). Sa-mi fac o idee, ca n-am intrat in viata mea nici in prima nici in a doua.
Ce am remarcat e ca sunt 3 nivele subterane ale parcarii, nivelul inferior fiind inca in finisaje.
Noi am remarcat de mult ca sunt 3 nivele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului DanCld

Hmmm, simt un pic de rautate aici  :twisted:  Eu stiam ca sunt 2 nivele; probabil ar mai fi mers cateva, eventual pana in centrul pamantului. Dar sa nu exageram.

Bon; avem lumina, marcaje, bariere, masina de dat si luat tichete la fix cat sa intinzi mana scoasa pe geam, camere care iti scaneaza numarul de inmatriculare la intrare si la iesire (ca deh, sa nu iesi cu alt tichet sau cu masina altuia), becuri rosii si verzi deasupra locurilor de parcare sa vezi de la dinstanta daca e vreun loc liber - si senzori care schimba culoarea becului cu pricina in functie de ce manevra faci, vii sau pleci. A, si tevi metalice orizontale puse strategic sa stii cat de mult pot sa te intinzi cu masina. Marcajele locurilor propriu zise sunt de asemenea facute cu cap, zona de "buffer" intre masini fiind vopsita in alta culoare. Iar aparatele de plata a parcarii sunt puse strategic in zona de intrare-iesire pietonala.

Ce mi s-a parut a fi facut la limita: culoarele de acces par inguste iar tranzitia intre nivele poate provoca un pic de claustrofobie.

E bine acum?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Ha ! Ha ! Ha !
Merge omu' pe strada, te intreaba cat e ceasul si tu te iei de el  :lol:  :lol:  :lol:
1) Acum m-ai lamurit ce dotari are parcarea, e ok.
2) Intr-adevar, initial era vorba de 2 nivele, sunt poze cu ele, dar ulterior au aparut 3, vezi pe la pag 14 si 16. Eu ti-am pus in fotografie un extras de la pag 16 a acestui topic
P 1.jpg (20.54 KB; downloaded 3174 times)

3) Treaba cu parcarea pana in centrul pamantului mi-a placut.
4) Trebuie sa caut si poza cu 3 nivele , sunt sigur ca exista, am vizualizat-o de mai multe ori.
5) Si ce e mai important
Forumul e un loc public de intalnire a pasionatilor cu un hobby comun, nici gand sa iau pe cineva peste picior. ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Da da` eu tot vreau topicu mutat la lucrari finalizate :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului telvanni

Azi am facut si eu o plimbare la picior prin parcare.
Ce am observat e ca au probleme cu infiltratiile si au creat un sistem de colectare si scurgere a apelor pe langa pereti pana la un colector de unde este pompata catre canalizare. Pana la urma cred ca e mai ieftin asa decat sa faci peretii 100% impermeabili.
In zonele unde sunt aceste probleme au pus o tabla ondulata pe perete pentru a masca scurgerile din spate.
Nivelul -3 nu este folosit pentru ca inca se ma fac lucrari.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

-3 am inteles ca va fi folosit doar pentru cei care isi vor face abonamente. Asa suna si comunicatul de presa de la deschidere.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mindmasster

telvanni wrote:
Azi am facut si eu o plimbare la picior prin parcare.
Ce am observat e ca au probleme cu infiltratiile si au creat un sistem de colectare si scurgere a apelor pe langa pereti pana la un colector de unde este pompata catre canalizare. Pana la urma cred ca e mai ieftin asa decat sa faci peretii 100% impermeabili.
In zonele unde sunt aceste probleme au pus o tabla ondulata pe perete pentru a masca scurgerile din spate.
Nivelul -3 nu este folosit pentru ca inca se ma fac lucrari.

La -3 am parcat eu acum 1 saptamana  :mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Utilizator anonim wrote:
Maine !  ;)

E azi :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Am inteles ca de azi se plateste, deci probabil ca se va goli  :D

Citez:
Soferii care parcheaza in parcarea subterana de la Piata Universitatii vor plati, incepand de miercuri, 2,5 de lei pe ora. Primele doua ore sunt gratuit. In primele trei saptamani de la inaugurare, accesul in parcare a fost de asemenea gratuit.
Pe timpul noptii, in intervalul 20.00 -  06.00, tariful este de 1 leu. In weekend, taxa de parcare va fi de 1 leu/ora.
Persoanele care parcheaza zilnic in zona au posibilitatea sa achizitioneze si abonamente:
  -  abonati 24 h - autoturism - 499 RON/luna;
  -  abonati 24 h - motocicleta - 199 RON/luna;
  -  abonati 10 h - flexibil pe zi - 349 RON/luna;
  -  abonati 10 h - flexibil noapte - 149 RON/luna.

http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-13750625-incepand-astazi-soferii-care-parcheaza-parcarea-subterana-universitate-vor-plati-2-5-lei-ora.htm

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 39

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433394 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”