Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
1522 posts, 493914 views
📖 Pagination options
-
- icee
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
icee
Ghici ciuperca ce-i:
Ghici ciuperca ce-i:
20150522_100245.jpg (508.22 KB; downloaded 3648 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Epruvete. Dar... de ce sunt azvarlite prin decor?
20 3 5 22 08
20 ziua, 3 nu stiu ce e, 5 luna, 22 08 ora si minutul.
Epruvete decofrate dupa nici doua zile
Epruvete. Dar... de ce sunt azvarlite prin decor?
20 3 5 22 08
20 ziua, 3 nu stiu ce e, 5 luna, 22 08 ora si minutul.
Epruvete decofrate dupa nici doua zile
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@andrei11
Ghicitoarea e destul de simpla, daca sunt epruvete neincercate (nesparte) inseamna ca nu a mai fost nevoie sa le incerce pentru ca betonul din elementele din care s-au luat a ajuns la rezistenta necesara...
Oare ce eveniment o fi fost in zona care sa necesite 'incarcarea cat mai rapida'???
P.S.
Habar nu am unde si cand au fost prelevate...
@andrei11
Ghicitoarea e destul de simpla, daca sunt epruvete neincercate (nesparte) inseamna ca nu a mai fost nevoie sa le incerce pentru ca betonul din elementele din care s-au luat a ajuns la rezistenta necesara...
Oare ce eveniment o fi fost in zona care sa necesite 'incarcarea cat mai rapida'???
P.S.
Habar nu am unde si cand au fost prelevate...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Se lucreaza de zor.
Se lucreaza de zor.
Eroilor1.jpeg (46.03 KB; downloaded 3315 times)
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Din pozele lui 133 313 observ ca mai e de lucru la PM si inspre splai nu numai in zona macazelor si frontonului respectiv. Estimez ca la sfarsitul lui iunie sa avem PM si baretele 100 %.
Din pozele lui 133 313 observ ca mai e de lucru la PM si inspre splai nu numai in zona macazelor si frontonului respectiv. Estimez ca la sfarsitul lui iunie sa avem PM si baretele 100 %.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Azi au taiat toti pomii care stateau in calea continuarii devierii necesare inceperii lucrarilor la putul tehnologic.
Se armeaza al doilea tronson de PS.
Azi au taiat toti pomii care stateau in calea continuarii devierii necesare inceperii lucrarilor la putul tehnologic.
Se armeaza al doilea tronson de PS.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Se betoneaza al doilea tronson de PS. Inca mai sunt de executat PM in capatul dinspre splai.
Se betoneaza al doilea tronson de PS. Inca mai sunt de executat PM in capatul dinspre splai.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Intrebare: Cati metri are linia rosie? 2m cumva?
Intrebare: Cati metri are linia rosie? 2m cumva?
PICT0012x.JPG (224.31 KB; downloaded 2481 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Conteaza cati metri are cupa deschisa la maxim, nu inchisa!
Conteaza cati metri are cupa deschisa la maxim, nu inchisa!
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Sunt curios ce inseamna (in metri lungime) un panou de PM aici la Eroilor 2 (ca pe google se gasesc chestiuni generale nu specifice unui anumit tip de teren si oricum nu cunosc tipologia acestui teren). E posibil aici ca aceasta cupa Graifer sa sape pana la fund (30 metri adancime daca am inteles bine sau chiar mai mult) si apoi sa sape din nou in lateralul "haului". Am observat ca uneori se introduc doua panouri de armatuta sudate intre ele si au lungimea dubla fata de cea a cupei.
Sunt curios ce inseamna (in metri lungime) un panou de PM aici la Eroilor 2 (ca pe google se gasesc chestiuni generale nu specifice unui anumit tip de teren si oricum nu cunosc tipologia acestui teren). E posibil aici ca aceasta cupa Graifer sa sape pana la fund (30 metri adancime daca am inteles bine sau chiar mai mult) si apoi sa sape din nou in lateralul "haului". Am observat ca uneori se introduc doua panouri de armatuta sudate intre ele si au lungimea dubla fata de cea a cupei.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
^^
Se pot sapa mai multe lungimi de cupa, toata treaba e sa ai suficient noroi bentonitic in groapa care sa sustina pamantul.
Noroiul asta trebuie sa-l scoti din groapa in mometul turnarii betonului (de jos in sus) si sa-l "decontaminezi" in vederea refolosirii.
Ar insemna o cantitate mare care trebuie depozitata.
Daca nu ma insel, actualmente sunt doua lungimi de cupa la o carcasa de PM.
^^
Se pot sapa mai multe lungimi de cupa, toata treaba e sa ai suficient noroi bentonitic in groapa care sa sustina pamantul.
Noroiul asta trebuie sa-l scoti din groapa in mometul turnarii betonului (de jos in sus) si sa-l "decontaminezi" in vederea refolosirii.
Ar insemna o cantitate mare care trebuie depozitata.
Daca nu ma insel, actualmente sunt doua lungimi de cupa la o carcasa de PM.
-
- icee
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page