Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096019 views
📖 Pagination options
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
danutzu_2910
La un zoom pe a doua poza, pe semul de limitare de viteza, vede unde se termina rigola descurgere.
danutzu_2910 wrote:
Doua poze care vorbesc de la sine.
La un zoom pe a doua poza, pe semul de limitare de viteza, vede unde se termina rigola descurgere.
-
- cris_m
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Se văd urat rău. Alta varianta sau culoare nu găseau... E că nuca in perete acolo.
Se văd urat rău. Alta varianta sau culoare nu găseau... E că nuca in perete acolo.
IMG_20170613_192211.jpg (1.25 MB; downloaded 2367 times)
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Ce au pus acum nu se vopseste / imbraca in reclame? La pompe funebre eventual, ca e in poarta cimitirului...
Ce au pus acum nu se vopseste / imbraca in reclame? La pompe funebre eventual, ca e in poarta cimitirului...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Este urata cu spume!! (scuze ptr expresie)
Altfel de cosmelie nu au gasit???
Alea de la metrou sunt de 1000 de ori mai placute....
Este urata cu spume!! (scuze ptr expresie)
Altfel de cosmelie nu au gasit???
Alea de la metrou sunt de 1000 de ori mai placute....
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La metrou mai sunt totusi si arhitecti nu doar dorei
Riflajele puse pe orizontala vor pune in evidenta toate acumularile si scursorile de jeguri depozitate si apoi spalate de ploile acide...va fi 'dragutz'...va da un aer 'antichizat' sandramalei...
La metrou mai sunt totusi si arhitecti nu doar dorei

Riflajele puse pe orizontala vor pune in evidenta toate acumularile si scursorile de jeguri depozitate si apoi spalate de ploile acide...va fi 'dragutz'...va da un aer 'antichizat' sandramalei...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Asta e cuvântul. Șandrama. Sa vezi grafuri acum. Măcar dacă le puneau un gri închis macar. Orientat și cu fata spre Metalurgiei...
Asta e cuvântul. Șandrama. Sa vezi grafuri acum. Măcar dacă le puneau un gri închis macar. Orientat și cu fata spre Metalurgiei...
- GPS
-
Posted:
-
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Asa as zice si eu. Mi s-ar parea scandalos sa ramana asa.
Asa as zice si eu. Mi s-ar parea scandalos sa ramana asa.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Atata putem! Oricum, e bine pentru lumea a treia... Ar vrea africanii sa aiba asa o toaleta ecologica...
Atata putem! Oricum, e bine pentru lumea a treia... Ar vrea africanii sa aiba asa o toaleta ecologica...
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Urat ca urat, dar eu tare as pune bolobocul pe el.
Cu siguranta nu are cum sa ramana astfel, serios. Va fi imbracat in alucobond. Nu de alta, dar materialul in sine are miezul inflamabil.
Oricum, zici ca este facut de cei care fac termoizolari prin Sectorul 2..
Urat ca urat, dar eu tare as pune bolobocul pe el.
Oricum, zici ca este facut de cei care fac termoizolari prin Sectorul 2..
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Acum ca este imbracat scheletul, imi dau seama ce inalta a devenit sandramaua. Daca nu le camufleaza cumva pe cele din centrul intersectiei, o sa fim atenti la ele in loc sa fim atenti la trafic in timp ce facem slalom printre ele.
Acum ca este imbracat scheletul, imi dau seama ce inalta a devenit sandramaua. Daca nu le camufleaza cumva pe cele din centrul intersectiei, o sa fim atenti la ele in loc sa fim atenti la trafic in timp ce facem slalom printre ele.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Au montat și la celelalte, acei suporți pentru acoperișul anti ploaie. Acele console.
Au montat și la celelalte, acei suporți pentru acoperișul anti ploaie. Acele console.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Acum urmează operațiunea sandramalizarea
)
Acum urmează operațiunea sandramalizarea
📖 Pagination options