Topic: Vehicule pentru remorcare
100 posts, 42541 views
📖 Pagination options
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Maşini de intervenţii ale RATB / STB
Gabi23
Și e offtopic, dar că tot vorbim de la ce se folosește banda adezivă de hârtie!
Și e offtopic, dar că tot vorbim de la ce se folosește banda adezivă de hârtie!
Mercedes - 21.09.2018.jpg (357.78 KB; downloaded 4276 times)
- punmeister
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Maşini de intervenţii ale STB
Utilizator anonim
Nu mai tin minte daca STB mai comandase autoremorchere noi dar tocmai a trecut pe Iuliu Maniu sens Lujerului un Iveco identic cu SPB, doar fara inscriptiile STB. Numere rosii cu DJ.
Nu mai tin minte daca STB mai comandase autoremorchere noi dar tocmai a trecut pe Iuliu Maniu sens Lujerului un Iveco identic cu SPB, doar fara inscriptiile STB. Numere rosii cu DJ.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Si autoremorcherul de care ziceam acum cateva zile. Il tragea pe 5337 pe la Ferdinand.
Si autoremorcherul de care ziceam acum cateva zile. Il tragea pe 5337 pe la Ferdinand.
LRM_EXPORT_486249501497962_20190301_134742306.jpeg (1.31 MB; downloaded 4264 times)
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Bună achiziție, chiar era impetuos necesar să mai fie achiziționat minim un vehicul de tractare performant!
Bună achiziție, chiar era impetuos necesar să mai fie achiziționat minim un vehicul de tractare performant!
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
Probabil să fie pt noi. Avem plătită încă una, dar de venit nu a venit încă.
Utilizator anonim wrote:
Probabil să fie pt noi. Avem plătită încă una, dar de venit nu a venit încă.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Nu e, l-am identificat azi, e cel din poza din mesajul meu de mai sus, cu troleibuzul tractat, a primit si siglele STB intre timp.
Nu e, l-am identificat azi, e cel din poza din mesajul meu de mai sus, cu troleibuzul tractat, a primit si siglele STB intre timp.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Am reusit sa prind mai bine ultima achizitie...
Am reusit sa prind mai bine ultima achizitie...
LRM_EXPORT_636560262046481_20190311_115733166.jpeg (1.26 MB; downloaded 5050 times)
- Costin
-
Posted:
-
- 1689
-
Posted:
-
1689
Sa se stie ca soferul e stapin peste obiectul muncii. Pina ajunge sa fie inmatriculat, apar si restul - probabil inca e ocupat cu demontatul de pe vechea "proprietate".
Lipsesc cruciulita, CD-ul si odorizantele iar bara frontala e suspect de neimpodobita cu diverse autocolante.
Nici un capac la rotile punte spate ?!?
Nici un stegulet, ceva ?!?
Mai e mult de lucru
Sa se stie ca soferul e stapin peste obiectul muncii. Pina ajunge sa fie inmatriculat, apar si restul - probabil inca e ocupat cu demontatul de pe vechea "proprietate".
Lipsesc cruciulita, CD-ul si odorizantele iar bara frontala e suspect de neimpodobita cu diverse autocolante.
Nici un capac la rotile punte spate ?!?
Nici un stegulet, ceva ?!?
Mai e mult de lucru
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Astea sunt chestii care ar trebui deja cerute prin caietul de sarcini!
Astea sunt chestii care ar trebui deja cerute prin caietul de sarcini!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Caiet de sarcini:
Puterea motorului: 10 puncte
Cuplul: 15 puncte
Mileul, perdeluta, pestele de sticla si cruciulita: 5 puncte fiecare
Caiet de sarcini:
Puterea motorului: 10 puncte
Cuplul: 15 puncte
Mileul, perdeluta, pestele de sticla si cruciulita: 5 puncte fiecare
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
In cazul asta o sa vedem licitatii anulate pe banda rulanta
In cazul asta o sa vedem licitatii anulate pe banda rulanta
- Calaretul
-
Posted:
-
Calaretul
Eu cred ca acest autovehicul a sosit cu perdeluta la geam din fabrica , si zic asta deoarece nu este dotat cu parasolar din plastic. Este doar o parere , si am mai vazut anumite camioane noi cu perdelute de fabrica.
Eu cred ca acest autovehicul a sosit cu perdeluta la geam din fabrica , si zic asta deoarece nu este dotat cu parasolar din plastic. Este doar o parere , si am mai vazut anumite camioane noi cu perdelute de fabrica.
📖 Pagination options