Topic: Montarea lifturilor de acces in statiile de metrou
688 posts, 244560 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
Saturday, 29.01.2011, 16:04 -
Re: Montarea lifturilor de acces in statiile de metrou
subway guru
Nu e nici o problema tehnica deosebita la Mihai Bravu.
Doar ca in locul placutei celebre cu 'Aici sunt banii dvs.' la Mihai Bravu e placuta cu 'Pana aici au ajuns banii dvs.'!
Nu e nici o problema tehnica deosebita la Mihai Bravu.
Doar ca in locul placutei celebre cu 'Aici sunt banii dvs.' la Mihai Bravu e placuta cu 'Pana aici au ajuns banii dvs.'!
- sab
-
Posted:
Saturday, 05.02.2011, 14:13 -
sab
La Izvor s-a spart peronul spre Eroilor pentru instalarea liftului. Este vorba doar de primul lift , care face legatura peronului respectiv cu pasajul de subtraversare a liniilor. In mod cert va mai exista un lift din pasajul pietonal catre suprafata via peronul spre Unirii.
La Izvor s-a spart peronul spre Eroilor pentru instalarea liftului. Este vorba doar de primul lift , care face legatura peronului respectiv cu pasajul de subtraversare a liniilor. In mod cert va mai exista un lift din pasajul pietonal catre suprafata via peronul spre Unirii.
- Gabi23
-
Posted:
Monday, 14.02.2011, 16:17 -
Gabi23
La Politehnica mi se pare mie sau lucrurile involueaza? Exacavatorul disparuse si groapa s-a umplut la loc cu pamant .
La Politehnica mi se pare mie sau lucrurile involueaza? Exacavatorul disparuse si groapa s-a umplut la loc cu pamant .
- dorel
-
Posted:
Wednesday, 16.02.2011, 21:23 -
dorel
Astazi la Industriilor un excavator se invartea in jurul gropii.
Astazi la Industriilor un excavator se invartea in jurul gropii.
- dorel
-
Posted:
Thursday, 17.02.2011, 19:12 -
dorel
Bat spre 40. Am prins-o Industriilor si greu o sa ma obisnuiesc cu noile denumiri.
Bat spre 40. Am prins-o Industriilor si greu o sa ma obisnuiesc cu noile denumiri.
- subway guru
-
Posted:
Thursday, 17.02.2011, 20:00 -
subway guru
Eu bat spre un pic mai mult si nu pot sa uit cum o 'botezase' dragul meu sef de echipa 'de suflet' Costache Popovici:
'Irimoasa'...adicatelea IREMOAS...
Eu bat spre un pic mai mult si nu pot sa uit cum o 'botezase' dragul meu sef de echipa 'de suflet' Costache Popovici:
'Irimoasa'...adicatelea IREMOAS...
- andrei11
-
Posted:
Thursday, 17.02.2011, 20:15 -
Putin off topic
andrei11
Intreprinderea de Radiatoare, Echipament Metalic, Obiecte si Armaturi Sanitare Bucuresti, adica IREMOAS
Intreprinderea de Radiatoare, Echipament Metalic, Obiecte si Armaturi Sanitare Bucuresti, adica IREMOAS
- subway guru
-
Posted:
Thursday, 17.02.2011, 21:25 -
subway guru
Thanks @andrei11, esti un 'dragutz' ca de obicei...'explicatia' e completa...statia aceea s-a numit in faza de proiectare IREMOAS...sau mai 'popular' cf. Costache Popovici & Co. - 'Irimoasa'...
Thanks @andrei11, esti un 'dragutz' ca de obicei...'explicatia' e completa...statia aceea s-a numit in faza de proiectare IREMOAS...sau mai 'popular' cf. Costache Popovici & Co. - 'Irimoasa'...
- Gabi23
-
Posted:
Monday, 21.02.2011, 16:58 -
Gabi23
Incep lucrarile la lift si la Crangasi, dupa ce saptamana trecuta au mutat chioscul RATB, astazi au ingradit cu gardul specific perimetrul unde se va sapa.
Incep lucrarile la lift si la Crangasi, dupa ce saptamana trecuta au mutat chioscul RATB, astazi au ingradit cu gardul specific perimetrul unde se va sapa.
- shoppy
-
Posted:
Tuesday, 22.02.2011, 08:37 -
shoppy
Stie cineva ce lifturi o sa fie? Sper sa fie Schindler dar parca vad ca o sa bage mizeriile alea belgiene de Otis...
Stie cineva ce lifturi o sa fie? Sper sa fie Schindler dar parca vad ca o sa bage mizeriile alea belgiene de Otis...
- Gabi23
-
Posted:
Tuesday, 22.02.2011, 15:10 -
Gabi23
La Politehnica turnau beton si astazi pe ninsoare...
La Politehnica turnau beton si astazi pe ninsoare...
- ByOnu
-
Posted:
Tuesday, 22.02.2011, 19:41 -
ByOnu
De curiozitate, la ce statie ar fi lucrarile in cel mai avansat stadiu? Mai pe romaneste, ce lift are sansa sa se deschida primul? ... Sau e cam devreme?
De curiozitate, la ce statie ar fi lucrarile in cel mai avansat stadiu? Mai pe romaneste, ce lift are sansa sa se deschida primul? ... Sau e cam devreme?
- subway guru
-
Posted:
Tuesday, 22.02.2011, 20:16 -
subway guru
Belgiene???
Otis e 'yankey doodle' 101% de 158 de ani...
Dar nu e cazul, acest contract a fost castigat de asocierea Somet-Schindler, si ultimul lucru la care ne putem astepta este ca sa vedem niste lifturi IFMA...
Stai linistit, nici o sansa...
shoppy wrote:
Belgiene???
Otis e 'yankey doodle' 101% de 158 de ani...
Dar nu e cazul, acest contract a fost castigat de asocierea Somet-Schindler, si ultimul lucru la care ne putem astepta este ca sa vedem niste lifturi IFMA...
Stai linistit, nici o sansa...
- shoppy
-
Posted:
Wednesday, 23.02.2011, 10:05 -
shoppy
Tot ce am vazut in Europa de la Otis avea pe ele Made In Belgium si d-aia am zis.
Tot ce am vazut in Europa de la Otis avea pe ele Made In Belgium si d-aia am zis.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou
•
Choose destination