Clubul modeliștilorSimulatoare și jocuri videoOMSI (2) The Omnibus Simulator

Topic: Omsi - The Bus Simulator - discutii diverse

434 posts, 205021 views

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31

📖 Pagination options
Re: Omsi - The Bus Simulator - discutii diverse valy

Mi se pare că aceasta
Foto: https://transira.ro/bb3/viewtopic.php?f= ... p;t=2596
DSC06227 (1).JPG (409.52 KB; downloaded 941 times)

Re: Omsi - The Bus Simulator - discutii diverse Luca M.

Idk. Poate stiu ceilalti.

Re: Omsi - The Bus Simulator - discutii diverse Ilie Alexandru

Daca nu ma insel era o comanda care scria: Only Station Brake (20h switch) On/Off, default e Scroll Lock(asa apare la mine)

Am gasit-o random dar am observat ca la Citaro actioneaza acea comanda.

Sper sa fie inca la fel.
comanda omsi.png (25.8 KB; downloaded 886 times)

Re: Omsi - The Bus Simulator - discutii diverse WT_fan06

Și eu tot Scroll Lock țin minte că este.

Re: Omsi - The Bus Simulator - discutii diverse Adrian.B

Confirm! Am verificat acum si intr-adevar acesta este input-ul pentru acel blocaj.
switch.png (7.68 KB; downloaded 818 times)

Mersi, am testat și asta e. Mai vin către voi cu o problemă și o întrebare.
Problema este că atunci când spawnez Rocarul acesta începe să țopăie, neputând fi condus, nu știu dacă această problemă a apărut când am instalat Citaro sau Autodromo, dar mașina nu mai poate fi folosită.
și voiam să vă întreb ce părere aveți de harta Budapest-Delpest, merită, știți dacă vine la pachet și cu autobuze?

valy wrote here:
acesta începe să țopăie, neputând fi condus

Bine ai venit in club!  :lol:

Umbla pe la setari si incearca sa reduci grafica. Poti sa ai ultimele modele de CPU si GPU, Omsi mereu o sa zica nu.  :lol:

Mersi de sfat,  poate umblu mâine.

Sunt anumite setări care ajută mai mult decât par la prima vedere - una din aceste setări este numărul de sunete jucate. Aș recomanda o valoare sub 300, din experiență, chit că probabil mai multe sunete ale AI sau ambientale nu vor fi redate bine sau nu vor fi redate deloc.

De asemenea, merită optimizate și numărul de mașini de pe hartă, numărul de mașini parcate, numărul de oameni care se plimbă random pe stradă sau care așteaptă în stații, asigură-te că „Load whole map at start” NU este bifată, instalează 4GB patch și altele. Internetul e o sursă vastă de informare și vei găsi multe sfaturi dacă vei căuta.

Mersi, recunosc că am crescut puțin AI-ul, că mi se părea prea liber. O să caut pe net valorile standard.

La Options > General > Load/Save gasesti si o lista de setari predefinite. Recomand sa selectezi PC 2006 si sa iti cresti setarile de care crezi ca ai nevoie. Limita la maxim 60 FPS este un alt factor care imbunatateste calitatea jocului. Cum a spus si @WT_fan06, o sa gasesti pe internet diverse setari care sa fie cat de cat apropiate cerintelor sistemului tau.

60 FPS în OMSI nu poți avea constant nici pe calculatoarele NASA; am râs când am citit! 😂

Pentru o experiență de joc stabilă pe calculatoarele slabe, nu are niciun sens să ai limita FPS la mai sus de 35. O experiență de joc decentă e pe la 30 FPS, iar dacă autobuzul începe să sară așa cum a reclamat colegul @valy, e clar că FPS a scăzut sub 11-12.

Dacă se observă că FPS e constant la limită (se poate consulta valoarea FPS în orice moment dacă apeși de 3 ori Shift+I), în loc să crești limita mai bine crești gradual alte setări.

In marea majoritate am peste. Singura data cand am low FPS este pe Berlin intre Ziegelhof si Rathaus Spandau. La 35 de FPS-uri inchid jocul.

omsi.png (1.93 MB; downloaded 518 times)

Am facut screenshot in timpul mersului.

Am mai studiat puțin problema Rocarului după ce am scăzut traficul. Pare că harta aruncă mașina ușor în sus, lângă garaj țopăitul dispărând cu ridicarea suspensiei, în timp ce în alte locații țopăie orice ar fi. De asemenea atunci când spawnez lângă garaj mașina se lovește de niște pereți invizibili. Asta se întâmplă strict cu U412.
OMSI2_20241120_184000.jpg (920.8 KB; downloaded 500 times)
OMSI2_20241120_183440.jpg (820.96 KB; downloaded 500 times)
OMSI2_20241120_183410.jpg (818.37 KB; downloaded 500 times)
OMSI2_20241120_183337.jpg (814.32 KB; downloaded 500 times)
OMSI2_20241120_183400.jpg (808.27 KB; downloaded 500 times)
OMSI2_20241120_183851.jpg (1.14 MB; downloaded 500 times)

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: OMSI (2) The Omnibus Simulator  • 
Choose destination

Since our 2455 forum members have written 436926 posts in 5455 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”