MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Orizont

773 posts, 253931 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 56

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Robert24

seraph1, ai grija ce faci!
Iti recomand o lectura a regulamentului.
De data asta, o sa fie un avertisment. Data viitoare... nu va mai exista o data viitoare....

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont icee

Aici se mai lucreaza ceva?  :|

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont subway guru

Pereti caseta...

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont George

Nu inteleg ce se intampla cu centrala de ventilatie, nu mai exista niciun utilaj, si locul unde se excavase este acoperit cu pamant...oare nu ar trebui redat traficului? Acolo se circula foarte greu de cand s-a inchis acel colt...nu mai zic ca in prelungirea statiei Orizont santierul este "alungit" foarte mult, desi acum acolo nu mai sunt utilaje grele...s-ar putea restrange aria ocupata de santier!

La Orizont si Favorit ar trebui totodata incepute lucrarile pentru accesele in statie, timpul preseaza...

Mi se pare ca se cam freaca menta din pacate pe unde s-a trecut cu TBM-ul....

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont 133 313

George wrote:
La Orizont si Favorit ar trebui totodata incepute lucrarile pentru accesele in statie, timpul preseaza...

Nope... nu pe noi. Noi avem tot timpul din lume. Suntem in NATO, suntem in UE, tara este imbelsugata... n-avem griji. De ce sa ne stresam? Molcom, catinel, ca ajungem la final.  :lol:
Ca nu se mai obtine amortizarea si profitul din studiul de fezabilitate? Mneah... oricum e criza. Avem noi probleme mai mari cu metroul in momentul asta. O sa vedeti la stiri.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont George

@ 133 313: nu te supara, dar as prefera raspunsuri concrete, la subiect, din partea celor care cunosc ceva, de gargara, mistouri si de emis pareri generaliste despre vreme si politica m-am cam saturat...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont 133 313

Mistouri? Sunt niste adevaruri acolo. Poate cam cinice dar asta este attitudinea castigata cu tapi ispasitori.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Nightwolf

George wrote:
@ 133 313: nu te supara, dar as prefera raspunsuri concrete, la subiect, din partea celor care cunosc ceva, de gargara, mistouri si de emis pareri generaliste despre vreme si politica m-am cam saturat...

Raspunsurile concrete ESTE ca se lucreaza in subteran. Eu din cate stiu accesele si celelalte lucrari fac parte din faza a 2a de contract ...

Eu zic că acum trebuia să cam fie gata tot ce înseamnă monolit..

Sa facă accesul si pună capacul..

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Costin

Nu scoti pe scari utilajele din incinta unei statii... Accesele or sa apara cand sunt gata tunelele si dispar titicarul, banda transportoare, sfintele etc...

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont URANUS

Azi pe la 12 se lucra (betona) la PC. Si la Favorit se betona, ba era chiar si un elefant.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont aztec

A disparut organizarea de santier adiacenta statiei, adica cea dinspre blocuri.

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 56

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433201 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”