Topic: Accidente / incidente
5211 posts, 1488251 views
📖 Pagination options
- orex
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
orex
Cam mare ghinion sa te afli in ”siajul” unei astfel de torpile p-acolo!
Cam mare ghinion sa te afli in ”siajul” unei astfel de torpile p-acolo!
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Citaro Hybrid 7017 va lipsi o perioada. A fost implicat intr-un accident la Carrefour Orhideea.
Sursa foto: FB info trafoc
Citaro Hybrid 7017 va lipsi o perioada. A fost implicat intr-un accident la Carrefour Orhideea.
Sursa foto: FB info trafoc
IMG_20210625_095425.jpg (409.55 KB; downloaded 3989 times)
- messe
-
Posted:
-
messe
Se intampla destul de des accidente acolo, unele din cauza vizibilitatii precare mai ales intre Splai si ce vin dinspre Orhideelor sau cei ce coboara pasajul ( pila podului obtureaza campul vizual). Cel mai bine ar trebui montate semafoare si sub pasaj pe Splai si s-ar rezolva si problema accidentelor.
Se intampla destul de des accidente acolo, unele din cauza vizibilitatii precare mai ales intre Splai si ce vin dinspre Orhideelor sau cei ce coboara pasajul ( pila podului obtureaza campul vizual). Cel mai bine ar trebui montate semafoare si sub pasaj pe Splai si s-ar rezolva si problema accidentelor.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Vizibilitatea e doar una din cauze. Ia sa ne gandim la acordarea prioritatii, nu o fi si de acolo problema?
Vizibilitatea e doar una din cauze. Ia sa ne gandim la acordarea prioritatii, nu o fi si de acolo problema?
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Daca dam un pic mai multa atentie ai vizibilitate foarte buna, maaxim iti obtureaza un pic vizbilitatea pilonul podului si un pic greoi ii vezi pe cei care vin de pe rampa. In cazul de mai sus e clasica ”am timp sa trec ca am merț și sunt bombardier”, ghinion că tot un merț i-a demonstrat contrariul. Nu pot sa-mi spui in cazul de față că nu a văzut ditai matahala verde și pe prima bandă și care nu venea de pe rampă să fi zis că a avut cine știe ce viteză.
UP^
LE: acum am observat că e pe sensul Grozăvești - Orhideelor, deci clar cauza accidentului e doar nerăbdarea și bombardierismul. Cele mai multe astfel de accidente se întâmplă vizavi pe diagonală(direcția carrefour - regie)
Daca dam un pic mai multa atentie ai vizibilitate foarte buna, maaxim iti obtureaza un pic vizbilitatea pilonul podului si un pic greoi ii vezi pe cei care vin de pe rampa. In cazul de mai sus e clasica ”am timp sa trec ca am merț și sunt bombardier”, ghinion că tot un merț i-a demonstrat contrariul. Nu pot sa-mi spui in cazul de față că nu a văzut ditai matahala verde și pe prima bandă și care nu venea de pe rampă să fi zis că a avut cine știe ce viteză.
cris_m wrote:
UP^
LE: acum am observat că e pe sensul Grozăvești - Orhideelor, deci clar cauza accidentului e doar nerăbdarea și bombardierismul. Cele mai multe astfel de accidente se întâmplă vizavi pe diagonală(direcția carrefour - regie)
- bgd70
-
Posted:
-
bgd70
Pe Strada Nerva Traian s-a rupt sina si a strapus podeaua tramvaiului ranind un calator.
Au mai fost cazuri cand s-a rupt sina si sa intre in salon cand trecea tramvaiul?
Edit: Se pare ca nu a fost sina, ci platbanda de langa sina
Sursa:
FB - Info Trafic Bucuresti si Ilfov
Pe Strada Nerva Traian s-a rupt sina si a strapus podeaua tramvaiului ranind un calator.
Au mai fost cazuri cand s-a rupt sina si sa intre in salon cand trecea tramvaiul?
Edit: Se pare ca nu a fost sina, ci platbanda de langa sina
Sursa:
FB - Info Trafic Bucuresti si Ilfov
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
La CFR a fost un astfel de accident cu o victima cand un cupon de sina a strapuns podeaua unui vagon.
A mai fost un incindent parca pe Dimitrie Pompeiu cand o platbanda a perforat podeaua unui automobil ranind o persoana.
Ce se intampla in ultima perioada nu este deloc OK, ziua si deraierea.
Oare s-au taiat banii pentru mentenata?
La CFR a fost un astfel de accident cu o victima cand un cupon de sina a strapuns podeaua unui vagon.
A mai fost un incindent parca pe Dimitrie Pompeiu cand o platbanda a perforat podeaua unui automobil ranind o persoana.
Ce se intampla in ultima perioada nu este deloc OK, ziua si deraierea.
Oare s-au taiat banii pentru mentenata?
- bogdan5ful
-
Posted:
-
bogdan5ful
Mă uit acum pe infoTB și văd 2 tramvaie înainte/după stația Papazoglu(locul accidentului) și nu înțeleg ceva. Restul tramvaielor sunt ,,înțepenite" sau circulă cu alt număr și întorc la Șura Mare de exemplu? Pe aplicație nu e modificat traseul sau ceva. Linie navetă (încă) nu apare infoTB, dar sunt curios ce faci dacă nu te documentezi anticipat și vrei să ajungi la Complex Comercial Titan spre exemplu.
L.E..Am verificat acum și tramvaiele din linia 19 ,,dispar" până la stația ,,Cuțitul de Argint" sens Complex Comercial Titan.
Mă uit acum pe infoTB și văd 2 tramvaie înainte/după stația Papazoglu(locul accidentului) și nu înțeleg ceva. Restul tramvaielor sunt ,,înțepenite" sau circulă cu alt număr și întorc la Șura Mare de exemplu? Pe aplicație nu e modificat traseul sau ceva. Linie navetă (încă) nu apare infoTB, dar sunt curios ce faci dacă nu te documentezi anticipat și vrei să ajungi la Complex Comercial Titan spre exemplu.
L.E..Am verificat acum și tramvaiele din linia 19 ,,dispar" până la stația ,,Cuțitul de Argint" sens Complex Comercial Titan.
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
E Fake News cu platbanda. A fost chiar o bucata maricica de sina.
E Fake News cu platbanda. A fost chiar o bucata maricica de sina.
- Shinkasen
-
Posted:
-
Shinkasen
@Costin o sa incerc sa folosesc embed, doar ca am postat de pe telefon si totul e diferit fata de desktop, plus sa functioneze, codul de pe Facebook de embed sau Digi nu mi-l ia.
Un nou accident pe Linia 32
https://www.facebook.com/cocospaniolu198 ... 3260137/
Digi s-a dus sa filmeze deraierea lui 415
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ ... -1572655
@Costin o sa incerc sa folosesc embed, doar ca am postat de pe telefon si totul e diferit fata de desktop, plus sa functioneze, codul de pe Facebook de embed sau Digi nu mi-l ia.
Un nou accident pe Linia 32
https://www.facebook.com/cocospaniolu198 ... 3260137/
Digi s-a dus sa filmeze deraierea lui 415
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ ... -1572655
- doctoru
-
Posted:
-
doctoru
De astăzi după-amiaza ora 16.00 pe B-dul Basarabia între B-dul 1 Dec 1918 și Republica, sensul spre Republica
De astăzi după-amiaza ora 16.00 pe B-dul Basarabia între B-dul 1 Dec 1918 și Republica, sensul spre Republica
Screenshot_20210625_230955_com.android.gallery3d.jpg (803.25 KB; downloaded 3296 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Cred ca nu ar trebui sa ne miram... Daca acum 2 zile a fost asa, astazi cam la fel...
Cred ca nu ar trebui sa ne miram... Daca acum 2 zile a fost asa, astazi cam la fel...
Screenshot_20210623-175722_Info TB.jpg (634.94 KB; downloaded 3281 times)
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Sursa: Digi24
Incident grav în sectorul 5 din București. Un tramvai s-a rupt și a deraiat pe linia 32, pe sensul spre Piața Unirii. Este al doilea incident petrecut pe această linie de tramvai în mai puțin de o lună.
Tramvaiul a deraiat în apropierea stației Petre Ispirescu.
Potrivit STB, a deraiat un vagon de serviciu fără pasageri. De altfel, pe panoul luminos al acestuia, unde este de obicei afișat numărul tramvaiului și ruta pe care circulă acesta, era afișat „Probe”.
Circulația tramvaielor de pe linia 32 spre Unirii este blocată. A venit la fața locului o echipă de la Intervenții STB, care cercetează cauzele incidentului.
Este al doilea incident de acest fel petrecut în mai puțin de o lună. În 23 iunie, un alt tramvai, aflat tot în probe, a deraiat pe linia 32. Și în acel caz, circulația tramvaielor a fost deviată.
Sursa: Digi24
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Pe Facebook era o poza cu BLF 404.
Se pare ca se repeta povestea de luna trecuta cu BLF 415.
Cred ca e timpul sa vedem si niste demisii/demiteri!
Pe Facebook era o poza cu BLF 404.
Se pare ca se repeta povestea de luna trecuta cu BLF 415.
Cred ca e timpul sa vedem si niste demisii/demiteri!
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination