Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096943 views

Go to page:  1  ... 283 284 285 286 287 288 289  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului werteny

La ora 15 muncitorii stateau la taclale pe scarile de acces ale PP4, partea dinspre cimitir. Este clar ca se freaca menta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

TERMEN DE FINALIZARE : POSIBIL VARA 2018.

Uitati de promisiuni idioate ,facute ca asa vrea Doamna Primar  ca da bine la prosti.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Da, corect. Si pasajul Muncii s-a reabilitat tot in 2 ani, timp in care s-a circulat pe cate un singur fir...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Deci daca și la opt și la ora cincisprezece se sta la taclale, e clara treaba. Un pic de mișcare era în această dimineață în centrul intersecției, unde un buldoexcavator împingea niste moloz iar un miniexcavator intenționa să lucreze la ceva.

Trecând prin pasaj, eu nu înțeleg un lucru. Dacă tot nu lucrează nimeni la pereții pasajului, de ce nu deschid pe două benzi până se hotărăsc să lucreze?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Ca te inveti cu binele si apoi e mai greu de inchis :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Ma intreb cat o continua bataia asta de joc? Sunt aproximativ 8-10 veste pe tot santierul,mai mult se freaca ...duda decat se munceste,si m-as mira sa fie vreo turma de veste in subteran.Va dau o sugestie de traseu,unii poate o cunosc,altii care nu sunt de prin zona ,poate nu,mie cel putin imi este utila cand vin spre casa ,locuind chiar langa pasaj nu mai stau 20-30 minute sa trec dinspre Brancoveanu spre Oltenitei si mai mult de 5-7 minute nu faci pe ruta asta,cu tot cu semaforul de la Fantana Florilor.Evident asta daca nu iti place sa stai la semafor sa te joci pe telefon si iti place sa mergi.Eu prefer sa ocolesc dar sa ma misc.
Untitled111.jpg (227.66 KB; downloaded 2273 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Faci o bucla 'inutila'. Soferii 'adevarati' fac stanga direct pe Nitu Vasile spre BIG.
Pe Secuilor nu-mi mai place pentru ca sunt multe bumpere, prefer sa ies pe Ghe. Tache, e fara bumpere si sens unic. (plus ca bucatica aia care da in Nitu Vasile e rupta plus daca dai peste alta masina care intra, faci ceva miscari de eschiva.)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@neb1, eu iti propun ca la Brancoveanu sa faci stanga,  pe langa MacDonalds, pe Calea Piscului, apoi dreapta pe Mihail Petrescu, dreapta pe Martisor... si apoi sfoara pana in Vacaresti...
In cel mai rau caz prinzi doua semafoare la Big.
Sau daca vrei poti fa e stanga pe Daracului pana in Martisor..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Astazi la 8 dimineata a fost crancen venind dinspre Brancoveanu pe Oltenitei. Nu stiu ce se intampla la Piata Sudului, dar pare chiar mai rau decat inainte, pe directia asta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Mi se pare ca (in afara cazului ca vii dinspre Brancoveanu si vrei sa ajuni la IRA/Aparatori) trebuie sa fii un pic masochist ca sa ramai pe Oltenitei pe tot traseul Bracoveanu-IRA...

Daca as vrea ruta aia aia, venind de la Pieptanari, la "Orasel..." as face dreapta pe Brancoveanu, stanga pe Nitiu Vasile pana la giratoriul cu Obregia/Racovita, si apoi, in functie de destinatie:
1. Nitu Vasile pana la Oltenitei- dreapta Oltenieti/Berceni daca destinatia este "intre" Piata Sudului si  IRA/Aparatori
2. Racovita-Tn.Magurele-Iriceanu-IRA Oltenitei, daca destinatia este "dupa"  IRA/Aparatori...

Muuuult "mai ieftin" in ambele variante... ;)

Sa retinem ca in faza actuala, PS a "desfundat" strict directia Obregia/Nitu Vasile - Vacaresti....
Un pas mic pentru un cartier, un salt urias pentru omenire !....
:lol:

În dimineața asta am văzut că se face un șanț pe Oltenitei, până în semaforul cu intersecția și Mega Image. Alte veste portocalii pe care nu scrie nimic. Au un miniexcavator și cazmale:).
IMG_20170511_074142.jpg (1.64 MB; downloaded 1932 times)
IMG_20170511_074204.jpg (1.34 MB; downloaded 1932 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

BIGRED1984 wrote:
Pe Secuilor nu-mi mai place pentru ca sunt multe bumpere, prefer sa ies pe Ghe. Tache, e fara bumpere si sens unic.

Dupa 8-9 ore de condus in Bucuresti ,crezi ca ma uit la 2 bumpere? Zilnic trec 40-50 bumpere ,poate chiar mai multe.
Din Ghe. Tache trebuie sa stau si la semaforul de la Secuilor si iar nu mai e nici o combinatie .Ideea e ca de la Brancoveanu am 2 semafoare pe traseul meu , 1 e la rond la Nitu Vasile ,care merge impecabil la orice ora si 2 semaforul de fac dreapta pe Oltenitei ,e pe intermitent non stop. Incearca ambele variante si spune-mi dupaia care e mai scurta,ca timp.
danutzu_2910 wrote:
@neb1, eu iti propun ca la Brancoveanu sa faci stanga,  pe langa MacDonalds, pe Calea Piscului, apoi dreapta pe Mihail Petrescu, dreapta pe Martisor... si apoi sfoara pana in Vacaresti...
In cel mai rau caz prinzi doua semafoare la Big.
Sau daca vrei poti fa e stanga pe Daracului pana in Martisor..

Am incercat toate variantele ,vreo 5 la numar ,tot asta ramane cea mai scurta ca timp ,sub 5 minute.Poti sa incerci si sa-mi zici dupaia cum ti se pare.
TibiV wrote:
2. Racovita-Tn.Magurele-Iriceanu-IRA Oltenitei, daca destinatia este "dupa"  IRA/Aparatori...

Mi se pare sinucidere pe Turnu Magurele ,sa nu uitam ca lucreaza Apa Nova acolo ,sau Radetul
realistul wrote:
Alte veste portocalii pe care nu scrie nimic. Au un miniexcavator și cazmale:).

E lucrarea primariei ,se trag cabluri in tot sectorul si se monteaza stalpi de iluminat in parcari .Daca esti curios cum arata ,intra pe Parincea(vezi gmaps) ,ca sunt primii pusi.Oricum o sa le fac o poza si o sa o pun sectiunea Sectorul 4.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Fratilor, mai veniti si cu vesti bune, ca de astea rele m-am saturat!

Go to page:  1  ... 283 284 285 286 287 288 289  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”