Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1813208 views
📖 Pagination options
-
- stefan_br
-
Posted:
-
Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București)
stefan_br
Am impresia ca cei de la B.N. au cedat linia 79 in totalitate catre Vatra Luminoasa. De cand cu aparitia liniei 97 nu am mai zarit in 79 Ikarus-uri de la B.N. Posibil sa fie doar unul dimineata tur mic.
Am impresia ca cei de la B.N. au cedat linia 79 in totalitate catre Vatra Luminoasa. De cand cu aparitia liniei 97 nu am mai zarit in 79 Ikarus-uri de la B.N. Posibil sa fie doar unul dimineata tur mic.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Pai asa era si pana la suspendarea lui 97, Buc Noi nu avea ture in 79.
Pai asa era si pana la suspendarea lui 97, Buc Noi nu avea ture in 79.
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Dep. Dudești mai are cele două ture în linia 27 de luni până vineri? Nu am mai văzut CH-PPC în ultimele zile, poate nu le-am nimerit.
Dep. Dudești mai are cele două ture în linia 27 de luni până vineri? Nu am mai văzut CH-PPC în ultimele zile, poate nu le-am nimerit.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Luni era un CH-PPC pe 27, dar de ieri Titan a preluat turele 11 și 12 de la Dudești, iar din februarie, în principiu, Giurgiului va lua un tur pe linia 34.
Luni era un CH-PPC pe 27, dar de ieri Titan a preluat turele 11 și 12 de la Dudești, iar din februarie, în principiu, Giurgiului va lua un tur pe linia 34.
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Turele la care a renunțat Dudeștiul au fost introduse cumva în 1/10?
Turele la care a renunțat Dudeștiul au fost introduse cumva în 1/10?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Ceva modificari si la Giurgiu si Militari. In 25 acum Militari are mai multe ture, fiind toate V3A si minim 4 Bucur, aveau 6 ture in mod normal la sfarsitul anului. Ar fi interesant sa revina Giurgiu in 11 si sa dispara Tatrele de acolo. Oricum e foarte buna disparitia CH PPC din 27, se distrugeau acolo. Am impresia ca sunt mai multe ture in 1/10/34, prea se vine bine in ultima vreme, ma rog, si din cauza gardurilor.
Ceva modificari si la Giurgiu si Militari. In 25 acum Militari are mai multe ture, fiind toate V3A si minim 4 Bucur, aveau 6 ture in mod normal la sfarsitul anului. Ar fi interesant sa revina Giurgiu in 11 si sa dispara Tatrele de acolo. Oricum e foarte buna disparitia CH PPC din 27, se distrugeau acolo. Am impresia ca sunt mai multe ture in 1/10/34, prea se vine bine in ultima vreme, ma rog, si din cauza gardurilor.
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
11 are în continuare ture de Militari și Alexandria. Probabil Militari a preluat cele 3 ture de Alexandria din linia 25, cedând la schimb 3 ture din linia 8.
11 are în continuare ture de Militari și Alexandria. Probabil Militari a preluat cele 3 ture de Alexandria din linia 25, cedând la schimb 3 ture din linia 8.
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
De la 1 februarie, linia 106 se suplimenteaza cu un tur in zilele lucratoare.
De la 1 februarie, linia 106 se suplimenteaza cu un tur in zilele lucratoare.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Da, pentru ca in curând primeste Otokar Kent 10
Da, pentru ca in curând primeste Otokar Kent 10
- anndrei
-
Posted:
-
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Stie cineva noul program de circulatie al liniei 106?
Stie cineva noul program de circulatie al liniei 106?
- Puss in Boots
-
Posted:
-
- anndrei
-
Posted:
-
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Cel mai probabil il vor actualiza in cursul zilei de maine...
Cel mai probabil il vor actualiza in cursul zilei de maine...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination