Topic: Accidente / incidente
5211 posts, 1487303 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
Utilizator anonim
O Tatra din linia 47 a crapat la 11 Iunie inainte sa mearga spre Carol, a blocat serios 7, 27, 32, 47.
Linia 32 la putin timp dupa deblocare...
O Tatra din linia 47 a crapat la 11 Iunie inainte sa mearga spre Carol, a blocat serios 7, 27, 32, 47.
Linia 32 la putin timp dupa deblocare...
Untitled.jpg (65.08 KB; downloaded 2713 times)
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Datorita unei avarii la reteaua de termoficare liniile 1 si 10 circula pe trasee scurtate cf anuntului din poza
Datorita unei avarii la reteaua de termoficare liniile 1 si 10 circula pe trasee scurtate cf anuntului din poza
Screenshot_20210311-122056_Info TB.jpg (352.58 KB; downloaded 2527 times)
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Linia va fi alcătuită din 8 autobuze, "intrând în joc" Ferentari, Titan, Obregia, Giurgiului cu 4237, 6688, 4995, 4236, 6682, 4970, 4856, 6512...
De menționat că toate au fost luate de pe alte linii unde circulau.
Linia va fi alcătuită din 8 autobuze, "intrând în joc" Ferentari, Titan, Obregia, Giurgiului cu 4237, 6688, 4995, 4236, 6682, 4970, 4856, 6512...
De menționat că toate au fost luate de pe alte linii unde circulau.
- cris_m
-
Posted:
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Dispecera de la ( capat) Obor zicea ca in mod normal erau 4 dar a aparut si nr. 5. Soferul acestuia zicea ca vine din 123.
Oricum deranjul e foarte mare si lumea dezorientată.
Stie cineva cat dureaza devierea?
Dispecera de la ( capat) Obor zicea ca in mod normal erau 4 dar a aparut si nr. 5. Soferul acestuia zicea ca vine din 123.
Oricum deranjul e foarte mare si lumea dezorientată.
Stie cineva cat dureaza devierea?
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Sunt 8 ture, nu apar pe infostb 4237, 4970 și 4995...
Cât despre durata devierii încă nu se știe nimic încă...
Sunt 8 ture, nu apar pe infostb 4237, 4970 și 4995...
Cât despre durata devierii încă nu se știe nimic încă...
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Am facut o ora intre Piata Iancului si Dinamo.
Pe jos nu depasam 40 de minute...
Ce buna era acum bucla de intoarcere de la Dristor!
Pe jos nu depasam 40 de minute...
Ce buna era acum bucla de intoarcere de la Dristor!
- bogdan5ful
-
Posted:
-
bogdan5ful
În cazul avariei de la stația Gheorghe Petrașcu, bucla de la Dristor ar fi fost bună ca 1 să mai scutească minute cât durează intratul și ieșitul din Dudești+ mașinile de pe linia de intrare și ieșire. 10-le deviat nu ar fi ajuns oricum până la bucla de Dristor în acest caz.
În cazul avariei de la stația Gheorghe Petrașcu, bucla de la Dristor ar fi fost bună ca 1 să mai scutească minute cât durează intratul și ieșitul din Dudești+ mașinile de pe linia de intrare și ieșire. 10-le deviat nu ar fi ajuns oricum până la bucla de Dristor în acest caz.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ai prins tu o anomalie...10 vine foarte des în Iancului. E vorba de ziua de azi, evident.
alexxd_31 wrote:
Ai prins tu o anomalie...10 vine foarte des în Iancului. E vorba de ziua de azi, evident.
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Prostia din partea mea a fost ca m-am ambitionat sa il astept pe 1 si mi-a luat ceva timp pana m-am prins ca e o problema si nu circula.
Apoi am zis ca fac mare branza cu 610 fara sa stiu ca intoarce la Bucur Obor.
Prostia din partea mea a fost ca m-am ambitionat sa il astept pe 1 si mi-a luat ceva timp pana m-am prins ca e o problema si nu circula.
Apoi am zis ca fac mare branza cu 610 fara sa stiu ca intoarce la Bucur Obor.
- Stefan28
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Am vazut ca BLF-urile azi nu mai au nici o probleme pe linia 10. Poate s-a produs un miracol cu copacii de pe soseaua Progresu.
Am vazut ca BLF-urile azi nu mai au nici o probleme pe linia 10. Poate s-a produs un miracol cu copacii de pe soseaua Progresu.
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Din ce am observat cel puțin pe bucata dintre Camil Ressu și Calea Vitan, autobuzele liniei 610 circulă pe calea de rulare a tramvaielor, of ironie, acum nu mai derapează....
Din ce am observat cel puțin pe bucata dintre Camil Ressu și Calea Vitan, autobuzele liniei 610 circulă pe calea de rulare a tramvaielor, of ironie, acum nu mai derapează....
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination