Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4149 posts, 1089640 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 277 278 279 280 281 282 283  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Exact ceea ce ai citat tu este o minciuna grosolana. Taman in campanie. Terenurile spre A1 sunt proprietati private, nu imi aduc aminte sa fie aprobata vreo expropriere, deci singurul motiv pentru care constructorul ramane in santier e ca sa termine ceea ce inca nu e terminat: pasajul asta : :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Ca recomandare, nu va mai luati dupa ce scriu unii si altii pe Facebook. Web-ul suporta multe, la fel ca hartia. Cele mai de incredere surse de informare raman mersul pe teren si cautarea de hotarari, acte, decizii samd care sa confirme/infirme niste fapte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului dm5758

De vin alegerile intr-o saptamana si Firea vrea un nou mandat asa ca a inaugurat pasajul pe jumatate terminat. Cealalta jumatate poate ca va fi gata in 1-2 ani si de-abia de atunci se vor gandi la continuarea lucrarii spre A1

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Domnilor de ce incercati scheme si variante de traversare a acestui pod deocamdata INUTIL !!! Singura realizare este ca vezi cozi de masini pe el si pe bretele . Cand vom vedea lucrari incepute pentru strapungere a soselei spre A1  mai stam de vorba.

Si vorbesc de lucrari serioase nu 3 speriati cu 5 basculante !!! Raman la parerea mea . Este frumos dar inutil .  In lumea civilizata nici nu se dadea drumul la un pod care duce spre nicaieri !!!!

Mai bine tacea doamna Primar si era mai castigata. Dar creierul nu functioneaza inainte de alegeri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oc7avian

Ba se dădea drumul, pentru că e un nod denivelat. Nu e o supriză pentru nimeni că s-au mutat cozile aici. Deschiderea podului a ajutat la mutarea unor fluxuri unde se făcea coadă înainte (ex. Grozăvești). Însă într-o țară civilizată nu s-ar fi dat drumul la o lucrare nefinalizată: știind că fluxul de trafic principal e pe acea bretea, trebuia rezolvată înainte banda de încadrare pe Virtuții.

Ba mai mult, implementată soluția propusă câteva postări mai sus, astfel încât cei care vin pe pod să scape de semaforul de pietoni. Pentru că întreg proiectul nu e gata era clar că ai nevoie de o soluție temporară, adaptată la ce ai în teren acum. Nu se poate merge de pe pod înainte, garantat nu ai fluxul de trafic preconizat în proiect.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

@serbanandrei, vezi ca ai discursul tipic plicusoresc, daca tot o dam in campanie electorala, care nu-si are locul aici pe forum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Nu o dam in politica dar ne luam de orientarile politice ale altora expunandu-le pe cele personale. Nu merge nici asa sa stiti! Aveti topic de politica pentru astfel de confesiuni/discutii! De asemenea, incercati sa va abtineti de la comentarii de genul "ce pod inutil", "vai ce pod frumos catre nicaieri" samd, nu aduc plus-valoare discutiilor!

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Mircea G

serbanandrei wrote:
D..... Este frumos dar inutil .  In lumea civilizata nici nu se dadea drumul la un pod care duce spre nicaieri !!!!

Mai bine tacea doamna Primar si era mai castigata. Dar creierul nu functioneaza inainte de alegeri.

...ar trebui sa functioneze si creierul criticilor ...
Pasajul a avut intirziere pe motiv de procese , si nu comentez vinovatul principal , iar lucrarea s-a facut fix de banii existenti.
Este ok ca s-a facut podul , urmeaza si restul . Vreti mai repede ? sa se mareasca taxele si impozitele !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Dar fondurile europene nu sunt mai bune? A, un proiect exclusiv rutier, fara macar o intentie de autobuz electric cu banda dedicata, e complet neeligibil, dar ma rog  :roll:

In fine, vad ca ati uitat cum s-a circulat pe Basarab la primele zile de la inaugurare. Ce e diferit aici este ca inca mai e lucru la bretele, insa nu subestimati numarul de curiosi care doar vor "sa se dea" pe pod desi nu face parte din drumurile lor de zi cu zi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului orex

Sa fii nebun sa vrei sa zaci pe un pasaj numai de dragul de a fi trecut pe el in a doua zi de la inaugurare.
Curiosii sa mearga, ca si cu vaporasul pe Herastrau,...in weekend! ;)  :rofl:

Eu am dat vreo trei ture sambata seara, a patra nu am dat-o ca sigur ma oprea Politia care era pe acolo.  :roll: Am constatat ca plansele initiale de la "Documentatie tehnica" sunt cele 100% corecte, nu cele postate ulterior.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului orex

Pentru utilizatorul cotidian de drumuri, conteaza ca ai tu-n tolba documentatia tehnica? Nicidecum! El, vrea sa scape de multe hatisuri circuland, dar din cate se aude prin targ, nu-i nicio scofala, odata cu inaugurarea acestui pasaj, ca nu-si indeplineste pe deplin functia de tranzit...spre ceea ce asteptam cu totii, ”azimut” A1! ;)  :yes:
Breking news!
La stirile Digi de la orele 18:00, ”live” vezi ce nebunie e peste pasaj! :headbash:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Am văzut deja că e groasa cu pasajul...bătaie de joc...atâția ani și a ieșit ce a ieșit.
Întrebare...era chiar nevoie de manevră din știrea de mai jos, pt că parcă văzusem că la limita e loc.
Bine, tot un rahan rămâne...dar la limita...

https://m.adevarul.ro/news/bucuresti/vi ... index.html

Eu v-am spus ca e atat de stramt incat un autobuz trebuie sa incetineasca la 10 la ora. E MULT mai ingust decat ORICE ALT pasaj (rampa de pasaj sau cum vreti sa ii spuneti). Daca soferul nu a incetinit suficient, exact acesta e rezultatul.

Insa asta e doar pe rampele la sol - cele doua rampe pe piloni de "vizavi" pot fi usor traversate cu TIR-ul. Insa pe partea neterminata a pasajului, benzile bretelelor au o latime fixa mai mica decat 3.5m care NU creste in curba - practic NU SE TINE CONT de faptul ca in curba trebuie sa cresti latimea pentru a permite trecerea autovehiculelor cu gabarit.

Chestia asta e oricum CRONICA in PMB, de la Liviu Rebreanu, Tunari, Pantelimon x Chisinau, marcajele noi de pe Mihai Bravu si exemplele pot continua - practic oriunde nu e trasata drept banda nu s-a lasat gabarit. De pseudo-intersectiile de pe Dna Ghica (acele ocolitoare pe rotund, ca giratorii nu sunt) nici nu mai discut, e imposibil fizic sa iti tii banda la 40 la ora.

Nu stiu daca e indolenta / nepasare, pura incompetenta  sau manevra politica. Clar facut in interestul oamenilor de rand nu e - adica fix ceea ce ar trebui sa faca PMB nu e facut. Si aici ma refer la PMB ca institutie, indiferent ce partid e la putere.

Go to page:  1  ... 277 278 279 280 281 282 283  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2476 forum members have written 438737 posts in 5494 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”