Topic: Pasaj Eroii Revoluției (2007 - 2024)
628 posts, 196367 views
📖 Pagination options
- survola
-
Posted:
-
Re: Pasaj Eroii Revolutiei
survola
A zis acum câteva zile (pe facebook) că în 2023 se închide lucrarea.
A zis acum câteva zile (pe facebook) că în 2023 se închide lucrarea.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Pai termenul anuntat de Balutza nu era aprilie 2023? E evident ca acesta nu poate fi respectat.
Pai termenul anuntat de Balutza nu era aprilie 2023? E evident ca acesta nu poate fi respectat.
- survola
-
Posted:
-
survola
Din comunicatul primariei sectorului 4, datat 21.01.2023, aflăm că:
Prin bugetul pentru anul în curs, sunt alocate și sume de bani pentru continuarea lucrărilor la cele mai importante obiective aflate în diferite faze de execuție, cum ar fi: [...] pasajul pietonal Eroii Revoluției (5,5 milioane de lei) [...].
Din comunicatul primariei sectorului 4, datat 21.01.2023, aflăm că:
Prin bugetul pentru anul în curs, sunt alocate și sume de bani pentru continuarea lucrărilor la cele mai importante obiective aflate în diferite faze de execuție, cum ar fi: [...] pasajul pietonal Eroii Revoluției (5,5 milioane de lei) [...].
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Chestia cu alocarile bugetare e praf in ochi, avem atatea finantari pe care nu le folosim ca mie mi se face greata, nici nu vreau sa mai aud basme din astea cu cocosul rosu…
Pana acum am tot auzit vaicareli ca nu au bani, acum ce pretexte mai inventeaza?
Mi-e clar ca in final vor deturna toti acesti bani pentru scopuri obscure. Voua nu?
Cel mai probabil campanii electorale, mituirea si coruperea alegatorilor, prostirea prostimii si altele asemenea ce nu ingroasa decat buzunarele unora…
Chestia cu alocarile bugetare e praf in ochi, avem atatea finantari pe care nu le folosim ca mie mi se face greata, nici nu vreau sa mai aud basme din astea cu cocosul rosu…
Pana acum am tot auzit vaicareli ca nu au bani, acum ce pretexte mai inventeaza?
Mi-e clar ca in final vor deturna toti acesti bani pentru scopuri obscure. Voua nu?
Cel mai probabil campanii electorale, mituirea si coruperea alegatorilor, prostirea prostimii si altele asemenea ce nu ingroasa decat buzunarele unora…
- andreiiul
-
Posted:
-
Re: Pasaj Eroii Revoluției (2007 - 202x)
andreiiul
Lucrarile probabil ca vor continua in curand. PS4 si-a emis AC pt desfiintarea contructiilor de la adresa Serban Voda nr 280A, mai exact e vorba de fosta benzinarie din intersectie, actual Al Padrino.
Nu gasesc si vreo decizie de expropiere a terenului respectiv. Poate este al statului.
Lucrarile probabil ca vor continua in curand. PS4 si-a emis AC pt desfiintarea contructiilor de la adresa Serban Voda nr 280A, mai exact e vorba de fosta benzinarie din intersectie, actual Al Padrino.
Nu gasesc si vreo decizie de expropiere a terenului respectiv. Poate este al statului.
- StefanD_
-
Posted:
-
- Costin
-
Posted:
-
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
In baza info mentionate la emiterea certifucatului de urbanism, exista legatura cu lucrarile de la pasaj.
Autorizatia emisa are nr 16/4894/ 30.01.2023 - Calea Serban Voda 280A - Sectorul 4 al Mun. Bucuresti- Directia de Dezvoltare - Desf. Amenaj. Existente Calea Serban Voda 280AxPiata Eroii Revolutiei 240813
Acum am remarcat ca sunt emise in aceeasi zi.
In baza info mentionate la emiterea certifucatului de urbanism, exista legatura cu lucrarile de la pasaj.
- 81/5083/30.01.2023 - Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti Calea Serban Voda nr. 280A - Desfiintarea amenajarilor existente la adresa Calea Serban Voda nr. 280A, Sector 4 – Piata Eroii Revolutiei, in vederea realizarii obiectivului de investiti: regenerarea spatiilor publice din zona cuprinsa intre Str. Miropolit Dosoftei si str. Sura Mare (Piata Eroii Revolutiei) prin modernizarea sistemului rutier, a platformalor si a locurilor de parcare existente, a spatiului pietonal, a spatiilor verzi si a iluminatului public (de tip smart).
Autorizatia emisa are nr 16/4894/ 30.01.2023 - Calea Serban Voda 280A - Sectorul 4 al Mun. Bucuresti- Directia de Dezvoltare - Desf. Amenaj. Existente Calea Serban Voda 280AxPiata Eroii Revolutiei 240813
Acum am remarcat ca sunt emise in aceeasi zi.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Care e legătura ?
andreiiul wrote:
Care e legătura ?
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Exact care e legatura o putem afla doar de la PS4 (monument de transparenta). Demolarea respectiva sigur are legatura cu proiectul de reconfigurare a traficului auto si pietonal in zona. Vom vedea cam ce iese.
Exact care e legatura o putem afla doar de la PS4 (monument de transparenta). Demolarea respectiva sigur are legatura cu proiectul de reconfigurare a traficului auto si pietonal in zona. Vom vedea cam ce iese.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Cert este ca a mai trecut o luna si nu s-a mai miscat niciun pai.
Cert este ca a mai trecut o luna si nu s-a mai miscat niciun pai.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
In santier a aparut o foreza, s-ar putea ca in scurt timp sa fie reluate lucrarile la accesul dinspre cimitir.
In santier a aparut o foreza, s-ar putea ca in scurt timp sa fie reluate lucrarile la accesul dinspre cimitir.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Am trimis o solicitare catre PS4, sa vedem daca raspund.
Am trimis o solicitare catre PS4, sa vedem daca raspund.
📖 Pagination options