Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
832 posts, 251234 views
📖 Pagination options
- Stefan28
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
Stefan28
Problema este alta. Au ajuns și șăfii ieri pe acolo, și domn muncitor a zis că nu observarseră nimic neînregulă. Absolut nimeni.
Stefan28 wrote:
O poză cu capodopera mai "din adânc". Când l-am întrebat pe un muncitor de ce este scris M2 a spus că nici nu observase.
Trăiască dom Mustătea cu doamna Miclăuș!
Problema este alta. Au ajuns și șăfii ieri pe acolo, și domn muncitor a zis că nu observarseră nimic neînregulă. Absolut nimeni.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
”Omul” era doar un slujbas, ce voiai mai mult?!
”Omul” era doar un slujbas, ce voiai mai mult?!
-
- icee
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
icee
Ăștia sigur lucrează la proiectul unei magistrale de metrou?
Poate o fi vreun proiect de agricultura... sau canal de navigatie
Ăștia sigur lucrează la proiectul unei magistrale de metrou?
Poate o fi vreun proiect de agricultura... sau canal de navigatie
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Si ”canal lacrimal” sa fie, numai sa fie...GATA odata!
PS
Cat priveste cuvantul ”magistrala” e pretentios de tendentios spus!
Si ”canal lacrimal” sa fie, numai sa fie...GATA odata!
PS
Cat priveste cuvantul ”magistrala” e pretentios de tendentios spus!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Muncitorii aia sunt platiti sa monteze "capodoporele", nu sa faca analiza "sintactica si morfologica" a textelor de pe ele...
Muncitorii aia sunt platiti sa monteze "capodoporele", nu sa faca analiza "sintactica si morfologica" a textelor de pe ele...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Gigeii care monteaza panourile nici nu sunt in stare sa citeasca vechile panouri atunci cand exista, cand le-au schimbat pe cele din 1 Mai le-am atras eu atentia ca e pe dos ca Gara de Nord e in directia aialalta, au crezut ca fac glume da m-a auzit si seful lor care a pus mana pe telefon si asa s-a lamurit ca aveam dreptate.
Gigeii care monteaza panourile nici nu sunt in stare sa citeasca vechile panouri atunci cand exista, cand le-au schimbat pe cele din 1 Mai le-am atras eu atentia ca e pe dos ca Gara de Nord e in directia aialalta, au crezut ca fac glume da m-a auzit si seful lor care a pus mana pe telefon si asa s-a lamurit ca aveam dreptate.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Reiterez, oamenii erau doar montatori. Ce li s-a spus, unde, cu ce, aia au facut! De ce ar fi trebuit sa cunoasca semnificatia intrinseca a indicatoarelor?! ”Nu trageti in pianist”!
Reiterez, oamenii erau doar montatori. Ce li s-a spus, unde, cu ce, aia au facut! De ce ar fi trebuit sa cunoasca semnificatia intrinseca a indicatoarelor?! ”Nu trageti in pianist”!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Are dreptate orex aici.
Ce, dacă tu te duci într-un oraș străin și trebuie să montezi indicatoare rutiere de orientare îți pui problema cum le montezi ? Ți se dă o schiță de către proiectant, te ții de ea și montezi indicatoarele conform proiectului.
Are dreptate orex aici.
Ce, dacă tu te duci într-un oraș străin și trebuie să montezi indicatoare rutiere de orientare îți pui problema cum le montezi ? Ți se dă o schiță de către proiectant, te ții de ea și montezi indicatoarele conform proiectului.
- sab
-
Posted:
-
sab
Faptul ca au montat invers indicatoarele la 1 Mai a fost o greseala, dar macar acolo indicatoarele erau inscriptionate corect si s-a putut corecta usor. Aici este grav ca indicatoarele sunt din start inscriptionate gresit si nu stiu cum le corecteaza. Autocolant galben peste albastru nu cred ca este o solutie buna, mai ales ca sunt casete luminoase.
Faptul ca au montat invers indicatoarele la 1 Mai a fost o greseala, dar macar acolo indicatoarele erau inscriptionate corect si s-a putut corecta usor. Aici este grav ca indicatoarele sunt din start inscriptionate gresit si nu stiu cum le corecteaza. Autocolant galben peste albastru nu cred ca este o solutie buna, mai ales ca sunt casete luminoase.
-
- AlexTennis2005
-
Posted:
-
AlexTennis2005
Mi-a fost milă de ei și le-am trimis mail să remedieze problema pentru că nu este deloc ok!
Mi-a fost milă de ei și le-am trimis mail să remedieze problema pentru că nu este deloc ok!
- sab
-
Posted:
-
sab
Este spart de multa vreme acolo. Doar ca a fost "camuflat". viewtopic.php?f=234&t=3567&start=42#p309775 .
Acum au dat jos plexiglass-ul.
Stefan28 wrote:
S-a spart și legătura cu noul acces!
Este spart de multa vreme acolo. Doar ca a fost "camuflat". viewtopic.php?f=234&t=3567&start=42#p309775 .
Acum au dat jos plexiglass-ul.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Și din accesul A a devenit A1...
Stefan28 wrote:
Au modificat băieții între timp.![]()
Dar acel albastru tot a rămas...
Și din accesul A a devenit A1...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
M1 e galben saracu iar ei din albastru l-au facut... si mai albastru.
M1 e galben saracu iar ei din albastru l-au facut... si mai albastru.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Esti daltonist?! E galben toata ziua, numai noi il vedem alb...astru!
Esti daltonist?! E galben toata ziua, numai noi il vedem alb...astru!
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination