Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Reconstrucție Calea Victoriei (2013-2015)

563 posts, 3130568 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 41

📖 Pagination options
Re: Reconstructie Calea Victoriei Serban

Lucrarile sunt aproape gata, preconizez ca se vor termina chiar in acest weekend, mai putin marcajele.

- pe carosabil avem uzura asternuta in totalitate, cu exceptia stradutelor care se intersecteaza cu CV, dar care sunt deja frezate.

- pista de biciclete este la stadiu de uzura pe 80% din distanta

- trotuarul a fost eliberat de utilaje si se lucra puternic la pavare, mai aveau o portiune mica

Aici pista se termina destul de ciudat, cu aceste demafoare, dupa care va trece prin parcare. Sunt tare curios ce solutie vor aborda, mai ales ca parcarea este de multe ori ocupata de tot felul de targuri.

Estimez ca vor exista niste reconfigurari acolo si o refacere a parcarii, dar probabil incepand din primavara. Momentan aici este o bila neagra, nu cred ca solutia aleasa este buna si cu siguranta nu va fi respectata de biciclisti.

Pe aici ar trebui sa treaca pista :nuts:

S-a deschis si un french bakery, e bine ca incep sa apara terase noi.

Estimez ca anul viitor CV va fi superba, copacii infloriti, biciclisti, terase.

Per total, sunt multumit de acest proiect, iar cei de la Tehnologica merita aprecieri, desi au avut problemele pe care le-au avut, totusi s-au incadrat in termenii contractuali, ba chiar au terminat mai repede. Si daca n-ar fi fost acele probleme, puteau termina din septembrie. Iar lucrarile sunt de calitate.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

Gresit! Trebuiau sa termine din august! Asa aveau aprobare. Si nu vor termina prea curand pt ca trebuie reconfigurata parcarea din P. Rev., plantati copacii, resistematizate intersectiile etc. Mai e cel putin o luna de munca! Daca se tin de treaba e posibil sa fie totul gata de 01.12 dar ....

Re: Reconstructie Calea Victoriei someone

Asa e, au lucrat bine. O exceptie insa, acum, la terminare. In graba de a incheia, in zona pta George Enescu au asfaltat destul de denivelat, se simt bine zonele de imbinare ale turnarilor.
In rest, toate bune.

Re: Reconstructie Calea Victoriei aztec

Nu vreau sa comentez pt ca lucrez pe artera asta, si am vazut cum au lucrat, inclusiv noaptea la frezat si asfaltat.
Nu este o lucrare care sa tina, cel putin asfaltul. Au facut zeci de santuri si transee, ce au fost acoperite neglijent, rapid si asfalltula fost turnat peste ele..
Deci in mare parte "baza" este mancinata. In unele zone au razuit pana la 40 cm de asfalt turnat de'alungul timpului.. si au turnat cativa cm.
Daca baza e macinate, nu rezista.
Plus, copaceii nu sunt de "cursa lunga".. prea putin loc de radacini si prea putin pamant.Sunt de fapt niste ghivece ingropate

Din cate stiu eu, contractul era pana in decembrie. Poate august era doar asa o intelegere intre ei. Eu asa stiu. In ceea ce priveste parcarea, iti dau dreptate, asa cum am si scris si eu cred ca vor fi lucrari de reconfigurare acolo.

Oricum, avand in vedere prin ce a trecut Tehnologica si la ce se preconiza sa se intample prin septembrie, adica sa se rezilieze contractul, eu zic ca ne am scos bine.

Intr adevar, in Piata Rev nu au depus acelasi efort si aceeasi atentie la detalii. Eu sper totusi ca e totul ok.

In ceea ce priveste copacii, totul va fi ok. Gropile au fost adancite destul de mult si nu vad de ce ar fi probleme.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

Nu ne bazam pe contracte aici. Aici ne bazam pe aprobari. Nu ma intereseaza pe mine ce scrie in contractul cu PMB-ul ca pana in decembrie planteaza palmieri pe trotuar si spala bordurile cu sampon. Ei trebuiau sa elibereze amplasamentul conform autorizatiilor de constructie cel tarziu pe 30.08.2014, ca sa nu ne prinda aglomeratia cu santierul. Nu-i problema, ne prinde 01.12.2014 ....

Re: Reconstructie Calea Victoriei bobobarosanu

Pomisorii astia seamana cu niste maturi pentru vrajitoare. Cred ca ar fi fost mai potriviti niste platani(artari) ca cei plantati pe kiseleff care peste multi ani ar fi crescut si ar fi facut umbra si ar fi ”imbracat” bulevardul. Cei plantati sunt niste mini-copacei care nu o sa creasca prea mult. Parearea mea...

Pt a rezista un platan ii trebuie mai mult de o jumatate de mc de pamant inconjurat de betoane peste tot...Priviti pozele cu gropile, unde sa-si infiga radacinile si sa fie stabil? Daca va creste mai mult de 3 m devin un pericol la primul vant

Re: Reconstructie Calea Victoriei ByOnu

Adevarat. Nu inteleg de ce nu au scos betonul de la baza gropilor. Acum acestea nu au legatura directa cu solul.

Eu va tot zic si tot nu intelegeti ca s-a folosit un mini excavator pentru adancirea gropilor pana s-a strapuns fundatia trotuarului.

Re: Reconstructie Calea Victoriei ByOnu

Si eu iti zic ca nu ajunge. M-am uitat in majoritatea gropilor si au beton la fundatie. ;)

Nota: s-a folosit miniexcavatorul in ziua plantarii? Daca da, nu te contrazic, daca nu, raman cu parerea mea. Saptamana trecuta am fost ultima oara inainte de aducerea pomilor si m-am uitat in majoritatea gropilor.

Serban, lucrez pe calea victoriei, zona mag Muzica.
La parter, imi ia 20 sec sa ajung pe strada.
Da, au lucrat cu un miniexcavator, ma rog, pickhammer, dar cel putin in zona asta au adancit de la 20 cm la maxim 40 cm adancime. Gropile le-am vazut si inainte, si in timpul lucrarilor, si dupa si acum. Cel putin in zona asta sunt niste ghivece betonate ingropate. Nu fac sa inlocuiasca decat ghivecele alea din lemn care existau..O sa incerc sa-ti fac poze la vre-o 2-3 mai aproape de mine, si le voi posta azi...

Am postat  pozele, facute acum 5 minute. Dupa cum vezi, sunt unele mai putin adanci decat bordura, ... ce sa mai zic, un platan s-ar usca rapid, plus ca doar ca sa il planteze cu pamantul si radacina adusa de ei nu ar incapea...
Poza de azi, preparate pt plantare
2014-11-08 17.00.58.jpg (107.28 KB; downloaded 2565 times)
2014-11-08 17.01.15.jpg (80.7 KB; downloaded 2565 times)
2014-11-08 17.00.36.jpg (102.15 KB; downloaded 2565 times)

Uite si poza mai veche, de acum o luna cred iaintea "adancirii"
Poza mai veche, 1-2 luni dinaintea adancirii
2014-08-28 06.41.09.jpg (124.06 KB; downloaded 2576 times)

Eu cred ca cele din poza nu au fost inca adancite. Cel putin cele pe care le am vazut eu erau mult mai adanci. Ma duc diseara sa fac poze

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 41

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2427 forum members have written 434219 posts in 5406 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”