Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 561091 views

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 179

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Se termina calvarul de la macaze. 23 si 27 revin pe la Dristor de maine.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Victor92

133 313 wrote:
Se termina calvarul de la macaze. 23 si 27 revin pe la Dristor de maine.

Citeste inainte de a posta! Aici pe forum nu incurajam cine posteaza cele mai multe mesaje  :!:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Postez mai rar decat mi-as dori. Si totusi legatura la otelul rosu spre Ambrozie s-a facut mult mai rapid decat ma asteptam dupa ce am vazut lucrarile in dreptul refugiilor. Intersectia a fost brambura. Nu marcaje temporare nu nimic. Sa vedem cum se prezinta otelul rosu dupa ce au stat toate utilajele si materialele pe el. Ma bucur ca vatmanii de pe 027 nu vor mai bramburi intersectia cu bucla. Miercuri erau doua tramvaie in intersectie. Unul din vatmani a considerat de cuviinta sa mai faca odata bucla (desi in mod normal nu cred ca au voie sa schimbe succesiunea vagoanelor in traseu).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Victor92

Asta nu te impiedica sa nu citesti ceea ce s-a postat si in celelalte topice...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

133 313 wrote:
(desi in mod normal nu cred ca au voie sa schimbe succesiunea vagoanelor in traseu).

Off topic
De unde stii ca ei - din diverse motive - nu erau deja "inversati", si acum au revenit "la normal"  :?:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ma gandesc ca o puteau face la capatul de la depou, doar sunt doua abatute acolo, fara sa blocheze nici o intersectie. Numai ca acolo sunt "bagatori de seama" si n-ar fi putut.
Am trecut si azi pe la Ramnicu Sarat. Din nefericire tramvaiele au o succesiune demna de o zi de Craciun si n-am mai avut rabdare sa astept sa soseasca si sa le vad pe macaze, am traversat si am mers in continuare. Normal, refugiile nu sunt terminate, inca atarna panglicile de folie de atentionare pe ele, curatenia si asa foarte sumara si precara de pe linii primea un strat nou de coji de seminte si flegme de la doreii observatori ai comportamentului liniei si de la calatorii tabacosi.
In capatul opus, la Titan liniste si pace.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

PinkyHog wrote:
22 octombrie 2013
Nu se puteau pune oare tot pe spatiul verde cei doi stalpi?

Intre timp, pe Bd. Aviatorilor, stalpii ca se muta, cred, langa bordura (adica si-au dat seama ca printre frunze nu prea trece lumina).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Daca se intinde firul de contact, sa inteleg ca au de gand sa puna in functiune vreun tramvai ? Sau il instaleaza pentru a prinde panze de paianjen ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ionutz18

Pai si linia dintre metrou titan si intersectia liviu rebreanu nu se mai modernizeaza? Ramane aia veche?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Per total mi se pare ca va fi reusita lucrarea. Green track, pista de biciclete, trotuare (in sfarsit) pavate...imi place

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

se apuca oare de sapat  anul asta de la posta Titan spre Auchan.sau mai asteptam 2 ani sa vedem ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

S-au impotmolit cu expropierile. Mai degraba ii da drumul lui 23 spre Faur si pe linia nemodernizata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Probabil. Coordonarea proasta a lucrarilor este absolut fabuloasa in Bucuresti. Spre exemplu, or sa faca Bd. uranus, o sa revina tramvaiul, ca in cativa ani sa il opreasca din nou pt. reabilitarea Bd. Mihalache. Este evident ca e o chestiune de cativa (putini) ani.

In cazul de fata mai bine dau drumul la o linie cu siameze pana la limita liniei modernizate, pana cand rezolva "ciotul" care trebuie largit...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Mai au siameze? Macar daca rezolvau capatul lui 5 si le eliberau de aici.

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2476 forum members have written 438687 posts in 5493 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”