Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1215068 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 270 271 272 273 274 275 276  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului rizzuh

Traseul va fi cum zice Octavian, Regie -> bretea pe langa pasaj -> strand -> pod peste Dambovita -> giratoriu Splai sub pasaj.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului dm5758

Am si eu o intrebare pentru cei care cunosc mai bine Pasajul Ciurel: de ce oare coborarea de la STS in Virtutii are doua benzi diferite care coboara amandoua in Virtutii?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului orex

Sigur te vei edifica! ;)

Daca nu, breteaua mai lunga, sa-i spunem asa, penetreaza direct in Virtuții, iar cealalta, mai scurta, intra pe sub pasaj si traverseaza peste Dambovita, pe malul stang, pe podul ”mic”, construit recent.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ticker

Si nu e sens unic pe Splai (Regie)?

Care ar fi scopul de a fi sens dublu pe podul mic, pt locuitorii de la bloc? Si daca e circulatie in ambele directii, pana unde e, pana la str. Piatra Craiului?

Pe malul cu strandul este sens unic de la Regie, pe langa bloc, peste podul mic, pana in giratoriul de sub pasaj.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ticker

atunci care e scopul bretelei mentionate de @rizzuh

Mentionata de colegul dm5758, nu de mine :)

Din ce vad din filmare una se va duce in Virtutii, pentru sensul catre Crangasi, iar cealalta mai din scurt va da in giratoriul de sub pod. Cu ce ajuta nu stiu, pt. ca oricum de acolo tot pe Splai catre Basarab ajungi, n-ai alta directie in care poti merge. Poate gresesc, asteptam marcajele si semnele de circulatie, astazi ar trebui sa fie gata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului dm5758

Deci sunt doua bretele care duc in aceiasi directie

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oc7avian

În documentația tehnică observ că oferă acces la STS (+ posibil blocurile noi din zonă??) și la noul drum de acces pentru Sema Park. La cel din urmă, imediat ce coborai pe rampă trebuia să tai 2 benzi pentru a face dreapta.

Da, pare ilogic acum, pentru că nu există prelungirea spre A1.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Citaro2037

Se vor putea strecura autoturisme din Str. Orșova pe lângă Ford ,spre Pasajul Ciurel?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oc7avian

Nu știu prea bine străzile pe acolo (iar Google Maps nu m-a iluminat), dar poate poza asta conține răspunsul (proaspătă de la benzinari)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Citaro2037

Probabil are legatură in Strada Dâmbovitei,după cum observ.Cu această ocazie se mai degrevează Bulevardul Uverturii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului orex

Da-mi voie sa pot spune ”canci”! ;)

Pe aici nu merge? Intrarea asta este din spatele Ford, adica Str. Amilcar Sandulescu, prima la dreapta din Str. Dambovitei.

Go to page:  1  ... 270 271 272 273 274 275 276  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463839 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”