Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1097277 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
Ne-a stricat feng shui-ul. Eram sigur că vor deschide azi după ce agitație era cu spălat, veste, salopete etc.
Ne-a stricat feng shui-ul. Eram sigur că vor deschide azi după ce agitație era cu spălat, veste, salopete etc.
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
Doresc sa ai multumesc Dnei Firea care atata sa sfortat sa ne ajute....sarumainile si la multe succesuri...succese...
)))))
Doresc sa ai multumesc Dnei Firea care atata sa sfortat sa ne ajute....sarumainile si la multe succesuri...succese...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Vorbiti serios ?!...
Chiar s-a deschis ?!?!...
Confirma cineva "din 3 surse" ?!...
Vorbiti serios ?!...
Chiar s-a deschis ?!?!...
Confirma cineva "din 3 surse" ?!...
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
S-a deschis sigur! Sunt acum la telefon cu un amic care admira minunea!!!
S-a deschis sigur! Sunt acum la telefon cu un amic care admira minunea!!!
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Adica acum avem coada si prin pasaj si pe langa?
Nu de alta, dar cu trecerea aia de pietoni de la Secuilor se rupe rau traficul la ore de varf...
Adica acum avem coada si prin pasaj si pe langa?
Nu de alta, dar cu trecerea aia de pietoni de la Secuilor se rupe rau traficul la ore de varf...
- BogdanSimion
-
Posted:
-
BogdanSimion
Ar trebui sa urgenteze lucrarile si la pasajele pietonale, altfel este mai greu sa rezolvi toata problema traficului de acolo doar cu deschiderea cate unei benzi in pasaj.
Ar trebui sa urgenteze lucrarile si la pasajele pietonale, altfel este mai greu sa rezolvi toata problema traficului de acolo doar cu deschiderea cate unei benzi in pasaj.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Conform Waze e liber pe directia nord-sud.
Conform Waze e liber pe directia nord-sud.
waze.PNG (184.06 KB; downloaded 2363 times)
- cogdao
-
Posted:
-
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Deci e prima banda si nu a doua; poate mai au ceva de facut pe mijloc dar nu se poate placa in continuare acum.
Deci e prima banda si nu a doua; poate mai au ceva de facut pe mijloc dar nu se poate placa in continuare acum.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- t530
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Am trecut și eu prin pasaj. Se lucrează. Sunt mulți care ajung in dreptul balizelor și nu știu ce să facă. Sa intre in pasaj, sau sa mearga pe banda din afara.
Am trecut și eu prin pasaj. Se lucrează. Sunt mulți care ajung in dreptul balizelor și nu știu ce să facă. Sa intre in pasaj, sau sa mearga pe banda din afara.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Până la urmă este bine că vor fi câteva zile mai "uşoare" pentru acomodarea șoferilor...
Până la urmă este bine că vor fi câteva zile mai "uşoare" pentru acomodarea șoferilor...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Am filmat și eu dar nu incarca. Oricum au postat alți colegi, și nu mai are rost sa pun și eu. Dar sper sa se lucreze în continuare. Sunt cu ochii pe ei. Vreau, nu vreau ăla e traseul meu
Am filmat și eu dar nu incarca. Oricum au postat alți colegi, și nu mai are rost sa pun și eu. Dar sper sa se lucreze în continuare. Sunt cu ochii pe ei. Vreau, nu vreau ăla e traseul meu
📖 Pagination options