MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1722611 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 268 269 270 271 272 273 274  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect zapacitu

Nu era la IVA o problema cu rotile si sinele, de cand au bagat Bombardierele?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

Nu, problema era la Bombardiere

Re: Stiri despre proiect URANUS

Daca tot introduc IVA pe M5 macar sa le traga o vopsea in culoarea magistralei (orange parca), nu le-ar sta rau.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

Nu dau ei bani pe asa ceva. Daca voiau, le vopseau de mult.

Re: Stiri despre proiect cris_m

Eu unul cred ca o sa puna cateva Bombardiere pe M5, iar pe M3 o sa se revina partial (sau complet in cel mai rau caz) la IVA. E doar o parere personala.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

Nu va hazardati in speculatii dupa stirile b365. Cum am spus, pana la turnicheti mai este. Au timp sa definitiveze ancheta.

Re: Stiri despre proiect Florinds

Au timp, dar e nevoie de timp si pentru asamblarea trenurilor.

Re: Stiri despre proiect subway guru

cris_m wrote:
Eu unul cred ca o sa puna cateva Bombardiere pe M5, iar pe M3 o sa se revina partial (sau complet in cel mai rau caz) la IVA. E doar o parere personala.

Ideea cu Bombardiere pe M5 e complet nefezabila...idee creatza!
;)

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) bercenicity

Ca s-a vorbit de trotuare in tunele in alt topic: tunelurile or sa aiba trotuar? Si daca da, o sa fie la nivelul podelei vagonului?

Re: Stiri despre proiect andrei11

De ce ? Sa nu spui din nou ca magistralele nu sunt compatibile, ca vor fi trenuri noi ( ma refer aici la sistemul de siguranta al traficului ), incompatibil cu celalalte sisteme...Sa avem zeci de mii de sisteme, fiecare magistrala cu sistemul ei...Atunci de ce mai facem legaturi tehnologice intre magistrale ? Pe campurile de dupa Dr. Taberei / Brancusi un gauroi sa introducem direct metroaiele pe acolo si gata, bani aruncati degeaba pe liniile tehnologice.Fiecare cu a masii, vorba expresiei...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ideea este sa izolezi IVA pe un sector de linie izolat, sa nu circule la comun cu ce-i pe ATO. Hai sa lasam isteria alora de la b365 (preluata acum si de alti "stiristi"). Trebuie fundatie, trebuie traverse, trebuie sina, trebuie elemente de prindere, trebuie cabluri (multe si mari si marunte), trebuie finisaje, trebuie echipamente, trebuie acesorizare (de la scari rulante si cosuri de gunoi, bancute, panouri de informare pana la turnicheti dar fara a se limita la), trebuie energie electrica, trebuie ventilare functionabila ceas, trebuie curatenie generala, trebuie... (inserati aici ce mai trebuie). Apoi trebuie trenuri. Trebuie plansee la Parc, Eroilor si Rau, trebuie pereti mulati la Rau... trebuie tunel de inserare a trenurilor din M1... hai ca noi stim mai bine ca stiristii, nu ne dam cu posteriorul de caldaram inca.

Re: Stiri despre proiect andrei11

Eu m-am legat de afirmatia lui guru cum ca Bombardierele ar fi nefezabile pe M 5.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Da sunt nefezabile, ca le iei de undeva si bagi IVA in locul lor (in momentul de fata vorbind, in lipsa unei decizii in privinta licitatia pentru trenuri noi).

Re: Stiri despre proiect aztec

Sa o luam matematic.
Sa zicem ca azi se semneaza.
Mergand pe istoria ultimelor contracte semnate cu Bombardier si CAF, de la semnare pana la prim livrarare dureaza X luni ...apoi de la prima livrare, pana la intrarea in exploatare(verificare,rodaj, omologare) dureaza Y luni.
Hai sa inlocuim X si Y cu cifre ( va rog, cine le stie sa le puna pe forum) si sa vedem la ce ne asteptam. Binenteles aproximativ, statistic. Pt ca degeaba contractul prevede livrare in X luni si uitam de Y( 20.000 km parca).

Go to page:  1  ... 268 269 270 271 272 273 274  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463903 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”