Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Lărgire Șos. Fabrica de Glucoză (FINALIZAT iunie 2020)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

518 posts, 187279 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 37

📖 Pagination options
  • Cristi N
  • Posted: Friday, 15.05.2020, 10:02
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Cristi N

Multam de update. Nu sunt sigur ca am inteles bine, largirea este in dreptul Hotel Caro?

• chevic
  • Posted: Friday, 15.05.2020, 13:25
  •  

• Tavi
  • Posted: Monday, 18.05.2020, 16:46
  •  

Re: Mai 2020 Tavi

chevic wrote:
Astazi la ora 13:00 se asfalta la capatul dinspre Petricani.

:applause: @chevic

• Albert
  • Posted: Monday, 18.05.2020, 18:35
  •  

Re: Mai 2020 Albert

Eu unul sunt îngrozit de cum arată trotuarele și pista de biciclete.
Aici

• Goldmund
  • Posted: Wednesday, 20.05.2020, 18:28
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Si eu am scris despre trotuare, si eu le-am gasit sub orice critica: inguste rau, atat de inguste incat e greu de inchipuit ca intre zid si stalpi exista loc pentru un minicarucior de copii(nu mai vorbesc de carucioarele cu gemeni!)
Vor veni si alte tipuri cand trotuarele se vor mari in detrimentul unei benzi de circulatie....pentru ca nimic nu a fost facut cu cap la acest "proiect"!

• chevic
  • Posted: Friday, 22.05.2020, 10:44
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Situatia la zi :

- S-a inceput trotuarul intre Novopark si Barbu Vacarescu, este deja pus randul de borduri dinspre sosea
- S-a asternut un strat de asfalt intre Chefalului si Barbu Vacarescu
- S-a rezolvat cu devierea retelelor la groapa imensa de la intersectia cu Barbu Vacarescu, a fost balastata
- Ca la noi, s-a lucrat de mantuiala la intersectia cu Petricani pe banda sudica, se crease o groapa pentru ca nu s-a tasat bine. Au deviat traficul banda nordica si repara.

In alta ordine de idei azi dimineata cred ca a fost un accident intre Novopark si Chefalului, era blocat accesul, cel putin 2 masini de pompieri, o salvare era deja acolo si mai veneau doua. Nu stiu daca a fost accident de munca sau de trafic.

• andreiiul
  • Posted: Sunday, 24.05.2020, 15:13
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreiiul

Am o nedumerire legata de trotuare.
Au de gand sa separe cumva trotuarele de traficul auto?
Intreb asta pt ca altfel banda de biciclisti se va transforma in aproape sigur in parcare. Sa nu uitam ca si inainte de lucrare erau masini parcate pe stanga si pe dreapta pe pamant. Acele masini probabil doar s-au mutat in alta parta, ca de disparut nu au disparut.

• chevic
  • Posted: Monday, 25.05.2020, 09:16
  •  

Nu stiu de ce in ultimul timp borduri de granit care costa de rup se baga in asfalt aproape de tot. Asa si aici, cred ca acum bordura e la vreo 5-8 cm inaltata fata de stratul de asfalt actual si mai trebuie turmat stratul de uzura. Aproape ca trotuarul o sa fie la acelasi nivel cu strada. La cat de mic e trotuarul nu mai au unde sa puna si niste stalpi ca sa nu se poata parca, asa incat sigur se va intampla ce a spus andreiiul.

• shoppy
  • Posted: Monday, 25.05.2020, 13:49
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Nu este bordura din granit ci din ciment aerat ca să fie și ieftină și sigur ca în 10 ani se distruge și trebuie înlocuită.

• andreiiul
  • Posted: Monday, 25.05.2020, 14:10
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreiiul

Solutii sa separe traficul auto de cel pietonal si cel pe biciclete aveau.
Ori bordura inalta (min 10 cm peste nivel final asfalt) ori model Baluta, din x borduri in x borduri una pusa vertical.
Dar acele borduri verticale puse langa pista de biciclete s-ar putea sa fie periculoase in caz de cadere.

Sau mai e varianta gard tip STB (cum le place sa ii zica) si asa opresti si pietonii sa treaca aiurea.

• ANTENA
  • Posted: Tuesday, 26.05.2020, 20:12
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Oare se are in vedere vreo linie de autobuz pe noul bulevard? 343, 112 ? Any rumor?

• rosetti61
  • Posted: Tuesday, 26.05.2020, 22:19
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului rosetti61

Nu stie nimeni deocamdata, Ar fi ideal un traseu complex comercial Baneasa, bd Aerogarii, str Av. Serbanescu, str, Barbu Vacarescu, str. Fabrica de Glucoza, prelungirea spre A3, str Gherghitei, sos. Fundeni, str. Morarilor. bd. Basarabia? Alta varianta a aceluiasi traseu, bd- Basarabia - Straulesti; altele din Pipera spre centru, cum erau odata 129 si 172, si imi tot face cu ochiul un 314 din Pipera pana la Piata Unirii ("pe vremuri"  - adica pana la cutremurul din 1977 - a exista linia rapida 104 care ajungea pana la podul Marasesti).

• chevic
  • Posted: Wednesday, 27.05.2020, 10:58
  •  

Si un lucru recent observat, se face stop si la Chefalului.

• 1689
  • Posted: Wednesday, 27.05.2020, 16:30
  •  

Re: Mai 2020 1689

chevic wrote:
Situatia azi dimineata

Da, bordurile alea sint din cel mai ordinar granit chinezesc. La primul contact cu janta se vor ciobi iar dupa prima iarna vor incepe sa se crape la rosturile de imbinare si macina de la solutiile de dezghetat / sare cu nisip etc.

Astfel de material se foloseste sa “sa dea frumos” la lucrarile funerare :D

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 37

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lărgire Șos. Fabrica de Glucoză (FINALIZAT iunie 2020)  • 
Choose destination

Since Saturday, 26.12.2009, 12:29 our 2465 forum members have written 438228 posts in 5487 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”