Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 370013 views
📖 Pagination options
- catalinm
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
catalinm
In TOATE orasele CIVILIZATE circulatia se bazeaza pe restrictii si nu pe libertati; la noi majoritatea soferilor vor sa faca stanga in toate intersectiile sa aiba trecere prin scuar la 190 de m, sa parcheze unde au chef, pietonii vor sa traverseze pe unde vor ca se grabesc etc etc
solutia este a pune restrictii: sa nu poti intra pe contrasens, sa nu poti merge pe linia de tramvai, sa nu poti traversa pe unde vrei, sa nu urci cu masina pe trotuar, sa nu depasesti limita legala de viteza, sa ai spatiu delimitat pt biciclisti etc
haideti sa nu reinventam roata; e muuuuult mai eficient sa copiem ce-au facut altii ca d'aia au ajuns unde au ajuns
si neamtu' si francezu' ar fi nesimtiti in trafic daca li s-ar permite....
In TOATE orasele CIVILIZATE circulatia se bazeaza pe restrictii si nu pe libertati; la noi majoritatea soferilor vor sa faca stanga in toate intersectiile sa aiba trecere prin scuar la 190 de m, sa parcheze unde au chef, pietonii vor sa traverseze pe unde vor ca se grabesc etc etc
solutia este a pune restrictii: sa nu poti intra pe contrasens, sa nu poti merge pe linia de tramvai, sa nu poti traversa pe unde vrei, sa nu urci cu masina pe trotuar, sa nu depasesti limita legala de viteza, sa ai spatiu delimitat pt biciclisti etc
haideti sa nu reinventam roata; e muuuuult mai eficient sa copiem ce-au facut altii ca d'aia au ajuns unde au ajuns
si neamtu' si francezu' ar fi nesimtiti in trafic daca li s-ar permite....
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Deja ne-am intins la discutii pe tema aceasta ... Nu este o contradictie . Deloc .Sint notiuni si teme diferite .
subway guru wrote:
Dar cum poti sa-ti ceri in mod 'civilizat' drepturile (si nu prin revolta, rascoala, razmerita sau alte 'mijloace violente' care incep cu 'R') atata vreme cat pe de alta parte ne spui ca 'monarhii luminati de moda noua' nu trebuie sa tina cont de parerea 'prostimii'???
Scuza-ma, dar e o mica/mare contradictie in termeni...
Deja ne-am intins la discutii pe tema aceasta ... Nu este o contradictie . Deloc .Sint notiuni si teme diferite .
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Probabil ca tevile de scrugere sunt o solutie provizorie si in final se vor finaliza cu legare direct la canalizare sau direct in spatiul verde, la Pipera asa s-a intamplat.
Probabil ca tevile de scrugere sunt o solutie provizorie si in final se vor finaliza cu legare direct la canalizare sau direct in spatiul verde, la Pipera asa s-a intamplat.
-
- subway guru
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Daca va uitati la pozele recente deja acest lucru s-a intamplat la scurgerile rampelor pentru tramvaie...
Daca va uitati la pozele recente deja acest lucru s-a intamplat la scurgerile rampelor pentru tramvaie...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Iete ce 'scapa' mosu' pe hornul forumului...ceva 'de lecturat' la 'gura sobei'
Si o poza de la etajul 14 PMB care sa va 'incite' sa va imaginati ca sunteti in 'fotoliul de Primar General' si sa visati la ce ati face voi pentru oras daca ar fi sa 'locuiti' acolo...
'Sarbatori fericite tuturor', un An Nou cat mai Bun si cu tot ce va doriti!
Multa sanatate de la mosu'...
Iete ce 'scapa' mosu' pe hornul forumului...ceva 'de lecturat' la 'gura sobei'
Si o poza de la etajul 14 PMB care sa va 'incite' sa va imaginati ca sunteti in 'fotoliul de Primar General' si sa visati la ce ati face voi pentru oras daca ar fi sa 'locuiti' acolo...
'Sarbatori fericite tuturor', un An Nou cat mai Bun si cu tot ce va doriti!
Multa sanatate de la mosu'...
a1.zip
a1.zip (4.94 MB; downloaded 322 times)
a2.zip
a2.zip (6.98 MB; downloaded 278 times)
Image0070.jpg (119.82 KB; downloaded 3995 times)
-
- cornel001
-
Posted:
-
cornel001
Nu gasesc emoticon pt aplauze !
sss wrote:
Da sefu' ! Am de vreo 20 ani si 700000 km, dar pentru ca gazonul ala a fost platit din banii mei nici nu mi-ar trece prin cap sa ma kk pe el! Eu fac parte dintre dobitocii care stau in coloana, nu depasesc tramvaie pe stanga, iar pe Centura blocata, chiar nu merg pe contrasens! Asa-i ca-s neadaptat la mediu si potrivit evolutiei speciilor tre' sa dispar?
Nu gasesc emoticon pt aplauze !
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Craciun Fericit
Craciun Fericit
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
IMG_7833.JPG (231.81 KB; downloaded 3922 times)
-
- sloppy
-
Posted:
-
sloppy
Urez si eu un Craciun Fericit la toti utilizatorii forumului si un an nou cu mai multe realizari![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Si fericitari pentru treaba facuta pana acum .
Urez si eu un Craciun Fericit la toti utilizatorii forumului si un an nou cu mai multe realizari
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Si fericitari pentru treaba facuta pana acum .
-
- e87
-
Posted:
-
e87
Sa aveti cu totii un Craciun fericit si un An bun, plin de realizari... atat de infrastructura cat si personale!
LA MULTI ANI!
Sa aveti cu totii un Craciun fericit si un An bun, plin de realizari... atat de infrastructura cat si personale!
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
LA MULTI ANI!
-
- bogd_an
-
Posted:
-
bogd_an
Am gasit ceva interesant, capturat de Skycam via RHCForum.
Atasez o poza micsorata, originalul il gasiti aici.
Am gasit ceva interesant, capturat de Skycam via RHCForum.
Atasez o poza micsorata, originalul il gasiti aici.
post-7478-1289064393i.jpg (174.91 KB; downloaded 3556 times)
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
@bogdan : Din ce cladire este facuta poza, pentru ca din Ministerul Transporturilor nu cred ca are cum sa fie?
@bogdan : Din ce cladire este facuta poza, pentru ca din Ministerul Transporturilor nu cred ca are cum sa fie?
-
- sloppy
-
Posted:
-
sloppy
Este facuta dintr-un mini elicopter dotat cu camere
Este facuta dintr-un mini elicopter dotat cu camere
-
- Terapeut71
-
Posted:
-
Terapeut71
Un An Nou 2011 cu sanatate, realizari, sperante implinite, intelepciune si bunatate tuturor!
Cu sinceritate,
Terapeut71
Un An Nou 2011 cu sanatate, realizari, sperante implinite, intelepciune si bunatate tuturor!
Cu sinceritate,
Terapeut71
📖 Pagination options