Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Despre inelul median - "autostrada suspendata"

500 posts, 200650 views

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 36

📖 Pagination options
Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata andrei11

Sper ca se ia in considerare  - si cat mai urgent - un pasaj rutier pentru Inelul Median ( Autostrada Suspendat- ingropata ) aici.
Piata Delfinului si bazarul adiacent date jos si reconstituite dupa o arhitectura moderna si conform cu noile cerinte ale omului contemporan.
Basca amenajata o parcare subterana, si pentru necesitatile noului complex (trebuie sa se tina cont si de Megamall-ul din apropriere ) si pentru locuitorii din zona. Nu va munciti cu calculele, le-am facut eu, ar intra aproximativ 300 masini / nivel.
Chisinau.png (982.86 KB; downloaded 3559 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata 133 313

Visul sau cosmarul?  :twisted:

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata TibiV

Andrei, ce ai desenat tu este necesar ca aerul, si va fi de 3 ori mai necesar peste vreun an, cand or termina si intrarea lui A3 in Bucuresti.
Si pe acelasi nivel de urgenta (adica grad zero) este pasajul de la Doamna Ghica, care acum este permanent ambuteiat. Cand va veni  si A3 acolo, s-a terminat... :(

Acum ca tot am fost provocat...
Deja am cosmaruri cu A 3 care "se va varsa" in Petricani...
Ca sa taiem raul de la radacina, acolo trebuie asa ceva :
Va fi cosmarul proiectantilor, arhitectilor, geologilor si a inginerului cu structura de rezistenta, dar va fi o provocare demna de secolul XXI, nu-i asa ?
Pr.png (1.7 MB; downloaded 3527 times)

Explicatii :
Nivelul minius 1
Pasajele albastre, strict pentru intersectiile respective.
Nivelul minus 2
Cu galben un pasaj continuu si fara alte deviatii Sos Petricani - D-na Ghica, evident cu linie de tramvai inclusa.
Başca :
La cele 2 intersectii pasaje pietonale generoase. ( Pentru a nu creea confuzii,ceva gen GdN 1 sau Universitate, evident adaptate configuratiei terenului ).
Atentie la statia de metrou de sub Colentina din zona.
Vom avea, printre altele, si un mijloc de transport de capacitate mare ( tramvai ) care va lega zona Pipera cu Balta Alba.
Ei, se baga careva ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata 133 313

Votez pentru, dupa ce vad proiectul de buget pe cincinal.  :twisted:
Dar ce e cu autostrada aia asa stres? Sa habem rabdare sa se circule pe ea 1 an si pe urma mai vedem. Ca poate se inchide rapid ca Cunta-Saliste si nu mai avem nevoie de astea. Pe bune, sa nu ne aruncam cu capul inainte ca ce s-a facut in ultimul timp si ce este in lucru au probleme grave si vor trebui bani de reparatii, ca de la insolventi nu scoti mare lucru si valorificarea mijloacelor lor in zona apoape moarta de lucru si investitii in infrastructura denumita generic Romania este pur teoretica. Ne-am intins singuri capcana ieftinaciunilor dupa imparteala spagilor. Sau o fi crezut careva ca vor veni muncitorii cu lopetile si cimentul de acasa... or si fi atat de dilii.  :twisted: Eventual cumparate cu ce au mai castigat prin Spania si Italia.  :P

Eu la ora actuala daca vin de pe Petricani si vreau sa ajung in Pantelimon am un shortcut. Nu vi-l spun care, ca se aglomereaza.  :D
Oricum e cu ceva kilometri in plus fata de "trasa ideala". Da e acceptabil ( deocamdata, pana ce se prind "baietii" ).

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata zapacitu

In functie de UNDE in Pantilimon vrei sa ajungi (pentru ca mai nou pe Pantelimon se sta), ai mai multe variante. Majoritatea sunt full la ora de varf.

Upss, greseala mea, am vrut sa spunPiata Iancului sau Balta Alba, nu stiu cum de mi-a scapat Pantelimon  :!:

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata shoppy

Ca tot vorbim de A3 la subiectul zburatoare, daca s-ar fi facut zburatoarea acolo unde este cel mai usor, adica pe segmentul Pipera - Petricani - A3 - Andronache - Colentina - Dragonul Rosu atunci traficul de pe A3 s-ar imparti pe 5 rute.

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata zapacitu

Pai asa e gandit A3, nu cu varsare in Centura si la Tei-Doboc

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata clt

Andrei11, foarte bune ideile tale, chiar sunt necesare cat mai repede..

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata Nightwolf

A3-ul va avea 3 "scurgeri" si anume: CB, Gherghitei/Andronache si Petricani...

Pă unde, boierule ?
Pe Gherghitei ?  :lol:  :lol:  :lol:
Si mai e o scurgere importanta, Fabrica de Glucoza / Barbu Vacarescu - Floreasca.
Ok, mai punem un pasaj subteran auto corelat cu M 7 Gherghitei / Fundeni / Colentina.
Str Gherghitei trebuie mai intai sa se inventeze, mai apoi sa preia trafic. Oricum A 3 e oprita in CB si nu prea vad activitate in Municipiul Bucuresti.
Si Fundeniul fara pasajele Gherghitei / Fundeni --> Fundeni / Pantelimon  -->  Morarilor / Basarabia ( cu iesire in Lucretiu Patrascanu ) nu o sa faca fata. La o Autostrada A 3 serioasa, nu ce e acum Ploiesti - Bucuresti.

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata TibiV

Ati uitat de ieşirea în strada Popasului, orașul Voluntari....
Dacă nu vor renunţa între timp la acea aşa-zisă ieşire, care te duce de fapt fix unde nu ai vrea să ajungi: fie în Pipera, fie în Andronache... :D

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 36

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433207 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”