Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3218 posts, 754014 views

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 230

📖 Pagination options
  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 V2A

Arată numărul de zile rămas până la sfârșitul anului.

Re: Sectorul 4 adila

Este unul dintre acele ceasuri care indicau numarul de zile ramase pana la aderarea la UE, daca nu ma insel. Cand ajunge la zero o ia de la capat si tot asa.
V2A cred ca are dreptate. Dupa ce am aderat a ramas doar cu numaratoarea inversa pentru anul curent.

Parcul Tineretului - Sediul Administrativ - astazi in jurul orei 18

O problema care se intampla chiar sub nasul Administratiei parcului de ani de zile. Miros si zoaie de canalizare se scurg pe trotuare si pe spatiul verde in parc in timp ce autoritatile sunt ocupate cu schimbatul bancilor din parc care erau oricum noi noute.

Re: Sectorul 4 Florinds

Aici cred ca e o problema cu canalizarea lui Apa Nova... ;) ALPAB trebuia sa ii anunte... Dar cum bugetarii au un statut aparte si salarii din ce in ce mai mari, ar fi frumos daca i-ai anunta tu. :)

Re: Sectorul 4 neb1

Au ajuns si la noi cu inlocuirea tomberoanelor ,macar s-au sincronizat.Au venit in acelasi timp si Rebu si Adp,aia sa le ridice si astia sa le inlocuiasca.De o satapamana am vazut numai Sal Trans la ridicarea gunoiului.Macar astia nu lasa faimoasa zeama.
Rebu ridica tomberoanele.
IMAG1375.jpg (749.4 KB; downloaded 3158 times)
Rebu le ridica Adp le inlocuieste.Tomberoanele noi au capacul albastru.
IMAG1376.jpg (1.3 MB; downloaded 3165 times)

Florinds wrote:
Aici cred ca e o problema cu canalizarea lui Apa Nova... ;) ALPAB trebuia sa ii anunte... Dar cum bugetarii au un statut aparte si salarii din ce in ce mai mari, ar fi frumos daca i-ai anunta tu. :)

Care este obiectul de activitate al Sediului Administrativ - Parcul Tineretului, daca nu sa se ocupe de problemele parcului? Cizmarie sau Salon de Coafura cumva, ca nu mai stiu? Da, as putea sa anunt eu, dar asta nu inseamna ca ar fi ceva frumos in asta, ci doar ca Primaria nu-si face treaba, iar asta este revoltator.

Re: Sectorul 4 Florinds

Eu n-am zis ca n-ai dreptate, eu am zis doar cum trebuie facut daca vrei rezultate...

Re: Sectorul 4 realistul

Lângă Sun Plaza se construiește un nou KFC. Sa le ia fata celor de la Dristor kebab :)
IMG_20170504_193904.jpg (1.31 MB; downloaded 3071 times)
IMG_20170504_193917.jpg (1.2 MB; downloaded 3069 times)

Da un restaurant cu specific romanesc, sau in orice caz care vinde mancare, de ce nu se face oare?  :popa:

Re: Sectorul 4 andrei11

Daca dai tu banu' se face.

Re: Sectorul 4 TibiV

Intre Secuilor si giratoriul Nitu Vasile, imediat dupa cimitir, sunt cel putin 6-7 terase cu ciorba de burta, mici, iahnie de fasole, sarmale... ;)

@andrei11
Citeste numele primului investitor de pe panoul santierului...
Pana in urma cu vreo 8 ani aveau o carciuma in cladirea veche de aici, unde acum este salon de tatuaje si piercing: https://goo.gl/maps/fVGcK4hXSd92
Daca dai zoom in StreetView se vede ca pe ferestre scrie inca "Braserie Alcaz SA"...  :lol:
Am lasat multi bani acolo si am "bagat la marmita " multe navete de bere... ;)

andrei11 wrote:
Daca dai tu banu' se face.

Adica tu crezi ca KFC se face doar ca are patronul lor bani? Sa crezi tu asta. Se face pentru ca exista cerere de junk food. Asta este singurul motiv.
TibiV wrote:
Intre Secuilor si giratoriul Nitu Vasile, imediat dupa cimitir, sunt cel putin 6-7 terase cu ciorba de burta, mici, iahnie de fasole, sarmale... ;)

Cred ca exagerezi putin cu ce ai spus, dar voi verifica. Acum daca tu consideri orice dugheana care vinde mici si bere, restaurant cu specific romanesc, cred ca ne ies intr-adevar cel putin 6-7 restaurante in zona.

Re: Sectorul 4 TibiV

adila.
iarasi sari peste cal, si nu sunt implicate bicicletele... ;)

Am testat cateva dintre localurile alea..
Nu or fi 6, or fi 5 sau or fi 8....
Dar sunt acolo. Chiar te rog sa le numeri.
Sunt multe. Pe vreo 200 de metri.

adila wrote:
Adica tu crezi ca KFC se face doar ca are patronul lor bani? Sa crezi tu asta. Se face pentru ca exista cerere de junk food. Asta este singurul motiv.

Asta este alta discutie.
In primul rand junk food nu nu e pentru mine. Fara o ciorba "neaosa" nu ma asez la masa.
Cererea de "junk food" nu stiu la ce topic s-ar putea discuta... (Dar clar la un topic de "junk"...)
In al doilea rand patronul KFC pune ZERO bani.
KFC doar le acorda fransiza. Si acorda franciza pe bani[/u:3r35funi].
Adica cei care vor face KFC-ul ii vor plati pentru dreptul de a afisa "KFC" deasupra intrarii...

Si Mc'-urile, si KFC-urile functioneaza in sistem "franciza".
Firmele "mama" cu sigla mare la intrare nu baga nici macar un euro.
Dar le percep taxa de franciza celor care fac investitia.

Cauta pe net, sunt muuulte cazuri de franciza explicate pe larg...
(Fornetti este unul din ele).

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433599 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”