Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovVehicule utilitare STB

Topic: Tramvaie utilitare

396 posts, 186357 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Tramvaie utilitare GPS

În depoul Bucureștii Noi manevrele se fac cu 6133 sau se folosește un alt vagon?

Re: Tramvaie utilitare Gabi23

6133 a rămas acolo, se mai utilizează ocazional.

Re: Tramvaie utilitare Shadow56_

Utilitarul EP-V3A 6047 surprins pe Șoseaua Alexandria, în drum spre Depoul Alexandria.
EP-V3A_6047_Șos-Alexandriei_03.04.2025_1_edit.jpg (1.61 MB; downloaded 2446 times)
EP-V3A_6047_Șos-Alexandriei_03.04.2025_2_edit.jpg (1.59 MB; downloaded 2446 times)

Re: Tramvaie utilitare shoppy

Este modificata cu atata dujmanie de am crezut ca are toate geamurile sparte.

Re: Tramvaie utilitare moonteanu

Am şi eu o intrebare: STB mai are grija de vagoanele utilitare. Toate EP V3A si Rathgeber arata de zici ca au trecut prin cele doua războaie mondiale. Si cel mai important, cand va fi urmatoarea achizitie de vagoane utilitare?

Re: Tramvaie utilitare TudorSt

Dar s-a avut in vedere vreodata o achizitie de vagoane utilitare? In afara de polizorul ala cumparat acum vreo 5-6 ani, nu stiu sa se fi facut alta investitie. Nu-i problema, mai sunt cam 10 Tatra in circulatie, le pot converti imediat in utilitare dupa ce le retrag.

Logic fiecare depou va primi o Tatra pe post de utilitar.
Mai exista acea mini masinuta de burat si auto-utilitarele care pot circula pe sina.

Re: Tramvaie utilitare Luca M.

Se scria pe forum acum ceva vreme ca e in curs de convertire un 93 Faur in scopul de a deveni vagon stropitoare (cel mai probabil inlocuind cuplul Rathgeber care are scopul acesta).

Re: Tramvaie utilitare moonteanu

Vagonul in cauza este 223, retras in octombrie din motive estetice.

Re: Tramvaie utilitare Nenea_titi

EP V3A de mai sus poate fi făcut remorcă la actualul EP V3A de de.epocă astfel încât să fie complet.

Tatrele pot fi făcute lejer utilitare.

Legat de 223...nu știu cât e de preferat să folosești un tramvai articulat ca și utilitar. Dacă e retras doar din motive estetice, nu poate fi " înfrumusețat" și folosit  călători? Scoatem V3A pe motive estetice, dar umblăm ca sardelele în tatra solo pe 25. Știu, nu are elemente de confort...dar nici înghesuiala nu se numește confort. Părere personală.

V3A-ul de epoca nu mai are mufele pentru remorca.

Re: Tramvaie utilitare WT_fan06

Se pot reconstitui fără mari probleme. Voință să existe.

Re: Tramvaie utilitare AlbertB10

Tramvaiul EP/V3A 6090 in Depoul Dudești  :D
6090 afara.png (1.47 MB; downloaded 1940 times)
6090 in dep.png (1.7 MB; downloaded 1940 times)
logo 6070.png (1.55 MB; downloaded 1940 times)

Re: Tramvaie utilitare Gabi23

Acest cuplu în prezent utilitar, ar trebui să devină unul dintre tramvaiele cu care să ieșim pe stradă la parade precum cea de astăzi. Ar face senzatie pentru toate generațiile de pasionați și nu numai...
2416+3474 - Depoul Victoria - 01.05.2025.jpg (539.72 KB; downloaded 1663 times)

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Vehicule utilitare STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463851 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”