Infrastructura rutieră din RomâniaLucrări la autostrăzi și drumuri expresA3 (București - Ploiești - Brașov - Tg. Mureș - Turda - Borș)

Topic: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti

1157 posts, 392911 views

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 83

📖 Pagination options
Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Tavi

Am senzatia ca, chibitam la un meci care nu se joaca  :lol:

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti cristi232

Macar la podul facut de PACO, s-a facut ceva?
E podul peste Ialomita.
Vreun localnic poate fotografia si pune aici, realizarea podului actuala?

La celelalte 2 poduri (peste Prahova si lacul Moara Vlasiei), realizate de Euroconstruct, n-am nicio speranta - banii platiti in totalitate de MTI, sunt rulati in alte afaceri private-.

Cum 2 firme (PIZZAROTTI si UMB SPEDITION) au putut realiza treaba
iar alte 2 (PACO SI EUROCONSTRUCT TRADING) nu si-au facut treaba?

Mergem de Craciun la Ploiesti pe motorway?!

cristi232 wrote:
Macar la podul facut de PACO, s-a facut ceva?
E podul peste Ialomita.
Vreun localnic poate fotografia si pune aici, realizarea podului actuala?

La celelalte 2 poduri (peste Prahova si lacul Moara Vlasiei), realizate de Euroconstruct, n-am nicio speranta - banii platiti in totalitate de MTI, sunt rulati in alte afaceri private-.

Cum 2 firme (PIZZAROTTI si UMB SPEDITION) au putut realiza treaba
iar alte 2 (PACO SI EUROCONSTRUCT TRADING) nu si-au facut treaba?

Mergem de Craciun la Ploiesti pe motorway?!

Nimic ... se anunta un nou caz Colas ... dar pe astia nu ii da afara de pe santier ci le aplica penalitati penibile. Ia uitati aici declaratie de ministru: "Mă aştept să lucreze zi şi noapte pentru a termina lucrările la termen. În caz contrar, vor fi penalizaţi. Azi am fost pe autostradă, am verificat stadiul lucrărilor şi am constatat că mai este de lucru la poduri. Le-am spus că trebuie să lucreze zi şi noapte pentru a finaliza acest proiect la timp".
Sa va traduc? Mai trebuie? Nu s-a lucrat nimic. ZERO. .... foarte nasol ... unde sunt bani europeni le tzatzaie coorool ... unde's banii nostri isi bat joc cu o forta incredibila  :evil:
Citatul este de aici: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/autostrada-spre-ploiesti-are-termen-de-finalizare-15-mai-162738.html.
Dom' ministru ... asteptati-va dvs sa lucreze ei noaptea ca n-o fac nici ziua. Halal!

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti cristi232

Doamna Doina Mosneag (Ministerul Transporturilor si Infrastructurii),
Circulam de Craciun pe A3 Buc-Ploiesti?

Nicio poza cu vreun pod din cele 3, cu stadiul actual
?

Ar fi ideala rezilierea contractului cu Euroconstruct si Paco !!!
Cei, care, de 5 ani, NU SI-AU FACUT TREABA, DIMPOTRIVA...

Oare cum o fi stiut dom'ministru sa nu ia presa (aservita) dupa el cand a vizitat santierul autostrazii Bucuresti - Ploiesti (asa-zisa Bucuresti - Ploiesti ca de fapt este Stefanesti - Barcanesti)???

Oare stia ca va merge cineva acolo duminica asta si va posta poze pe forumuri de infrastructura?

Ce vizionar dom'ne!  :roll:

ps. multumiri user-ului cezar.ionescu1980 de pe SSC http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=89356921&postcount=7098

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti danielstan

Cred ca nu toata lumea a citit printre randuri declaratiile noului ministru de Transport:
"Mă aştept să lucreze zi şi noapte pentru a termina lucrărilela termen. În caz contrar, vor fi penalizaţi. Azi am fost pe autostradă, am verificat stadiul lucrărilor şi am constatat că mai este de lucru la poduri. Le-am spus că trebuie să lucreze zi şi noapte pentru a finaliza acest proiect la timp".

Traducerea:
- termenul initial era 15 decembrie 2011 si fosta ministra de Transport (Boagiu) anuntase ca penalitatile au inceput sa curga.
- noul ministru lasa sa se inteleaga ca e vorba de un alt termen si ca s-ar putea sa fie penalizati.

Mai deunazi un ziar central incercase sa obtina o situatie a penalitatilor PLATITE din 15 decembrie si pana in februarie, iar raspunsul obtinut de la CNADNR era aproximativ: trebuie finalizata lucrarea pentru a putea calcula penalitatile...

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti shoppy

Dar bucata Centura - Bucuresti se mai face? Ca se pare ca iar a fost o stire pompieristica ca nu se mai face, ca nu au bani de exproprieri, ca jiji nustiuce a mai behait...

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Dominatrix

De facut, se face. Problema intr-adevar sunt exproprierile care nu sunt finalizate. Teoretic, intrarea in Bucuresti (~ 6 km) ar trebui sa fie predata in octombrie.

Azi dimineata la Radio Romania/Info Trafic prezentatorul a avut un comentariul acid legat de atitudinea constructorilor autostrazii Bucuresti-Ploiesti. A fost ceva de genul "zapada abundenta corelata cu lentoarea constructorilor conduc la amanarea ...".

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Dominatrix

O recapitulare destul de buna a istoriei autostrazii si a tergiversarilor repetate:

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... 33304.html

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti serban83s

Nu reusesc sa gasesc pe nicaieri ce inseamna "acces de urgenta" la km 37 in zona Balta Doamnei-Gherghita.
Poate ne lamureste cineva ce inseamna?Locuitorii din zona pot intra si iesi de pe autostrada la km 37?
Ca o paranteza.Pe planul autostrazii se vad doua noduri la km 16 -Moara Vlasiei si 19-Snagov pentru Bucuresti-Ilfov.Cum este posibil sa fie doua noduri atat de apropiate?Oare autostrada este "drumul de servitute" al smecherilor din zona?

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 83

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: A3 (București - Ploiești - Brașov - Tg. Mureș - Turda - Borș)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”