Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Reconstrucție Calea Victoriei (2013-2015)

563 posts, 3130533 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 41

📖 Pagination options
Re: Reconstructie Calea Victoriei andrei11

Problema e ca mi se pare usor exagerat ca la intersectie din 2 benzi pentru biciclete, sa faci 3, adica o banda pentru inainte si una pentru dreapta, asta pentru ce ? Ca sa nu se astepte bicicletelel intre ele ? Imi dau seama ca asa e proiectul, doar atata tot, mi se pare exagerat.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Serban

Mi se pare foarte normal sa se realizeze de la inceput infrastructura necesara unei viitoare conexiuni cu o retea de piste mult mai dezvoltata.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Serban

Impactul asupra trotuarului e minim.

Pe cuvant daca va mai inteleg. Va doriti piste de biciclete, ati criticat, in mare parte pe buna dreptate, tot ce s-a facut pana acum ca sunt doar niste dungi pe asfalt si acum, cand in sfarsit avem o pista mult peste ce am avut si care e facuta si pentru viitor, in asa fel incat sa permita si o dezvoltare ulterioara a unei retele, va deranjeaza.

Re: Reconstructie Calea Victoriei andrei11

Ok, astept cu interes sa se dea drumul, sa vedem valorile de trafic si sa vedem la fata locului eficienta benzii de dreapta pentru biciclete. Raman la parerea ca e un moft. Mai observ, tot asa, in viteza mersului pe bicicleta ca pe ultimii 3 ( ? ) metri depasirea este interzisa ( ? ), trebuie sa vad reglementarile codului biciclist ce semificatie are banda continua / intrerupta.
Pe de alta parte stii ca acum vreo 2 ani au fost montate semafoare pentru biciclete ( cel putin la mine in zona Iancului / Vatră / Ferdinand sunt montate masiv ), semafoare carenu au functionat decat vreo 2 luni - oricum indicau fix aceleasi culori ca si semafoarele de pieton, dupa care au fost suspendate. Pe banii cui si in ce interes ? In aceeasi nota se incadreaza, imi pare rau, si benzile astea pentru dreapta precum si linia continua. Parerea mea.
Nota
Desi sunt total impotriva bicicletei, mai ales in afara localitatilor si pe intuneric, respect bicilistii in trafic. ( Inclusiv cei care circula pe intuneric in afara localitatilor si in sate ).
Stiu ca o sa ma acuzi de carcoteala, dar asta e.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Budy187

Aseara pe la 22, se lucra, timid, dar erau cativa muncitori

Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

Eu cand spun ca ar fi trebuit sa scrieti o carte...

Re: Reconstructie Calea Victoriei URANUS

Sursa: B365.RO

Lucrările de reamenajare a Căii Victoriei au fost oprite. Constructorul a cerut insolvența

Lucrările de reamenajare a Căii Victoriei și a pistelor pentru bicicliști ar fi trebuit finalizate pe 1 octombrie. Pe șantier nu se mai lucrează de câteva săptămâni, iar la data oficială a inaugurării o pare din lucrare a rămas neterminată. De altfel, constructorul, firma Tehnologica Radion, a cerut intrarea în insolvență. Administrația Străzilor dă însă asigurări că lucrarea va fi terminată până la sfârșitul acestei luni.

Până în prezent a fost finalizat tronsonul cuprins intre Piata Victoriei si Piata Revolutiei, fiind refacute in totalitate trotuarele, pista pentru biciclete pe carosabil si marcajele rutiere. Pe bucata cuprinsa intre Piata Revolutiei si bd. Elisabeta, lucrarile au fost incepute, insa de cateva saptamani utilajele sunt parcate pe marginea drumului si doar din cand in cand se mai vad doi-trei muncitori pe santier, scrie Hotenews.ro. Ca urmare, o bucata din strada este plina cu capace de canal iesite in relief.

Reprezentantii Administratiei Strazilor spun acum ca lucrarile "au fost incetinite" din cauza faptului ca firma care executa lucrarea a cerut insolventa.

"Intrarea in insolventa a firmei Tehnologica Radion a afectat ritmul lucrarilor de pe Calea Victoriei din cauza imposibilitatii din punct de vedere juridic de incadrare a lucrarilor in timpul acestei proceduri. Dupa reglementarea acestei probleme juridice lucrarea va fi reluata la capacitate maxima de luni, 6 octombrie, urmand ca lucrarile sa fie incheiate pana la inceputul lunii noiembrie. Administratia Strazilor a platit pana acum catre constructor 9 milioane lei", au declarat reprezentantii Administratiei Strazilor pentru HotNews.ro.

O alta noutate este ca, fata de proiectul initial, cand pistele de biciclete erau trasate doar pe Calea Victoriei, acum, in Piata Revolutiei, pistele vor fi deviate pe arterele secundare, prin spatele statuii lui Carol I, dupa care se reintorc pe artera principala. "In Piata Revolutiei, pistele sunt deviate pe str. Benjamin Franklin, str. George Enescu, str. CA Rosetti, prin spatele statuii lui Carol I si apoi pe Calea Victoriei", au declarat reprezentantii Administratiei Strazilor.

Lucrarile de largire a trotuarelor de pe Calea Victoriei si amenajarea unei piste pentru biciclete au inceput in aceasta primavara fiind realizate de Administratia Strazilor Bucuresti, institutie care tine de Primaria Capitalei. Proiectul prevede largirea trotuarelor, amenajarea de piste pentru biciclisti, iar circulatia rutiera se va desfasura pe doua benzi, sens unic, fata de patru in prezent. Lucrarile de reamenjare a Caii Victoriei costa 8,7 milioane de lei, fiind executate de firma Tehnologica Radion.

http://www.b365.ro/lucrarile-de-reamena...zag2j.dpuf

Astazi am numarat 3 muncitori la ora 16:30

Aia nu`s muncitori sunt paznici :)

Doamne Ajuta ! Sa vedem daca de luni se reia munca serioasa. Partea cu pista prin spatele Atheneului mi se pare proasta, dar ma rog :popa:

Deci ? S-au tinut de cuvant cu 6 oct. ?

Re: Reconstructie Calea Victoriei someone

Eu am vazut ceva activitate, nu imi dau seama daca la nivelul care trebuia.

Alaltaieri 4 muncitori pe ploaia aia mocaneasca trudeau la o bordura prin fata pe la M.I. ...

Azi noapte se lucra la borduri si la asfalt in zona Ateneului.

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 41

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2427 forum members have written 434207 posts in 5406 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”