Topic: Sectorul 3
1253 posts, 380945 views
📖 Pagination options
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Re: Sectorul 3
Lixandru Dragos-Liviu
Partea a V-a:
De aici aducem următoarea concluzie: între Ozana şi I.O.R. 2, lucrările sunt la început şi se observă că se montează elementele de cofraj, cu diverse forme (circulare, în colţuri – depinde şi de profilul străzilor perpendiculare pe bulevardul principal). Se va lua din trotuar, din ce observăm în imagini, mărindu-se astfel perimetrul spaţiului verde, delimitat prin construirea acestor centuri din beton armat (culoare rozalie).
Partea a V-a:
Vedere din lateralul unui cofraj pentru aceste centuri.
IMG_20160620_200603.jpg (1.18 MB; downloaded 2440 times)
Armături prin iarbă
IMG_20160620_200614.jpg (1.35 MB; downloaded 2440 times)
Cofrajul.
IMG_20160620_200623.jpg (1.14 MB; downloaded 2439 times)
Armăturile care aşteaptă a fi puse pe poziţie.
IMG_20160620_200628.jpg (1.13 MB; downloaded 2439 times)
Element de susţinere a plăcii verticale a cofrajului.
IMG_20160620_200636.jpg (997.36 KB; downloaded 2441 times)
Centuri în construcţie!
IMG_20160620_200701.jpg (1.17 MB; downloaded 2439 times)
Alt spaţiu verde în curs de construire (aproape de staţia I.O.R. 2).
IMG_20160620_200714.jpg (1.11 MB; downloaded 2438 times)
Idem, dar cu altă formă (circulară, la colţ).
IMG_20160620_200726.jpg (1.19 MB; downloaded 2440 times)
În interior unde va fi amplasat pământul destinat spaţiului verde.
IMG_20160620_200747.jpg (1.09 MB; downloaded 2440 times)
Altă rază circulară la viitorul spaţiu verde.
IMG_20160620_200753.jpg (1.14 MB; downloaded 2439 times)
De aici aducem următoarea concluzie: între Ozana şi I.O.R. 2, lucrările sunt la început şi se observă că se montează elementele de cofraj, cu diverse forme (circulare, în colţuri – depinde şi de profilul străzilor perpendiculare pe bulevardul principal). Se va lua din trotuar, din ce observăm în imagini, mărindu-se astfel perimetrul spaţiului verde, delimitat prin construirea acestor centuri din beton armat (culoare rozalie).
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Şi, în sfârşit, partea a VI-a, ultima din acest calup de episoade:
În acest final de drum, se observă că de la I.O.R. 2 până la capătul bulevardului, spaţiile verzi sunt gata, nu ştiu dacă pe trotuare se vor aplica, aşa cum este până la 1 Decembrie 1918, dalele.
Şi cu acestea fiind spuse, am încălecat p-o şa, şi v-am aduc imaginile aşa
!
Vă salută Dragoş şi vă urează un weekend liniştit, luminos şi armonios
!
Şi, în sfârşit, partea a VI-a, ultima din acest calup de episoade:
Şi bonus de răcorire că tot suntem în perioada caniculei :)!
IMG_20160620_200844.jpg (1 MB; downloaded 2434 times)
Aspersorul pentru apă, situat în lungul centurii de beton armat!
IMG_20160620_200930.jpg (1.34 MB; downloaded 2435 times)
Spaţiul verde gata făcut.
IMG_20160620_200936.jpg (1.09 MB; downloaded 2434 times)
Aspersorul pentru udat spaţiul verde.
IMG_20160620_201002.jpg (1.18 MB; downloaded 2437 times)
Detaliu al aspersorului.
IMG_20160620_201043.jpg (1011.87 KB; downloaded 2433 times)
În acest final de drum, se observă că de la I.O.R. 2 până la capătul bulevardului, spaţiile verzi sunt gata, nu ştiu dacă pe trotuare se vor aplica, aşa cum este până la 1 Decembrie 1918, dalele.
Şi cu acestea fiind spuse, am încălecat p-o şa, şi v-am aduc imaginile aşa
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Vă salută Dragoş şi vă urează un weekend liniştit, luminos şi armonios
![Hai noroc! :bere:](./images/smilies/bere.gif)
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Multumim din nou, chiar ai facut un foto-reportaj de nota 10!
Cat despre lucrari in sine. Jardinierele mi se par utile sincer, insa pusul acestor zeci de mii de dale este nebunie, nebunie in forma pura, marca Obregia, nu altceva. Acestia chiar sunt bani aruncati. Nu spune nimeni sa nu se puna si dale, eu chiar sunt un sustinator al amenajarilor peisagistice facute in ultimii ani in sector, DAR de aici pana la a pava bulevarde intregi cu dale de gradina e cale lunga.
Nu mai zic ca asta a votat lumea ca ies discutii, pana la urma care este problema.
Multumim din nou, chiar ai facut un foto-reportaj de nota 10!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Cat despre lucrari in sine. Jardinierele mi se par utile sincer, insa pusul acestor zeci de mii de dale este nebunie, nebunie in forma pura, marca Obregia, nu altceva. Acestia chiar sunt bani aruncati. Nu spune nimeni sa nu se puna si dale, eu chiar sunt un sustinator al amenajarilor peisagistice facute in ultimii ani in sector, DAR de aici pana la a pava bulevarde intregi cu dale de gradina e cale lunga.
![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Am si eu o intrebare vis a vis de aceste pavari din sectorul 3:
Apa pluviala unde se scurge ? Flancurile sunt reprezentate de centuri de BA, iar canale de scurgere, eu nu vad. Prevad o mica Venetie la o ploaie sanatoasa, pe acele trotuare cu staif.
Am si eu o intrebare vis a vis de aceste pavari din sectorul 3:
Apa pluviala unde se scurge ? Flancurile sunt reprezentate de centuri de BA, iar canale de scurgere, eu nu vad. Prevad o mica Venetie la o ploaie sanatoasa, pe acele trotuare cu staif.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Apa pluviala nu se scurge. Deja e mica venetie in zonele finalizate de cate ori ploua. Iar dalele alea cu asfalt dedesubt or sa se degradeze foarte repede de la apa care patrunde intre si sub ele si nu are unde sa curga.
Apa pluviala nu se scurge. Deja e mica venetie in zonele finalizate de cate ori ploua. Iar dalele alea cu asfalt dedesubt or sa se degradeze foarte repede de la apa care patrunde intre si sub ele si nu are unde sa curga.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Eu chiar nu inteleg de ce este toată lumea atât de încântată de lucrare...
O mare risipă de bani, mai ales dalele...
Eu chiar nu inteleg de ce este toată lumea atât de încântată de lucrare...
O mare risipă de bani, mai ales dalele...
![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Of Doamne.
Pana si romanii acum 2000 de ani se gandeau la sistem de scurgere.....
Atat de inapti suntem. Mai bine faceau sistemul ca pe blvd. Unirii cu rigola continua, desi si aceea are nevoie de mentenanta, necesitand curatenie.
Of Doamne.
Pana si romanii acum 2000 de ani se gandeau la sistem de scurgere.....
Atat de inapti suntem. Mai bine faceau sistemul ca pe blvd. Unirii cu rigola continua, desi si aceea are nevoie de mentenanta, necesitand curatenie.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pai este... ma uit la asfaltul de pe Grigorescu pus undeva prin iunie 2012/2013 si inca tine foarte bine... dar asa e cand vrei sa rupi gura poporului cu niste chestii absolut banale si mai mult sau mai putin inutile...![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ca sa va dati seama de ce zic, o sa reproduc o discutie din autobuz intre 2 pensionare: "vai, mama, ce frumoase sunt florile astea puse acum"; "uite ca primarul asta a pus si altii nu... vai ce sector frumos avem de cand e domnul Robert primar."... frumos cu betoane poate
Pai este... ma uit la asfaltul de pe Grigorescu pus undeva prin iunie 2012/2013 si inca tine foarte bine... dar asa e cand vrei sa rupi gura poporului cu niste chestii absolut banale si mai mult sau mai putin inutile...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ca sa va dati seama de ce zic, o sa reproduc o discutie din autobuz intre 2 pensionare: "vai, mama, ce frumoase sunt florile astea puse acum"; "uite ca primarul asta a pus si altii nu... vai ce sector frumos avem de cand e domnul Robert primar."... frumos cu betoane poate
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
- TibiV
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Nu vreau sa fiu rău, dar nu are de gând sa amenajeze si bucata de Splai cuprinsă între DNCB si Nicolae Grigorescu/Vitan Barzesti?
Nu vreau sa fiu rău, dar nu are de gând sa amenajeze si bucata de Splai cuprinsă între DNCB si Nicolae Grigorescu/Vitan Barzesti?
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Referitor la situatii precum in imaginea nr. IMG_20160620_200714.jpg, stie cineva daca s-a spart asfaltul ala? Daca doar au pus pamant peste... spatiul verde e un fel de fas... si iata si explicatia pentru care se usuca arborii plantati (cumparati cu banii nostri, bineinteles).
Referitor la situatii precum in imaginea nr. IMG_20160620_200714.jpg, stie cineva daca s-a spart asfaltul ala? Daca doar au pus pamant peste... spatiul verde e un fel de fas... si iata si explicatia pentru care se usuca arborii plantati (cumparati cu banii nostri, bineinteles).
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Auzi domne, ca dupa sedinta cu cei 6 primari ai urbei, doamna (pierduta cu) Firea zicea ceva ca pentru sectorul 3 asta va fi unul din marile proiecte ce va fi realizat. Poate ne citesc asti afara sa stim
GPS wrote:
Auzi domne, ca dupa sedinta cu cei 6 primari ai urbei, doamna (pierduta cu) Firea zicea ceva ca pentru sectorul 3 asta va fi unul din marile proiecte ce va fi realizat. Poate ne citesc asti afara sa stim
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Tot după ședinta aia tanti Firea a zis ca vor fi prelungite liniile de troleibuz: 96, 226 si 227, asa ca ce mai vrei! Oricum restul planurilor sunt îndrăznețe încă o linie noua de autobuz in sectorul 2, suplimentarea cu încă o linie pe Turnu Măgurele si Constantin Brâncoveanu; dar de extinderea rețelei de troleibuz din Berceni sau dezvoltarea acesteia in zona Fundeni/Andronache (o eventuala ramificație a lui 66) n-ar fi zis nimic!
Tot după ședinta aia tanti Firea a zis ca vor fi prelungite liniile de troleibuz: 96, 226 si 227, asa ca ce mai vrei! Oricum restul planurilor sunt îndrăznețe încă o linie noua de autobuz in sectorul 2, suplimentarea cu încă o linie pe Turnu Măgurele si Constantin Brâncoveanu; dar de extinderea rețelei de troleibuz din Berceni sau dezvoltarea acesteia in zona Fundeni/Andronache (o eventuala ramificație a lui 66) n-ar fi zis nimic!
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Atentie ca intra Gabi Firea in paine... Cu ce prelungeste, inseamna ca scurteaza in alta parte sau vin alte linii mai rar. Asta e ca in bancul ala, astazi se schimba lenjeria, schimbati unul cu altul.
Atentie ca intra Gabi Firea in paine... Cu ce prelungeste, inseamna ca scurteaza in alta parte sau vin alte linii mai rar. Asta e ca in bancul ala, astazi se schimba lenjeria, schimbati unul cu altul.
📖 Pagination options