Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1115 posts, 321293 views

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 80

📖 Pagination options
Re: Iluminat public faraonul

Eu am folosit Philips, General Electric, Beghelli, Tesla și DeLight.

Cele mai bune mi s-au părut Philips și Tesla de 32000-33000 lumeni.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

A fost reparat site-ul Luxten. Acum se pot trimite sesizari online.

S-au mișcat repede. Spor la sesizări!
Crăciun fericit!

• anndrei
  • Posted:
  •  

#faraonul: De 600 Watti exista?

Da, Philips are in gama: http://www.lighting.philips.com/main/pr ... EU/product

In Romania am văzut utilizate lampi de 600W doar la stalpii înalți de la Aeroportul Otopeni.

Pe autostrăzi se folosesc de maxim 400W.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Sa inteleg ca in Bucuresti avem: lampi pietonale echipate cu becuri de 150 W :?: , stradale echipate cu becuri de 250 si 400W. Mai exista si alte puteri ale lampilor?

Exista foarte multe tipuri de lămpi. Avem lampi pe sodiu, halogenuri metalice și LED cu puteri de la 20W la 400W, temperaturi de culoare de la 2700K la 6000K.

Exista aici pe forum un raport cu ce a predat Luxten la PMB. Separat primăriile de sector au făcut și ele propriile instalații.

In parcuri și pe alei mai sunt lampi pe sodiu de 70W și 100W pe langa cele de 150W.

Re: Iluminat public punmeister

De asta zici, nu?
punmeister wrote:
"Proiect de hotărâre privind avizarea studiului de oportunitate referitor la modalitatea de gestiune și a Regulamentului Serviciului de Iluminat Public în arealul deservit de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Iluminat Public București":

ATENTIE! DOCUMENT DE 59,22MB![/b:lnsld6fc][/size:lnsld6fc][/quote:lnsld6fc]
download/file.php?id=145200

• anndrei
  • Posted:
  •  

Halogenuri metalice in Bucuresti nu am vazut. Doar cu mercur la Piata Presei care oricum dau o lumina foarte slaba.
Deci cele de pe sosele sunt in general de 250W si in anumite zone importante pt. unii de 400W.

Da, la paginile 38 și 39 din 142 ale documentului PDF sunt descrise puterea corpurilor și lămpile cu care sunt dotate.

Crăciun fericit!

• anndrei
  • Posted:
  •  

Ms Mersi, la fel si tie!

Re: Iluminat public cris_m

@anndrei, s-a mutat Messenger-ul pe forum si nu am aflat? Este a nu stiu cata oara cand iti atrag atentia public, ca nu ai voie sa folosesti prescurtarile de tip chat in mesajele tale. E greu de inteles? Stii ca la urmatoarea abatere s-ar putea ca vacanta de sarbatori sa se prelungeasca cu inca 30 de zile?

Re: Iluminat public andrei11

De la moderator citire:
Ar trebui evitate felicitările pentru zile deosebite, dacă țineți neapărat există rubrică de profil pe la sfârșitul forumului. Cine are MP activ poate să-l folosească cu succes pentru astfel de evenimente.

Re: Iluminat public Adrian Rosca

In parcul Herestrau pe portiunea Beraria H-pod CF (mal drept) nu merge niciun corp de iluminat.  :evil:

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463844 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”