Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614404 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 150

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

In alt secol. Nu mai prindem. O sa fie binevenit tramvaiul. In plus barfa zilei zice ca prioritatea numarul 1 a devenit M6. S-a revenit la obsesia cu ascunsul in catacombe in caz de stare de necesitate. Aterizeaza oficialii si zdup, ii baga la metrou.  :twisted: Daca baga in proiect si o prelungire de la Gara la Eroilor ajung de la Aeroport la Cotroceni cu metroul!  :lol: Ca nu se largi Berzei-Buzesti degeaba. Chestiile astea se leaga, nu sunt lucruri spuse dar poti aduna 2+2.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Ha  :?: Ăştia sunt sanatosi ? Lasa racordul M 5 tot pe seama lui M 1 ? Traiasca tovarasul N. Ceausescu si geniala lui idee cu racordurile.
Si daca fac M 6 Otopeni - Gara, tot pe M 1 o sa cada beleaua, iti dai seama ?
Hi ! Hi ! Hi ! Deja imi frec mainile, sa te tii ighesuiala pe M 1 la momentul oportun !  :twisted:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Lasa ca mai cumpara trenuri.  :twisted:

Io zic ca ar merge si  asa ceva :
pi.png (145.11 KB; downloaded 3681 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu, cumpara Bombardiere, le aterizeaza pe Otopeni si le arunca direct in PLS.  :twisted:
Deci Varvara si Filofteia zboara la Otopeni, ca a zis dom' ministru ca au si banii pregatiti si asteapta vot de urgenta pe proiect in iunie, adica acusica. De aia le pistoneaza Guru asa desi frontonul la Eroilor nu-i gata.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

georgica2704 wrote:
Pai si macazul cu sos. Pantelimon .  :?:Nu il schimba.

Ar fi fost utila o linie de intoarcere intre Pantelimon (dinspre oras) inspre Iancului. Un semicerc.
Pacat, acum era momentul.
Untitled.jpg (85.01 KB; downloaded 3654 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^
Ai bucla de intoarcere la Delfinului. In functionarea normala, ceeace propui tu este inutil.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

Nu cred ca isi are rost macaz acolo atata timp cat exista bucla de la Baicului. Din pacate , folositoare doar pentru 36 (o linie cu interval jalnic )in actuala configuratie.

Re: POZE LUCRARI: Sos. Iancului andrei11

Parerea mea e ca nu se da drumul la nici un tramvai, din contra, se va suspenda si 14, trebuie sa faca si portiunea ramasa pana la Delfinului si apoi pe Chisinau ca e durere acolo.

• 133 313
  • Posted:
  •  

1 la mana: Autobuzele la ora asta trebuiau sa circule pe linia de tramvai si sa opreasca in refugiile alea uriase care acum se vad bine in poze. S-a lalait lucrarea, au insolvat radionii si asa s-a perpetuat nenorocirea. Cand or sa circule pe linii o sa fie frumos, daca nu vor circula si turismele tot pe acolo.
2 la mana: Tramvaiul se reabiliteaza pe IANCULUI si PANTELIMON, nu pe Chisinau. Io prin Iancului inteleg Mihai Bravu-Electroaparataj si prin Pantelimon inteleg Granitul-Ziduri Mosi.
3 la mana: Mie nu mi se pare ca se "trage tare" de nici o culoare. Si intarzierile sunt de neamprost. Pentru "trasul tare" se poate lua etalon de exemplu Pasajul Presei.

Off viata mea
Etalonul pentru "trasul tare" sa fie clar, este Pasajul auto Unirii.
Asa cum pentru bomba atomica etalonul este in continuare Hiroshima.
Pentru amenajari hidro -> Canalul si amenajarea raului Dambovita.
Pentru metrou -> galerie sectiunea Universitate - Romana, pentru tunele sectiunea Republica  - Mihai Bravu.
Pentru linii de tramvai -> fosta amenajare Ceausescu de pe b-dul Iancu de Hunedoara / Stefan cel Mare / Mihai Viteazul / blablabla.

danutzu_2910 wrote:
Ai bucla de intoarcere la Delfinului. In functionarea normala, ceeace propui tu este inutil.

La Delfinului nu ai nici o bucla, bucla acolo vei avea intr-un viitor (ne)previzibil.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Alea erau etalonele altor vremuri. Care nu se mai intorc. Cel putin nu in format identic.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@andrei11
You are right!
Este doar viraj la stanga pentru tramvaiele care vin de pe Chisinau si viraj la dreapta pentru cele care intra pe Chisinau.
(E ca aia atunci cand citesti un cuvant, defapt citesti doar primele litere, restul face creierul. Am vazut bucla, si am zis ca este completa.
Si trec destul de des prin zona. Shame on me!)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Phua... daca nu misca ceva primaria astia nu dau gata tramvaiul nici in 2020.

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463842 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”