Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098176 views

Go to page:  1  ... 243 244 245 246 247 248 249  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Nu. Este un utilaj mai mic și portocaliu, care are o sapă rotunda. Piloți forați parcă le zice. Costin ma luminat :). Uitandu-ma la starea vremii, dacă va ploua, sper sa nu le taie din elan.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Parca si celelalte pasaje pietonale au fost construite cu piloti + pereti caseta turnati pe loc. Nu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Exact.
Nasol că toată săptămîna plouă.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

99% sigur ca se fac niste mini-piloti in care se fixeaza profilele metalice ale sprijnirii de tip berlinez. Aici nu e nevoie de incinta de piloti sau pereti mulati.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Se foloseste sprijinire berlineza, care inseamna un foraj de diametru relativ mic, din metru in metru, in care se introduc profile HEA, si ceva beton pentru stabilizare.... restul il stiti..

Utilajul portocaliu era prezent acolo la PP4.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Da! S-a facut lumina ;)
Multumesc tuturor de explicatii si vesti bune.
:bere:  :bere:
Daca termina PP4 si finiseaza pasajul auto ar putea sa dea drumul de directia nord sud. Cred. Sper ...
Poate nu ne prinde pastele cailor cu Sudului ....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Adrian Rosca wrote:
99% sigur ca se fac niste mini-piloti in care se fixeaza profilele metalice ale sprijnirii de tip berlinez. Aici nu e nevoie de incinta de piloti sau pereti mulati.

Hamburgheza...berlineza e cu coloane de B.A.
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

realistul wrote:
La șantierul din centrul intersecției s-a inegrit o mare parte din PS și au cam umplut groapa de la PP1.

Restul pozelor sunt la "Aprilie 2017"...

Treabă hotărâtă. Băieții nu sau pierdut cu f(F)irea si la ora 07 40, deja in zona din foto de mai sus erau vestele înflăcărate  la treabă. Se monta membrana bituminoasa, inclusiv în zona parapetilor PA. O salopeta de pregătea să pună un compresor în funcțiune, iar la Văcărești erau multi muncitori.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Legat de diferenta de nivel... Avand in vedere alte lucrari similare, eu as zice ca toata intersectia va fi inaltata. Oricum trebuie facuta reconfigurarea finala, deci vor avea ocazia sa o faca. Doar nu credeti ca va ramane vreun centimetru patrat din vechiul asfalt in intersectie...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Nu stiu ce sa zic....
Mai mult ca sigur ca vor inlocui asfaltul in zona imprejmuita (sigur a fost afectat de lucrari), dar ca nivel cred ca se va pastra nivelul actual, cel pe care se circula in prezent.
Nu cred ca vor face o "gogoasa" in intersectie....
Nu uita ca ai acolo si sinele de tramvai... Nivelul capetelor de sina ramase (spre Brancoveanu si spre Vacaresti) iti vor da nivelul intersectiei.

Eu asa cred...

Cine zicea că Euroconstruct sa retras de aici? Erau vreo 5 salopete portocalii care roboteau cu un compresor între cracii pasajului acum 5 minute. Alte salopete erau pe hidroizolație in centrul intersecției.

Go to page:  1  ... 243 244 245 246 247 248 249  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463884 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”