Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5224 posts, 1498172 views

Go to page:  1  ... 242 243 244 245 246 247 248  ... 374

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente Dragos31

Din cauza unui accident pe Bd. Timișoara, liniile 137 și 138 circulă deviat pe sensul de mers către Bd. Iuliu Maniu pe la Piața Drumul Taberei.

Re: Accidente / incidente Victor92

De aceea e haos inainte de Piata Drumul Taberei dinspre Favorit ...

Re: Accidente / incidente BodoMinea

De la fața locului.

Revin și eu cu câteva fotografii în două ore.

Între timp, 6521 l-a înlocuit pe 6550 pe linia 196.

Re: Accidente / incidente BodoMinea

Se așteaptă să scadă nivelul apei, pentru că în acest moment o parte din autobuz este inundată și îl face prea greu pentru ridicare. Porțile de dinainte de pod au fost ridicate în acest scop.
IMG_20190831_111020-min.jpg (1.1 MB; downloaded 2637 times)

Re: Accidente / incidente misterr

Mai degrabă trebuiau coborîte porțile din aval, că așa nivelul apei va rămîne constant (ridicat).

Re: Accidente / incidente Aron

Bine că fost pe linia 196 și atât șoferul cât și pasagera nu au nimica grav. Dacă era oricare altă linie din zonă, erau șanse de un caz mult mai grav

Pai inafara de 196, doar 668 mai face la stanga acolo, care nici el nu da pe afara de calatori pe respectiva portiune de traseu...

Cateva cadre de la mine cu 6550 fara comentarii, pentru ca nu am avut timp suficient sa stau sa vad "extragerea" autobuzului din apa. Posibil si la aceasta ora sa fie tot acolo.

Re: Accidente / incidente cris_m

Update: a fost scos acum din apa. Am vazut la Digi operatiunea. In linii mari, nu par sa fie pagube mari, parbrizul nu e fisurat/spart, coltarul dreapta e putin fisurat/deteriorat. Nu stiu in interior cum sta treaba, nu au aratat imagini.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Utilizator anonim

S-ar putea sa fie compromisa ceva parte electrica/electronica de la apa.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

Cu siguranță o parte din electronică trebuie înlocuită. Nu știu dacă garanția acoperă astfel de cazuri, dar își pot recupera cheltuielile de la asigurări.

Re: Accidente / incidente micutzu

Sunt sanse sa mai fie recuperat acest autobuz sau e dauna totala?

Din moment ce e nou, sigur  va reveni la traseu.

Go to page:  1  ... 242 243 244 245 246 247 248  ... 374

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2441 forum members have written 435885 posts in 5435 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”