Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1099093 views

Go to page:  1  ... 240 241 242 243 244 245 246  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

În răspunsul constructorului nu zice nimic de acțiunile în instanță și stadiul lor. Bine, părțile implicate știu foarte bine cum stau, ar fi fost mai mult pentru informarea publicului...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

@ps4, nu a zis nimeni ca Astaldi e usa de biserica, de multe ori adevarul e la mijloc, intarzierile fiind concurente (adica din vina ambelor parti). Dar oricum ar fi, nu se face sa-ti ridici fustele in cap in public, cum tocmai a facut madam.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Mă uitam ieri, numai cât granit este de montat. La pasajele pietonale nici urmă de activitate inafara de PP4 structura. În centrul intersecției este de băgat umplutura la greu. Ieri și azi au dat pe placa de deasupra ieșirii spre Văcărești cu amorsa bituminoasa. Erau pregătite suluri de membrana. Deci...e de muncă până în vara lejer. Scheletele lifturilor au și ruginit. Nici țipenie de muncitor care să bage PP-urile in seama.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

realistul wrote:
Era de dimineață una pusa pe poziție la coltul intersecției de la fosta bretea a troleibuzelor. Cred că sunt pentru semafoare.
Am făcut acum câteva poze în capătul ambilor craci Văcărești și rampa Nitu, dar cu telefonul. Încerc să le postez dar zice că sunt mai mari de 2 giga și m-am lăsat păgubaș.

Au terminat cu forajul orizontal in aceasta zona. S-au instalat si caminele pentru conexiuni.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

realistul wrote:
Ieri și azi au dat pe placa de deasupra ieșirii spre Văcărești cu amorsa bituminoasa. Erau pregătite suluri de membrana. Deci...e de muncă până în vara lejer.

Invers...
Cresc sansele pentru o deschidere mai rapida - a pasajului rutier cel putin...
Nu o fi fix "dupa Pasti", dar sigur va fi "inainte de Ziua Copilului"...
Crede optimistul din mine... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

A zis madam Firea ca se deschide pe 31 iunie  :twisted:

Cred ca acest "31 iunie" ( :lol:  :lol:  :lol: ) va fi pentru tot proiectul, cu "PP-urile la pachet"...

Posibil totusi ca, constransi fiind de "inumanul" calendar gregorian, sa amane inaugurarea pentru 1 iulie... :lol: :lol: :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Din scrisoarea trimisa de Astaldi catre madam,inteleg ca s-au platit doar un sfert din lucrari ,unde e suta de milioane de lei cu care s-a tot laudat madam,si se batea cu pumnii in piept ca lucrarea e achitata?Si daca tot au muncit ca fraierii,de ce nu au iesit in presa pana acum? Totul e alandala.

De ce sa iasa in presa ?...
Ca sa gaseasca "madam" (cuvant care are multe "conotatii"...) motive de genul "nu ai batistuta la piept" sau "nu ai fost la contolul medical anual" - asa ca nu iti mai dau banii ?...

Astia (antreprenorii) suporta multe miezrii, dar au raspuns doar pentru ca mizeria de astazi a primarului general a depasit orice limita de decenta si de bun simt...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

M-am referit sa iasa in presa ca sa afle toata lumea mizeriile care se intampla si poate in felul asta se va pune presiune pe primarie.In alta ordine de idei ,daca in sambetele trecute mai vedeai un crampei de muncitor ,astazi santierul e pustiu.Sper sa nu se fi suparat asa de rau Astaldi,si mai sper sa le vina mintea "alesilor".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Oamenii cu care am stat de vorbă pe șantier mi-au spus că:

• plățile nu sînt făcute
• Euroconstruct și-a strîns lucrurile și a plecat
• și ceilalți (Astaldi și RCV) vor să plece

Sper ca peste 10 zile să ne lămurim, pentru că altfel mascarada poate continua așa la nesfîrșit.

A urmărit cineva (#Adrian Roșca) cînd au termen acțiunile în instanță?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Cand spuneam ca termenele care le spunea doamna primar erau doar prostii  bune pentru fraieri nu am fost crezut.

Uite ca se adevereste. Si la fel este si pentru santierele gestionate de primaria capitalei. O gasca de hoti ,idioti si mai presus de toate niste lingai pe langa primar(indiferent de numele lui)

Termenul realist de terminare totala in  functie de ce mai au de facut este de 2 luni. Asta daca lucreaza in acelasi ritm ca acum. Mai bine ii inaugureaza de sarbatoarea nationala al  Romaniei din 2018.
Repet : daca dau drumul la pasaj si accesele pietonale raman inchise se cheama bataie de joc nu terminare lucrari.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Pana una alta.. se circula pe banda 1 de la BIG spre rond.
Pe celalalt sens, ca pana acum..banda 1
Nu se circula pe benzile de pe mijloc.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului sss

Niciodata n-am inteles pretentia pe care o au birocratii, dar si firmele particulare, de a le continua o lucrare, la care ei nu plateau la timp, conform contractului. Am patit chestia asta de multe ori si faza cea mai tare este cand isi pun poalele in cap ca ti-ai permis sa-i dai in judecata pentru munca ta.

Go to page:  1  ... 240 241 242 243 244 245 246  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”