Topic: Accidente / incidente
5224 posts, 1498852 views
📖 Pagination options
- Victor92
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
Victor92
Un tramvai V3A-93 scoate fum pe Dudesti.
Este vorba despre #358.
Sursa- Facebook - Florin Zozo
Un tramvai V3A-93 scoate fum pe Dudesti.
Este vorba despre #358.
Sursa- Facebook - Florin Zozo
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Nu are legatura directa cu transportul in comun...
Insa am vazut STB-ul interventii in zona, stalpii acum..8 ani sustineau liniile de troleu ce treceau prin zona, asa ca nu stiu exact jurisdictia..
Oricum, toti stalpii prezinta semne de degradare majora...
Locatie...Academia Tehnica Militara-
Se adauga ca nu mergeau semafoarele la Razoare
Ce e in zona.....ca in zilele bune..coada pana la Eroilor..
PS. Semnul de circulatie xe pe stalp....e colosal...
Nu are legatura directa cu transportul in comun...
Insa am vazut STB-ul interventii in zona, stalpii acum..8 ani sustineau liniile de troleu ce treceau prin zona, asa ca nu stiu exact jurisdictia..
Oricum, toti stalpii prezinta semne de degradare majora...
Locatie...Academia Tehnica Militara-
Se adauga ca nu mergeau semafoarele la Razoare
Ce e in zona.....ca in zilele bune..coada pana la Eroilor..
PS. Semnul de circulatie xe pe stalp....e colosal...
PhotoPictureResizer_190731_164536916_crop_3136x1838.jpg (1.28 MB; downloaded 3294 times)
- Tom
-
Posted:
-
Tom
Acest incident o fi avut legătură cu nefuncționarea semafoarelor în acea zonă? Traficul a fost infernal astăzi, pe la 18:30 și nu mergeau semafoarele în zonă.
Acest incident o fi avut legătură cu nefuncționarea semafoarelor în acea zonă? Traficul a fost infernal astăzi, pe la 18:30 și nu mergeau semafoarele în zonă.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Tramvai deraiat la ieșirea de la capăt Pipera.
Sursa: Facebook / Info trafic București.
Tramvai deraiat la ieșirea de la capăt Pipera.
Sursa: Facebook / Info trafic București.
67874454_1630637247068814_5669051703358390272_n.jpg (13.85 KB; downloaded 3081 times)
67784324_1630637330402139_4039812682038116352_n.jpg (12.92 KB; downloaded 3082 times)
- Alex21
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
306, linia 25, si-a pierdut pantograful pe la Luica acum cateva momente. Traditionala probleme cu pantografele vagoanelor de 41 care apasa mai tare pe retea, poate odata ce instaleaza Schunk pe tot parcul sa rezolve problemele la fir, unde agata.
306, linia 25, si-a pierdut pantograful pe la Luica acum cateva momente. Traditionala probleme cu pantografele vagoanelor de 41 care apasa mai tare pe retea, poate odata ce instaleaza Schunk pe tot parcul sa rezolve problemele la fir, unde agata.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Probleme pe Soseaua Giurgiului.
Sursa poza: Facebook - Larry Laurentiu - Info Trafic Bucuresti si Ilfov
Probleme pe Soseaua Giurgiului.
67567865_10156712828931775_5149706139121745920_n.jpg (148.34 KB; downloaded 2784 times)
Sursa poza: Facebook - Larry Laurentiu - Info Trafic Bucuresti si Ilfov
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Pantograful lui #306 a zburat... Teoretic ar trebui să revină repede.
Pantograful lui #306 a zburat... Teoretic ar trebui să revină repede.
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Mai multe detalii și o filmare găsiți pe pagina lui Vitalie Cojocari, pe Facebook...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =854389532
Mai multe detalii și o filmare găsiți pe pagina lui Vitalie Cojocari, pe Facebook...
Screenshot_20190803-212119__01.jpg (455.55 KB; downloaded 2609 times)
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =854389532
- Tom
-
Posted:
-
Tom
Întâmplător știu pe cineva căruia i-a căzut patina de la pantograf pe mașină (cu altă ocazie, nu acum). E un incident "normal", ceva obișnuit prin capitală.
Mă mir că până acum, diverse grupuri ale "societății civile" nu s'au organizat încă să faca o petiție pentru retragerea din circulație a V3A, după modelul Tatrelor.
Întâmplător știu pe cineva căruia i-a căzut patina de la pantograf pe mașină (cu altă ocazie, nu acum). E un incident "normal", ceva obișnuit prin capitală.
Mă mir că până acum, diverse grupuri ale "societății civile" nu s'au organizat încă să faca o petiție pentru retragerea din circulație a V3A, după modelul Tatrelor.
- cris_m
-
Posted:
-
- alexandru_minciu91
-
Posted:
-
alexandru_minciu91
S-a rupt un fir pe linia 96, stie cineva detalii? Liniile 96 si 91 sunt redirectionate la Valea Argesului.
S-a rupt un fir pe linia 96, stie cineva detalii? Liniile 96 si 91 sunt redirectionate la Valea Argesului.
- alchimistul
-
Posted:
-
alchimistul
Eram in jurul orei 21:00 in 96 cand soferul a rugat calatorii sa coboare la intersectia Drumul Sarii cu Ispirescu deoarece nu era tensiune pe fire catre Alexandria. Cand am ajuns cu 226 la Piata Rahova, circula si 632 in locul lui 32. Imi imaginez ca troleul si tramvaiul sunt alimentate din acelasi punct de transformare, este prea mare coincidenta.
Eram in jurul orei 21:00 in 96 cand soferul a rugat calatorii sa coboare la intersectia Drumul Sarii cu Ispirescu deoarece nu era tensiune pe fire catre Alexandria. Cand am ajuns cu 226 la Piata Rahova, circula si 632 in locul lui 32. Imi imaginez ca troleul si tramvaiul sunt alimentate din acelasi punct de transformare, este prea mare coincidenta.
- alexandru_minciu91
-
Posted:
-
alexandru_minciu91
Dispeceratul a anuntat ca s-a rupt un fir, de asta am intrebat de "fir rupt", dar se pare ca nici ei nu stiau.
Dispeceratul a anuntat ca s-a rupt un fir, de asta am intrebat de "fir rupt", dar se pare ca nici ei nu stiau.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination