Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 354341 views

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 106

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Dr2005

Tavi wrote:
Si eu sunt curios daca si cu cat le-a scazut valoarea. Si care au fost factorii care au influentat aceasta eventuala descrestere.

E foarte simplu... podul va trece foarte aproape de geamurile blocurilor. Deci va produce gălăgie. Iar dacă (deşi e aproape imposibil) se vor monta panouri fonoabsorbante de-a lungul podului, apartamenele de la nivelel inferioare nu vor avea deloc lumină naturală în case. Implicit o să fie nevoie de un consum mai mare de ebergie pentru iluminat şi încălzire, iar un apartament astfel defavorizat nu atrage la fel de mulţi clienţi ca unul în care ai lumină şi nu îţi trec maşinile pe la 5m de geam, eventual să te vadă toţi şoferii pe geam ce faci în budă sau ce faci în dormitor cu soţia/soţul.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Grigore

shoppy wrote:
De facut toti vor sa faca, si eu vreau sa fac, dar am destula minte cat sa nu recomand nimanui sa ma voteze primar, ca stiu ca nu ma pricep la hartogaraie si n-am nici sustinere politica.
Asa si vanghelie, el o fii baiat bun care chiar vrea sa faca, da daca e semi-inalfabet atunci rezultatul se vede. Domn doctor e adevarat ca nu e inalfabet, da el e doctor, studiile lui fiind lafel de relevante ca ale lui vanghelie.

Analfabet

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera earthchild

shoppy wrote:
De facut toti vor sa faca, si eu vreau sa fac, dar am destula minte cat sa nu recomand nimanui sa ma voteze primar, ca stiu ca nu ma pricep la hartogaraie si n-am nici sustinere politica.
Asa si vanghelie, el o fii baiat bun care chiar vrea sa faca, da daca e semi-inalfabet atunci rezultatul se vede. Domn doctor e adevarat ca nu e inalfabet, da el e doctor, studiile lui fiind lafel de relevante ca ale lui vanghelie.

Aia cu "inalfabet" cred ca ai facut-o inadins Shoppy, dar declinarea lui "a fi" nu.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Utilizator anonim

Se supara cineva daca revenim la subiect ?  :evil:

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Serban

Pe subiect...azi dimineata se tragea tare la armarea inca unui radier. Si s-au terminat de armat primele 2 pile. Probabil o sa le toarne cand permite vremea

Daca se mentine ritmul, cu siguranta va fi gata la timp

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Laurentius

Serban wrote:
Daca se mentine ritmul, cu siguranta va fi gata la timp

La al catelea timp?  :roll:

Ar trebui sa-ti faci o scoala de stand-up comedy

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera PinkyHog

earthchild wrote:
shoppy wrote:

Aia cu "inalfabet" cred ca ai facut-o inadins Shoppy, dar declinarea lui "a fi" nu.

OFF-TOPIC (dar nu ma pot abtine)
o fi este cu un singur I
(eu/tu oi fi, el/ea o fi, noi om fi, voi oti fi, ei/ele or fi)

Poate confunzi, de exemplu, cu timpul conjunctiv: eu sa fiu, tu sa fii, el/ea sa fie

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera andrei11

Pentru scriere corecta, greseli gramaticale, etc, aveti TOPIC DEDICAT. Va rog frumos !

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera shoppy

Foarte bine, d-aia au utilajele faruri ca sa se lucreze si dupa lasarea intunericului, nu sa stea sparte cu anii.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera shoppy

Corect, deci nu mai umpleti forumul de corectari de i, e si altele asemenea mancari de litere decat daca sunt la termenii de specialitate sau cu puternica legatura cu acel subiect.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera bekxy

Tocmai s-a turnat ÅŸi radierul din ultima fotografie a lui shoppy.
Interesant e că se lucrează şi la ora asta: se excavează ceva pământ între radierul respectiv şi Babru Văcărescu. Probabil că se pregătesc să foreze şi coloanele celui de-al doilea radier din intersecţie.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera bekxy

Uitându-mă acum pe webcam, am senzaţia că de fapt coloanele sunt gata şi se sapă deja groapa radierului...

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463981 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”