Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Despre Soseaua Bucuresti - Ploiesti (DN1 in Buc - IF)

546 posts, 200062 views

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 39

📖 Pagination options
Re: Despre Soseaua Bucuresti - Ploiesti (DN1 in Buc - IF) faraonul

Să scrie măcar mare București luminat. Pe ecran pot afișa orice, la urma urmei cred că se referea la un panou cu led-uri cum sunt cele din oraș. Am văzut la Unirii, Universitate și la Casa Presei. Limbile sunt de circulație internaționala daca se vorbesc în mai multe tari. Cel puțin engleza, franceza, spaniola, germana, portugheză, rusă, chineză (ambele dialecte) și araba așa sunt. Un mesaj in limbile vecinilor noștri nu cred că este un lucru rău. Când am fost la bulgari, turci sau greci mă simțeam foarte bine când meniul era în română sau ei rupeau câteva cuvinte în română.

Oricum de la idee la fapte mai trec 10 ani. Până atunci sa facem lumina, să mai dăm o vopsea pe balustrada și bordura, o matura.

De 3 semne ale orașelor îmi aduc aminte:

Las Vegas
HOLLYWOOD
Amsterdam (I AMsterdam)

In Romania cel mai vizibil este la Brașov.

Dacă fac ceva similar in fata la Casa Poporului e timp suficient sa afișeze mesajul in diverse limbi și să devină un punct de atracție turistică. Fiecare oraș are un simbol, vrem nu vrem Bucureștiul are clădirea respectivă. Nu e frumoasa dar e mare.

Se întâmpla acum. Circulati cu atenție pe Pasajul Otopeni pe sensul de ieșire din oraș. Nacela este instalată și se schimba becurile.

Miercuri am expediat 100 de lămpi. Azi mi-au mai venit încă 24. Sper ca pana la 31 Decembrie sa le schimbe pe toate.

Va mulțumesc pentru susținere. După 4 ani și 74 de sesizări incep sa se miste lucrurile pe DN1.
IMG_0623.JPG (187.36 KB; downloaded 3073 times)
IMG_0624.JPG (178.5 KB; downloaded 3073 times)

Re: Despre Soseaua Bucuresti - Ploiesti (DN1 in Buc - IF) ByOnu

Nu sunt de acord cu opinia ta despre totemuri, dar jos palaria pentru efortul constant de a sesiza! :)  Crede-ma ca stiu ce inseamna! Felicitari! :bere:

Re: Despre Soseaua Bucuresti - Ploiesti (DN1 in Buc - IF) Victor92

@faraonul: Respect pentru efortul depus! Felicitari !  :bere:

Proiectul cu sigla București nu a trecut. Poate nu e momentul acum. Nici orașul și nici cetățenii nu sunt pregătiți pentru un salt atât de mare. Sper sa o văd refacuta pe cea actuala. Trebuie schimbate tuburile de neon cu LED-uri, trebuie refăcută instalația electrică și literele volumetrice, data o vopsea și scoase cuiburile de rândunici. Dacă dorim sa fie scris B U C U R E Ș T I cu o singura culoare costul de reparare este 1500 euro + TVA.

Pana la sigla sa reparam iluminatul public. Se va lucra toată luna Decembrie. Poate la anul se vopsește și balustrada de pe cele doua pasaje Jandarmeriei și IKEA.

Voința sa fie ca putința găsim noi ceva resurse.

Re: Despre Soseaua Bucuresti - Ploiesti (DN1 in Buc - IF) ByOnu

Exact, poate fi reparata cea veche. Mai precis refacuta. Dar ar fi pacat sa se iroseasca un potential de 200.000 de euro pe asta, serios. :bere:

Re: Despre Soseaua Bucuresti - Ploiesti (DN1 in Buc - IF) shoppy

Sau acum sa sunam televiziunea, titlu "iluminatul pe DN1 refacut datorita donatiilor de becuri primite de la un bucurestean satul de intuneric".

Scopul este să avem lumina nu show tv. Nu vreau sa fac niciun rău. Să se țină de treaba. Abia au inceput să lucreze, au reparat 4-5 stâlpi din cei 28 de pe Pasajul Otopeni. Azi mi-au venit inca 24 de becuri General Electric. O sa le dau și pe astea. Se fac 150 de buc din 193 defecte. Dacă refac continuitatea și schimbă becurile arse imposibil sa nu sesizăm o îmbunătățire. Sper sa se tina de treabă până vine zăpada. Cu procuratul e mai greu că firmele nu au sute pe stoc ci doar zeci de bucăți.

Legat de siglă și eu îmi doresc să o repare pe cea actuala. Cu 200000 euro cat ar costa cele 10 totemuri  pentru cele intrările în oras pot lua un autobuz nou sau repara 7-8 troleibuze. Desi Orasul Otopeni are unul nou...

Re: Despre Soseaua Bucuresti - Ploiesti (DN1 in Buc - IF) realistul

Jos pălăria ,,Faraonu''!

Acestea sunt lămpile care le expediez mâine. Să le vedem instalate săptămână viitoare.

Mai trebuie 43 de buc și au suficiente sa le schimbe pe toate cele arse. Important este să facă continuitatea. Este un cablu subteran distrus de alții care au făcut utilități acolo.
IMG-20171119-WA0009.jpg (213.36 KB; downloaded 2823 times)
IMG-20171119-WA0008.jpg (214.25 KB; downloaded 2824 times)
IMG-20171119-WA0006.jpg (169.77 KB; downloaded 2823 times)
IMG-20171119-WA0007.jpg (187.64 KB; downloaded 2822 times)
IMG-20171119-WA0004.jpg (167.88 KB; downloaded 2822 times)

Re: Despre Soseaua Bucuresti - Ploiesti (DN1 in Buc - IF) shoppy

Daca nu iese scandal atunci intreg exercitiul nu are nici o utilitate si situatia o sa reapara la anu, ce facem, donam in fiecare an 200 de becuri, pai pentru ce mai platim impozite si taxe.

Saptamana aceasta s-au mai reparat doua segmente ale iluminatului public pe Sos. Bucuresti - Ploiesti (DN1):

1. Sensul de intrare in oras pe sectorul dintre sediul Ford/Jaguar- benzinaria Mol (vis a vis de Realitatea TV) si sediul Volvo. Era un cablu distrus care a fost inlocuit si refacuta continuitatea. S-au inlocuit si lampile arse acolo unde a trebuit.
2. Sensul de iesire din oras s-au reparat jumatate din stalpii aflati pe Pasajul Otopeni peste DNCB si s-au inlocuit toate lampile.

Zona cu iluminat imbunatatit este intre Aleea Privighetorilor si DNCB. Exista continuitate pe 60 de stalpi. Saptamana viitoare se va lucra pe sensul de intrare in oras la Pasajul Otopeni unde este un alt cablu distrus si lampile neschimbate de 10 ani.  In functie de vreme se va lucra si pe segmentul cuprins intre Alea Privighetorilor si Aeroportul Baneasa inclusiv pe cele doua Pasaje Jandarmeriei si Ikea. Ulterior sper sa se repare totul de la Baneasa pana la Balotesti.

Nu sariti. Inca nu este perfect. Sunt becuri noi alaturi de cele vechi. Temperatura de culoare este un pic diferita intre branduri, unele lumineaza mai galben altele mai spre portocaliu. Lipsesc stalpi distrusi in accidente. Dar mergem inainte mai ales ca tocmai mi-au venit inca 88 de lampi (becuri): 70 de 400W Beghelli , 2 de 250W General Electric, 9 de 150W General Electric si 7 buc Beghelli de 150W. N-am rezistat, a fost oferta buna de Black Friday. Le voi livra si pe astea saptamana viitoare. Cu transa a treia ajungem la 242 de lampi din 393 existente in total. Lampile de putere mai mica sunt pentru zona pistei aeroportului Baneasa unde sunt restrictii si stalpii au 4m inaltime.

Eu n-am chef de scandal, vreau sa faca treaba acolo si sa avem un Craciun linistit. Ceea ce va doresc si voua. Nu mai scriu la primarie, la presa, la nimeni. Consum energetic inutil....

Iata si cateva poze, filmul cand e gata tot.
DN1 - Sos Bucuresti Ploiesti 12 - 23.11.2017.jpg (179.8 KB; downloaded 2641 times)
DN1 - Sos Bucuresti Ploiesti 13 - 23.11.2017.jpg (122.2 KB; downloaded 2641 times)
DN1 - Sos Bucuresti Ploiesti 14 - 23.11.2017.jpg (110.34 KB; downloaded 2640 times)
DN1 - Sos Bucuresti Ploiesti 15 - 23.11.2017.jpg (107.22 KB; downloaded 2640 times)
DN1 - Sos Bucuresti Ploiesti 16 - 23.11.2017.jpg (102.05 KB; downloaded 2641 times)
DN1 - Sos Bucuresti Ploiesti 3 - 23.11.2017.jpg (109.7 KB; downloaded 2642 times)
DN1 - Sos Bucuresti Ploiesti 5 - 23.11.2017.jpg (99.07 KB; downloaded 2641 times)
DN1 - Sos Bucuresti Ploiesti 7 - 23.11.2017.jpg (151.39 KB; downloaded 2640 times)
DN1 - Sos Bucuresti Ploiesti 8- 23.11.2017.jpg (106.49 KB; downloaded 2640 times)
Beghelli E40 400W 013.jpg (99.77 KB; downloaded 2641 times)

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 39

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2465 forum members have written 438224 posts in 5487 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”