Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1115 posts, 321470 views

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 80

📖 Pagination options
Re: Iluminat public faraonul

Eu sunt convins că Bucureștiul are niste resurse extraordinare care nu sunt mobilizate.

Sunt 3 etape de care trebuie sa treci ca să reușești în ceea ce crezi:

Ignorarea
Râsul
Nu poti

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

Din partea mea, felicitari. Credeam ca doar eu sunt ,,nebunul" care semnaleaza defectiuni ale retelelor de iluminat public din Bucuresti. :D

Re: Iluminat public TibiV

anndrei wrote:
Ar fi ok daca si alti useri ar face aceste lucruri frumoase pt. Bucuresti...dar...nu.

Nu, nu ar fi OK.
OK ar fi sa o faca cei care sunt platiti din banii nostri fix ca sa faca treburile astea...

Astea nu trebuie sa le faca ”alti useri”, caci acesti alti useri sunt probabil platiti sa faca alte lucruri la joburile lor...
Ceea ce face faraonul este nu OK, este mai mult decat admirabil...

Eu inteleg sa ajutam acele institutii insarcinate cu treburile astea semnaland niste probleme.
Dar sa cumperi echipamente si sa la instalezi pe banii tai este deja mult peste ceea ce ar trebui sa faca un cetatean al orasului.
Este absolut anormal sa asteptam ca ”civilii” sa rezolve niste treburi pe care niste institutii sunt platite sa le faca
:(

Aici sunt de acord cu TibiV. Fiecare trebuie să-și facă treaba lui. Nu este rolul nostru sa facem așa ceva. De asta plătim atâtea taxe.

Ce am făcut eu este o rezolvare temporara la o situație anormala.

Lucrurile trebuie sa stea așa:

1. Sistem de telegestiune, apare o avarie este semnalată la dispecerat.

2. Echipa este trimisa sa rezolve avaria.

3. Primăria decontează lucrarea daca este în aria ei de administrare sau CNAIR daca este în afara orașelor.

Rușinea simțită și nesimțirea autorităților m-a determinat să actionez așa.

Că am dat banii pe echipamente a fost decizia mea.

Ce mă enervează este că am rămas cu 124 de becuri, zeci de siguranțe și ignitere pe care nu mai are cine sa le pună. Electricienii mei au plecat in Germania.

Ce mă doare este că am reparat ceva și la doua zile un subcontractor al primăriei a stricat lucrarea.

Trist....

Sărbători fericite și să avem parte de un An Nou mai bun!

Re: Iluminat public andrei11

+1.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Cand am spus ca si alti useri ar trebui s afaca asta, m-am referit la sesizari, sincer, eu am crezut ca #faraonul glumeste spunand ca le repara pe banii lui! Doamna Firea cunoaste oare acest asperct?

Re: Iluminat public TibiV

Nu, faraonului nu glumește.
Chiar le-a reparat pe banii lui...

• anndrei
  • Posted:
  •  

Nu este normal! Si nu inteleg de ce cu electricienii lui? Luxten nu are electricieni? Apropo, de unde cumperi becuri de 250W sodiu la doar 40 de lei, ca ma intereseaza si pe mine? :D

Luxten nu administreaza acea artera. La fel și Bd. Aerogării,  Pasajul Basarab, Bd  Liviu Rebreanu, etc. Lampile le-am cumpărat de la următoarele magazine in promoții de Black Friday și nu numai:

Etbm.ro
Materialeelectrice.ro
Netvolt.ro
Vitacom.ro
lohuis.ro
Olx.ro
Okazii.ro

Eu am luat majoritatea de 250W și 400W.

Uite aici cele mai bune: https://www.etbm.ro/bec-hid-cu-sodiu-la ... s-250w-e40

• anndrei
  • Posted:
  •  

La o lampa de 250W se poate pune bec de 400W?

Adică la un corp de 250W sa pui o lampa(bec) de 400W? Eu știu că nu, trebuie schimbat și aparatajul adică igniter+balast și condensator.

Verifica ce aparataj este în corp.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Ai dreptate nu merge, am studiat pe net problema  :D  Cele mai bune becuri banuiesc ca sunt Osram si Philips.

Re: Iluminat public andrei11

anndrei, eu în locul tău aș fi foarte atent la ce scriu !
viewtopic.php?f=104&t=2453&p=292928#p292873

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463876 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”