Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098348 views

Go to page:  1  ... 235 236 237 238 239 240 241  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Au vrut să se obișnuiască cu ora de vară...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Bănuiesc că acolo au barăcile și de acolo de distribuie și bordurile. Mereu stau la vorba acolo și ulterior dispar.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Vad ca au progresat ceva in ultima perioada. Totusi mi se pare nerealist termenul Primariei chiar si pentru pasajul auto. De restul santierului nu vad sa scapam pana la toamna. Inca se feresc de cablul electric care traverseaza Nitu Vasile, nu stiu de ce.

Parcă am mai văzut un cablu în poză  la intrarea din Văcărești.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

Trotuarul de lângă cimitir a fost redat circulatiei pietonale. Tocmai ce am trecut pe el.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

:bere:

Deci saptamana asta ne apucam de sectiunea centrala a lui PP4.
Cuiul lui Pepelea....

LE
Incap doi pietoni unul langa altul, fara sa se "pipaie" ?...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Cand va disparea cablul care traverseaza rampa Nitu Vasile, atunci sa va asteptati la deschiderea traficului prin pasaj. Pana nu incep sa lucreze la devierea cablului sa nu va ganditi la trafic prin pasaj. Tare mi-e ca o sa stam in cablul ala mult si bine...
Eu cred ca asta e cuiul lui Pepelea
Nu stiu care e situatia cablului care traverseaza pasajul... dar parca ala incurca mai putin.

Ba exista un cablu atârnat cu sârme la partea 2/4, a patra poza. Eu așa văd.Sau e vorba de același cablu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Acelasi cablu. Si cred ca e unul "special" gen SRI. Ca dureaza nepermis de mult sa il inlocuiasca cu alt traseu. Incep sa cred ca vor termina rapid PP4 insa cablul va fi tot acolo. Pe de alta parte cred ca saptamana viitoare va fi foarte interesanta! Ieri la ora 15 se lucra sustinut la PP4 si in restul santierului(peste 50 de oameni)

realistul wrote:
Ba exista un cablu atârnat cu sârme la partea 2/4, a patra poza. Eu așa văd.Sau e vorba de același cablu?

Alex1234 wrote:
Acelasi cablu.

NU este acelasi cablu.
Alex si cu mine am gresit.

Doar ca acest cablu este IN pasaj, nu deasupra rampei Vacaresti...

Sunt aceleasi doua cabluri care "traverseaza" lucrarea si care vor impiedica darea in circulatie.
Repet, cand vor disparea aceste cabluri, atunci se va apropia darea in circulatie.
Punct.
Ce abereaza Firea cu imediat dupa Paste... e o gogorita....
Doua cabluri nu se reloca in doua saptamani asa cu altele au stat mult si bine pana sa fie relocate.

Danutzu, stai sa inteleg...

Tu zici ca sunt aceleasi doua cabluri care in poza de mai sus, adica in pasaj, trec (sa spunem) de la est la vest iar deasupra rampei Nitu Vasile trec de la vest la est ?...  :o

Nu , nu este acelasi cablu.
Cel din pasaj, care de altfel traverseaza si PP2,  pare sa fie pentru telecomunicatii. Sau daca e de forta, inca mai are izolatia exterioara.
Cel de pe rampa Nitu Vasile, cla este de forta, dar care a ramas fara izolatia exterioara, sevede clar in poze, un manunchi de cabluri colorate.

Ceeace e sigur, astea trebuie sa dispara. Nu asigura gabarit de trecere decat pentru turisme.

(Exprimarea a fost un pic ambigua... scuze)

Go to page:  1  ... 235 236 237 238 239 240 241  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”