Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4149 posts, 1038638 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului ByOnu

Nu m-am prea uitat la planurile zonale, tocmai de aceea doresc sa va intreb daca Strandul Dambovita/Crangasi va fi afectat.   ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului andrei11

Podurile si soseaua nu au nici o legatura cu strandul. Parere proprie, daca gresesc cu ceva rog a fi corectat.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Nu va fi afectata in niciun fel zona strandului. Lucrarile la capatul podului sunt aproape de strada Popovat si pe partea cealalta este deja delimitata zona afectata unde se lucreaza.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului marius baciu

Am observat ieri faptul ca la celalalt capat unde va fi acel nod cu autostrada tocma' se construieste o hala nu imi dau seama exact ,nu am masuratori dar ochiometric s-ar putea sa incurce cel putin o bretea,sper sa ma insel.
Dealtfel si in vara in zona in care soseaua urmeaza malul lacului se construia.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Pe data de 10 ianuarie se reiau si aici lucrarile.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

De azi echipele au revenit si aici si continua forarile, urmeaza sa inceapa excavatiile la pilonul central al podului.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Lucrarile continua si aici, forarile sunt trecute de jumatate, urmeaza sa inceapa sapaturile iar in luna aprilie incepe ridicarea efectiva a pilonului central al podului hobanat.
De asemenea santierul se va extinde in toata zona Ciurel din luna februarie. Pana in luna martie vor fi atacate si celelalte puncte de unde se va incepe lucrarea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Techno

Au inceput sapaturile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului GeoAtreides

Am o intrebare: unde pot citi teoria referitoare la genul acela de fundatie ? As cauta pe net, unde presupun ca gasesc in engleza, dar nu stiu ce sa caut :)
In special ma intereseaza cum sta pilonul pe acele coloane, de ce nu sunt mai multe coloane, de ce s-ar alege solutia asta (parca la Basarab, de exemplu, fundatia pilonul era altfel, dar tot pe coloane), etc. Adica practic tot :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

Incearca pentru inceput un 'search' pe 'Goagal' cu 'deep bridge foundation' si 'la anul pe vremea asta' spune-ne tot ce ai gasit... :lol:
La Basarab, fundatia pilonilor e de acelasi 'tip', doar 'proportiile' difera...
Toate cele bune si 'lectura placuta', subiectul 'e vast'... :o
Daca te incurci...intreaba-ma!  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

Am uitat.... Marian ai reusit sa-ti faci intrarea pe santierul asta? Adica o sa vedem ceva gen Basarab?? Nu de alta dar am vazut in foto tale niste detalii la lucrari ceea ce nu poti sa le obtii decat de "aproape" ... just curious...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Da, va fi cum este la Basarab. Intrare am aproape pe orice santier din Bucuresti.  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului DanCld

Acum nu ne tine curiosi, cum ai reusit?  :geek:

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433219 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”